poliklinika

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Rujan 14, 2019 14:26

Opća bolnica Zadar nedavno je raspisala natječaj za otklanjanje nedostataka na zgradi Poliklinike. Poznato je kako je višedesetljetnu gradnju Poliklinike pratio niz nepravilnosti koje su kulminirale niskom kvalitetom izvedbe te nizom nedostataka. Šokantni nalaz glavnog nadzornog inženjera Josipa Vlainića iz ožujka 2015., ukazao je na posebno problematičan dio koji govori o lošoj kvaliteti gradnje koju nije moguće popraviti.

Srijeda, Rujan 11, 2019 11:00

Zadarska bolnica nabavlja novi rendgen uređaj. Kako nas je obavijestio ravnatelj bolnice dr. Željko Čulina, novi rendgenski uređaj isporučit će Siemens.

Petak, Kolovoz 30, 2019 14:21

Čitateljica Zadarskog lista Sanja Domini javila nam se jučer u vezi rada zadarske poliklinike navodeći kako su mediji o tome već pisali, ali kako se čini da o tome nikada nije dosta pisati.

Utorak, Srpanj 2, 2019 15:17

Čini se kako saga s nelogičnostima pri rekonstrukciji Ulice Nikole Šubića Zrinskog koja prolazi između OB Zadar i zgrade nove Poliklinike nema kraja.

Utorak, Lipanj 11, 2019 14:38

Ovih dana okončani su radovi na rekonstrukciji dviju vrlo  frekventnih četverotračnih prometnica u centru Zadra te je jutros promet  konačno pušten u ulicama Ante Starčevića i Nikole Šubića Zrinskog. Prvotno je bilo planirano da će te dvije prometnice za promet biti otvorene  već 1. lipnja, no iz Hrvatskih cesta koje su investitor radova obavijestili  su kako je došlo do nepredviđenih radova u dijelu Ulice N. Šubića Zrinskog.

Četvrtak, Svibanj 30, 2019 14:45

U Općoj bolnici Zadar odlučili su kako će se od 1. lipnja  2019. godine početi naplaćivati parkiranje ispred Poliklinike.

Petak, Ožujak 1, 2019 17:08

Parking nove Poliklinike uskoro ide na natječaj. Natječajem  bi se trebao odabrati koncesionar koji će naplaćivati parking. Tako je na  svojoj sjednici odlučilo Upravno vijeće Opće bolnice Zadar. Posljednjih  je dana taj parking je bio toliko napučen, kažu nam u Poliklinici, da jednostavno nije bilo mjesta za pacijente. No je li odluka upravnog vijeća  opravdana ili je to još jedna priča s vrlo problematičnom agendom, ostaje za vidjeti.

Srijeda, Veljača 13, 2019 10:47

Prije nekoliko dana redakciji Zadarskog lista obratio se jedan  čitatelj s upitom o ugibalištu pored nove Poliklinike. Naime, budući da je  on osoba s invaliditetom zanimalo ga je hoće li se to ugibalište uskoro  početi koristiti za autobuse. Naime, kako nam je pojasnio, najbliže autobusne stanice su ili na samom Autobusnom kolodvoru, kod bolnice te u  Ulici Marka Marulića, a što je njemu, kako nam je rekao, kao osobi s invaliditetom, predaleko.

Srijeda, Siječanj 30, 2019 10:14

Radovi u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u punom su jeku te se  već vide obrisi buduće prometnice.

Utorak, Siječanj 22, 2019 19:45

Zadarska bolnica obavijestila je javnost kako su zbog sezone  gripe, a koja je u tijeku, privremeno ograničili posjete bolesnicima na  odjelima, osim za članove uže obitelji pacijenata. Očekivano, trajanje  ograničavanja posjeta je do sredine veljače, do kad i očekuju trajanje vrha epidemija gripe. Na ovaj način smanjuje se mogućnost prenošenja virusa gripe na bolesnike unutar bolnice.

Stranice