poliklinika

Utorak, Siječanj 22, 2019 19:45

Zadarska bolnica obavijestila je javnost kako su zbog sezone  gripe, a koja je u tijeku, privremeno ograničili posjete bolesnicima na  odjelima, osim za članove uže obitelji pacijenata. Očekivano, trajanje  ograničavanja posjeta je do sredine veljače, do kad i očekuju trajanje vrha epidemija gripe. Na ovaj način smanjuje se mogućnost prenošenja virusa gripe na bolesnike unutar bolnice.

Petak, Siječanj 11, 2019 12:30

Iako, kako je pojasnio ravnatelj zadarske Opće bolnice, dr.  Željko Čulina, pravilnikom nije utvrđena obveza medicinskih paravana  u prostorima fizikalne terapije, potreba za njima je prepoznata, te je  Opća bolnica, osiguranjem dodatnih financijskih sredstava za nabavku  paravana i ostale medicinske opreme u iznosu od 540.000 kuna pokrenula postupke nabave, sukladno Zakonu o javnoj nabavi i 3. studenog  2018.

Srijeda, Siječanj 9, 2019 14:14

Nakon velike prašine koja se nedavno podigla zbog nepostojanja paravana na Odjelu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju niti nakon 6 mjeseci rada od preseljenja u Polikliniku, a zbog čega su se pacijenti pobunili te sa svojim pričama i neugodnim iskustvima izašli u brojnim medijima, obratili smo se ravnatelju Opće bolnice Zadar, dr.med. Željku Čulini.

Utorak, Studeni 13, 2018 14:00

Od kada su uveli naplatu parkirališta ispred Poliklinike mi nemamo gdje s našim automobilima. Osim toga imam problem jer nam ne može doći kamion Odvodnje kako bi nam ispraznio crnu jamu jer se ljudi, koji ili rade ili su pacijenti u Poliklinici, parkiraju na pristupnom putu, kuda inače nama dolazi kamion. Kamion Odvodnje je bio već dva puta, ali nije mogao doći blizu od parkiranih automobila.

Utorak, Listopad 16, 2018 22:58

Nakon što smo u Zadarskom listu objavili vijest kako će se parkirna mjesta u sklopu nove Poliklinike na Relji naplaćivati 4 kune/h povele su se brojne rasprave o opravdanosti ovog poteza nadležnih tijela. Kao što se dalo primjetiti ovih dana, uglavnom s negativnim predznakom. Tako nije dugo trebalo čekati ni na reakcije određenih političkih oponenata vladajućem HDZ-u.

Nedjelja, Listopad 14, 2018 11:00

Na poziv Opće bolnice Zadar za radove na rušenju postojeće zgrade Zaraznog odjela te izgradnju nove zgrade u kojoj će biti smješteno više odjela u petak je pristiglo pet ponuda.

Petak, Listopad 12, 2018 10:31

Za potrebe pacijenata, zaposlenika i posjetitelja dostupan je za korištenje parkirališni prostor ispred zgrade Poliklinike Opće bolnice Zadar. Na parkingu ispred zgrade Poliklinike osigurano je ukupno 210 parkirališnih mjesta za sve korisnike usluga Poliklinike i Zavoda za javno zdravstvo. Cijena parkinga određena je u iznosu od 4 kn/sat, a parkiranje je dozvoljeno svakodnevno u vremenu od 00-24 sata.

Petak, Listopad 12, 2018 10:26

Počelo je rušenje bolničkog zida u Ulici Nikole Šubića Zrinskog, između Opće bolnice Zadar i Poliklinike, kako bi se u konačnici ta ulica mogla s dvotračne proširiti u četverotračnu.

Četvrtak, Listopad 11, 2018 12:37

Zadarska Poliklinika počela je raditi punom parom.

Tijekom srpnja i kolovoza 2018. godine s radom su započele ambulante Odjela za onkologiju i nuklearnu medicinu, Odjela za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, Odjela za neurologiju, te Odjela za hematologiju. U  tijeku je priprema za preseljenje i svih ostalih predviđenih odjela.

Četvrtak, Listopad 4, 2018 11:16 1

Dolaskom jeseni i odlaskom turista na zadarske prometnice  vratili su se bageri, kamioni i znakovi zabrane i obilaska.

Prvo je zatvorena Ulica Ante Starčevića gdje se, kako doznajemo iz Hrvatskih cesta, radi o nastavku radova na obnovi državne ceste DC 407, a  koji su bili prekinuti za vrijeme trajanja glavne turističke sezone.

Stranice