izbori

Ponedjeljak, Ožujak 6, 2017 00:00

Apsolutno podržavam jednoglasnu Odluku Gradskog odbora HDZ-a Grada Zadra da Branko Dukić, dr.med. bude kandidat Hrvatske demokratske zajednice za gradonačelnika Grada Zadra - Božidar Kalmeta

Srijeda, Prosinac 30, 2015 00:00

Kako se u našoj stranci predsjednik bira direktno, tako će i izbori najbolje pokazati što članstvo misli o njemu. Ipak, mislim da najprije treba napraviti analizu rezultata - smatra Renata Sabljar Dračevac

Utorak, Prosinac 29, 2015 00:00

Unatoč najavi kako će se na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća  donijeti odluka o datumu održavanja izbora za Mjesni odbor Bokanjac,  ni ovoga puta to nije učinjeno. Odluka je prolongirana za iduću sjednicu  GV-a, navodno zbog božićnih i novogodišnjih praznika.

Nedjelja, Studeni 15, 2015 00:00

U Hrvatskoj su jučer održani ponovljeni izbori za ukupno  sedam mjesta, od čega dva u Gradu Zadru, a riječ je o Ravi i Velom Ižu.  Razlog su nepravilnosti što ih je Gradsko izborno povjerenstvo našlo u  oba mjesta, u Ižu je bila riječ o glasovanju tzv. žutom potvrdom koju su  nedozvoljeno imala dva birača iz drugih izbornih jedinica. U biračkoj  kutiji na Ravi protekle nedjelje pronađen je listić više.

Utorak, Studeni 10, 2015 00:00

Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije (HBK) i nadbiskup zadarski Želimir Puljić poručio je u utorak kako su protekli parlamentarni izbori pokazali uobičajene prednosti i nedostatke, ali mu se čini da hrvatsko društvo napreduje u usvajanju pravila demokracije.

Ponedjeljak, Studeni 9, 2015 00:00

Sa parlamentarnim izborima bili su najavljeni i oni za Bokanjac, no ovaj Mjesni odbor do daljnjeg ostaje bez vlasti. Razlog tome je, saznajemo od kandidata, odgoda izbora, ali ne zna se još iz kojeg razloga, dok službeno pojašnjenje iz Grada jučer nismo dobili.

Ponedjeljak, Studeni 9, 2015 00:00

Na dva biračka mjestu u Zadarskoj županiji iduće će se nedjelje ponoviti izbori zbog viška izbornih listića.

Riječ je o izbornim mjestima na otocima Ravi i Velom Ižu gdje su prilikom prebrojavanja glasova pronađena dva, odnosno jedan listić više nego što je na popisu bilo upisanih birača.

Nedjelja, Studeni 8, 2015 00:00

Čak 120 tisuća birača više nego prije četiri godine izašlo je prijepodne na izbore za Hrvatski sabor, pokazuju podaci koje je u podne objavilo Državno izborno povjerenstvo (DIP).

Na parlamentranim izborima prije četiri godine, svoje je pravo do 11,30 sati iskoristilo 566.000 birača, u ove nedjelje njih čak 685. 837.

Subota, Studeni 7, 2015 00:00

Jadrolinija i Operativna služba u Zadru o predstojećoj izmjeni obavijestit će općine Preko i Sali, mjesne odbore na otocima, zapovjednike brodova i druge korisnike usluga

Četvrtak, Studeni 5, 2015 00:00

Iako je Tomašić i dalje optimistična, u zadarskoj podružnici stranke situacija nikad nije bila gora

Stranice