mjesni odbori

Srijeda, Prosinac 17, 2014 00:00

Prošlo je točno mjesec dana od izbora za vijeća mjesnih odbora na području grada Zadra. Za vlast u 37 odbora izbori su održani 16. studenog i do kraja godine računa se kako će vlast biti konstituirana u svima.

Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

Zadarske starčevićevce naljutila je činjenica što su neki mediji, kazao je njihov šef Dvorski, relativizirali njihove rezultate na izborima za mjesne odbore, stoga su sazvali novinsku konferenciju kako bi javno izrazili svoje nezadovoljstvo i potkrijepili ga brojkama.

Nakon odlaska predsjednice Ruže Tomašić očekivalo se kako će stranka pasti na koljena, a "mini izbori" bili su test i za kritičare HSP AS-a, ali i za samu stranku.

Utorak, Studeni 18, 2014 00:00

HDZ je pobjednik izbora za Vijeća Mjesnih odbora na području Zadra. Prema rezultatima koje je jučer iznijelo Izborno povjerenstvo, u sastavu Jadranka Nižić Peroš, predsjednica, Hrvoje Visković, zamjenik te Tomislav Jurlina, član, HDZ je s koalicijskim partnerima - strankama HČSP i HSU, pobijedio u 22 odbora, dok je koalicija SDP-HNS- HSLS-DSU čistu pobjedu odnijela je u jednom.

Ponedjeljak, Listopad 27, 2014 00:00

Koalicija SDP-HNS-HSLS-DSU predala je liste za izbore u 24 od 37 vijeća mjesnih odbora u gradu Zadru, što je za pet mjesnih odbora više nego na prošlim izborima. Kao što je to bilo teško i koaliciji kojoj je na čelu HDZ, ni oni nisu uspjeli sastaviti liste u mjesnim odborima na zadarskim otocima. Također, SDP neće nastupiti niti u gradskim četvrtima Crno i Dračevac.

Petak, Listopad 24, 2014 00:00

Iako bi se mnoge stranke na njihovom mjestu osjećale kao žena ili muž nakon razvoda, starčevićevci su o rezultatima izbora za mjesne odbore jučer govorili s takvim entuzijazmom, kao da poraz u njihovom slučaju nije niti moguć, iako su privremeno "razvrgnuli" brak sa HDZ-om.

Utorak, Listopad 29, 2013 00:00

Od evidentiranih 1.166 birača s pravom glasa u samom gradu Ninu na izbore je izišlo njih tek 205

Srijeda, Listopad 9, 2013 00:00

Predizborna kampanja na području grada Nina službeno je započela predajom izbornih lista Gradskom izbornom povjerenstvu za provedbu izbora u mjesnim odborima

Četvrtak, Srpanj 12, 2012 00:00

Po danu smrdi na Bokanjcu i Novom Bokanjcu, navečer u Diklu, a kad je bura u Kožinu. Onda još u 9 ujutro imamo prelet galebova koji se sa 'smetlišta' gdje su jeli vraćaju na more. Neku večer su se njemački gosti digli s večere na terasi restorana u Diklu zbog smrada, govori predsjednik MO Diklo

Srijeda, Srpanj 11, 2012 00:00 1

Zahtijevamo od gradonačelnika Grada Zadra zabranu prihvaćanja i odlaganja smeća s područja koja nisu pod administrativnom upravom Grada Zadra. Isto tako tražimo poništenje svih ugovora s drugim općinama i gradovima izvan administrativnih granica Grada Zadra

Stranice