nadzor

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Srpanj 6, 2021 09:52

Postaja pomorske i aerodromske policije Zadar proteklog vikenda evidentirala je šest plovila koja su nedopušteno glisirala na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale. Kod otoka Vira i Pašmana te u akvatoriju kod Draga i Novigrada u nedopuštenom glisiranju policija je zatekla plovila kojima su upravljali dva državljanina Slovenije te državljani Njemačke, Češke, Belgije i hrvatski državljanin. 

Četvrtak, Siječanj 14, 2021 15:46

Do prve devastacije prostora šetnice na Muraju došlo je već nakon manje od godinu dana od otvaranja gradilišta kada je pala jedna od novopostavljenih svjetiljki koja se savila uslijed fizičke sile. Predstavnici investitora iz Odjela za EU fondove Grada Zadra već tada su istaknuli kako je spomenuti stup nečim udaren, a moguće je da se radilo o vozilu jer gradilište još nije bilo nepristupačno vozilima.

Ponedjeljak, Lipanj 15, 2020 11:12

Koordinirani inspekcijski nadzori turističkih i sanitarnih inspektora Državnog inspektorata u ugostiteljstvu i turizmu počet će 1. srpnja s ciljem utvrđivanja spremnosti za sezonu, izvijestili su u ponedjeljak iz Državnog inspektorata.

Inspekcijskim će nadzorima obuhvatiti poslovanje ugostiteljskih objekata hotela, kampova, luka nautičkog turizma, marina i ugostiteljskih objekata i pružatelja usluga u turizmu koji posluju u sklopu navedenih objekata.

Ponedjeljak, Rujan 9, 2019 12:57

Nakon što su vijećnici HSLS-a poslali zahtjev za »upravnim nadzorom nad zakonitošću općih akata donesenih protivno odredbama Zakona, Statuta i Poslovnika Gradskog vijeća Grada Obrovca«, Ministarstvo uprave provest će kontrolu regularnosti zadnje sjednice Gradskog vijeća Obrovca!

Petak, Srpanj 26, 2019 12:22

Državna komisija za kontrolu postupaka javne nabave (DKOM) poništila je Odluku o odabiru usluge stručnog nadzora nad građenjem za projekt rekonstrukcija postojeće lučke infrastrukture na području ribarske luke unutar obuhvata trajektnog terminala Zadar- Gaženica, čiji je naručitelj Lučka uprava Zadar (LUZ).

Ponedjeljak, Srpanj 8, 2019 18:27

Tijekom ljeta, odnosno tijekom turističke sezone, a zbog povećanog broja gostiju, Porezna uprava Ministarstva financija krenula je u inspekciju rada, između ostalog i ugostiteljskih objekata na obali i otocima, svakodnevno uz 24-satnu nazočnost inspektora na terenu.

Utorak, Ožujak 5, 2019 11:21

Upravno vijeće zadarskog Centra za socijalnu skrb danas je dobilo odluku o izvršenim nadzorima Inspekcije Ministarstva socijalne politike i obitelji po nalogu ministrice Nade Murganić. Odluka je ispisana na 11 stranica, a u ovom trenutku, jutros od 10 sati u prostorijama Centra za socijalnu skrb članovi Vijeća bi trebali pozvati i ravnateljicu Vesnu Burčul kako bi se očitovala na prije navedenu odluku,

Utorak, Travanj 24, 2018 08:51

Radove i opremanje Bedema zadarskih pobuna nadzirat će zajednica ponuditelja Investinženjering d.o.o. i D&Z d.o.o. Njihova je ponuda odabrana kao ekonomski najpovoljnija po provedenom otvorenom postupku javne nabave male vrijednosti za sklapanje ugovora o javnoj nabavi s ukupnim brojem bodova 98,54 u ponuđenom iznosu od 314.000,00 kn bez PDV-a, odnosno 392.500,00 kune s PDV-om.

martinje_policija_6
Petak, Studeni 6, 2015 00:00

Pri koncentraciji alkohola od 0,5 promila rizik od događanja prometnih nesreća povećava se za dva puta, kod 0,8 promila 10 puta, a kod 2,0 promila rizik je veći za čak 80 puta

Srijeda, Srpanj 17, 2013 00:00

Porezna uprava neće odustati od pojačanog nadzora i nastavit će s uvođenjem reda u prometu gotovinom i suzbijanjem sive ekonomije, ističe se u priopćenju objavljenom na internet stranicama Ministarstva financija.

Stranice