poliklinika

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 3, 2020 09:00

Svi pacijenti koji će ubuduće morati napraviti rendgensku snimku ili uzv to će moći napraviti u zgradi nove Poliklinike gdje s radom započinje Odjel za kliničku radiologiju.

Subota, Veljača 1, 2020 16:30

Ravnatelj Opće bolnice Zadar dr. Željko Čulina jučer je na Radiju 057 najavio kako od ponedjeljka ponovno počinje naplata parkinga ispred Poliklinike.
Kako se moglo čuti, na tom je prostoru na raspolaganju dvjestotinjak parkirnih mjesta, a prva dva sata bit će besplatna za pacijente, dok će svaki sljedeći sat stajati tri kune. Povlaštena mjesečna karta za djelatnike bolnice stajat će 100 kuna.

Srijeda, Studeni 27, 2019 21:15

Zidovi hodnika na Odjelu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologiju u zgradi Poliklinike Opće bolnice Zadar od jučer su uljepšani donacijom plakata Muzeja antičkog stakla.

Petak, Studeni 15, 2019 10:00

Zbog puknuća na vodoinstalacijama Odjel za fizikalnu terapiju u zadarskoj Poliklinici jučer ujutro nije radio, odnosno nije bilo moguće provoditi terapije.

Subota, Rujan 28, 2019 15:25

Pod sloganom "Budi heroj - obećaj već danas", jučer je u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo od 10 do 12 sati održana javnodravstvena akcija povodom obilježavnja Svjetskog dana srca ispred zgrade Zavoda za javno zdravstvo.

Na ovu akaciju Zadrani su se odazvali u velikom broju, te su mogli besplatno izmjeriti šećer u krvi, krvni tlak, visinu i težinu te dobiti procjenu kardiovaskularnog rizika.

Subota, Rujan 14, 2019 14:26

Opća bolnica Zadar nedavno je raspisala natječaj za otklanjanje nedostataka na zgradi Poliklinike. Poznato je kako je višedesetljetnu gradnju Poliklinike pratio niz nepravilnosti koje su kulminirale niskom kvalitetom izvedbe te nizom nedostataka. Šokantni nalaz glavnog nadzornog inženjera Josipa Vlainića iz ožujka 2015., ukazao je na posebno problematičan dio koji govori o lošoj kvaliteti gradnje koju nije moguće popraviti.

Srijeda, Rujan 11, 2019 11:00

Zadarska bolnica nabavlja novi rendgen uređaj. Kako nas je obavijestio ravnatelj bolnice dr. Željko Čulina, novi rendgenski uređaj isporučit će Siemens.

Petak, Kolovoz 30, 2019 14:21

Čitateljica Zadarskog lista Sanja Domini javila nam se jučer u vezi rada zadarske poliklinike navodeći kako su mediji o tome već pisali, ali kako se čini da o tome nikada nije dosta pisati.

Utorak, Srpanj 2, 2019 15:17

Čini se kako saga s nelogičnostima pri rekonstrukciji Ulice Nikole Šubića Zrinskog koja prolazi između OB Zadar i zgrade nove Poliklinike nema kraja.

Utorak, Lipanj 11, 2019 14:38

Ovih dana okončani su radovi na rekonstrukciji dviju vrlo  frekventnih četverotračnih prometnica u centru Zadra te je jutros promet  konačno pušten u ulicama Ante Starčevića i Nikole Šubića Zrinskog. Prvotno je bilo planirano da će te dvije prometnice za promet biti otvorene  već 1. lipnja, no iz Hrvatskih cesta koje su investitor radova obavijestili  su kako je došlo do nepredviđenih radova u dijelu Ulice N. Šubića Zrinskog.

Stranice