aktualni sat

Četvrtak, Ožujak 1, 2018 15:22

Što PR stručnjak Jerko Trogrlić iz Splita, kojeg je angažirao gradonačelnik, radi za 14.000 kuna mjesečno pored svih novinara zaposlenih u Gradskoj upravi i zašto gradonačelnik Branko Dukić ima najveću plaću od svih gradonačenika i načelnika u Hrvatskoj, upitao je SDP-ov vijećnik Antun Novoselović, iznoseći s govornice podatke da je Dukićeva plaća netto veća od 20 tisuća kuna, odnosno za svega nekoliko stotina manja od one koju prima premijer Plenković.

Četvrtak, Ožujak 1, 2018 15:11

- Intencija je da Zadar bude grad bez crnih jama. Radi se o investiciji od 408 milijuna kuna, radovi će se trajati četiri do pet godina i obuhvatiti 300-tinjak gradskih ulica u svim gradskim kvartovima gdje taj problem nije riješen pa tako i u Diklu, Kožinu, na Plovaniji... Prepustimo odluku o tome koji dio će i kada biti riješen struci.

Utorak, Listopad 3, 2017 11:11 1

Vandalizma u gradskim autobusima je sve manje i nije riječ o nekoj velikoj materijalnoj šteti. Najčešća su oštećenja na sjedalima, ali imamo svog tapetara i materijale. Kolektivni ugovor koji imamo poštujemo, a oni koji se anonimno žale, očito imaju razloga za to.

Utorak, Kolovoz 1, 2017 22:51

Rade li svoj posao komunalni redari i veterinarska inspekcija? Koliki je ukupni dug, a kakvo stanje na računu Grada Zadra? Što  je s  projektima kojima se podiže standard života u rubnim (istočnim)  dijelovima grada? Ima li mogućnosti za osiguranje produljenog boravka u školama za učenike 3. i 4. razreda? Zašto se ne povećaju rodiljne naknade?   Zašto se ponovno "upumpava" novac u KK Zadar?

marjana botic
Subota, Ožujak 7, 2015 00:00

Aktualni sat Županijske skupštine otvorila je Marjana Botić iz Akcije mladih koja je predložila nadopunu dnevnog reda. Predložila je da se uvrsti donošenje odluke o inicijativi za održavanjem tematske sjednice Skupštine Zadarske županije oko najavljenog istraživanja ugljikovodika u Jadranu. Njezin prijedlog nije prošao, ali je predsjednik Skupštine Željko Lončar obećao da će do tematske sjednice ipak doći kad se za to naprave sve potrebne pripreme.

Subota, Prosinac 22, 2012 00:00

Glasovac se zalaže da se roditeljima čija djeca ne prate nastavu engleskog jezika smanji iznos za vrtić. Nekić je rekao da ne može vjerovati što jedna savjetnica u Ministarstvu prosvjete govori. A onda je nastala verbalna izmjena "vatre"

Četvrtak, Ožujak 22, 2012 00:00

Javni interes se napada od strane privatnog, nasrće se na javno dobro, a sve uz podršku medija. Frustrira me to, opća klima je takva da su političari krivi za sve, a oni koji nasrću na javni interes su u pravu, istaknuo je gradonačelnik Zvonimir Vrančić na aktualnom satu jučerašnje sjednice Gradskog vijeća Grada Zadra

Subota, Srpanj 16, 2011 00:00

Vodovod pokušava od države izvući 5 milijuna kuna, kao uvjet za saniranje vodovoda kroz Smoković. To je čista ucjena, jer mi znamo da troškovi nisu toliki, rekao je Čakić

Stranice