tz grada zadra

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:39

Gradski odbor SDP-a Zadar poslao je, povodom odlaska Ante Radosa s čelnog mjesta TZ Grada Zadra, priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti. Priopćenje potpisuje predsjednik GO SDP-a Zadar Antun Novoselović.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:00 1

S obzirom da je Radosova ostavka u Gradu već davno poznata stvar, u HDZ-u se već dulje vrijeme spekulira o njegovom nasljedniku.

Prema onome što smo neslužbeno čuli u stranci, u igri je zasad Mario Paleka, voditelj Sportskih programa i objekata gradske tvrtke Zadar sport.

Očito je riječ o mladom HDZ-ovom kadru kojemu se traži neka bolja funkcija s obzirom da je Palekino ime u stranci nedavno spominjanao kao ono nasljednika Radovana Dunatova, gradskog pročelnika za kulturu.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 08:55 1

Iako je njegova ostavka bila dogovorena za kraj sezone, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, Ante Rados, ostavku je podnio u srcu sezone!

Srijeda, Kolovoz 1, 2018 11:11

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice grada Zadra. Ostavku je podnio sam, a o čemu je obavijestio medije priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Petak, Svibanj 18, 2018 12:36

Sazvali smo konferenciju da izrazimo svoje nezadovoljstvo odnosom TZ grada Zadra prema Perčanima. Mjesto Petrčane je po prihodima od turističke članarine i boravišne pristojbe u samom vrhu u Zadarskoj županiji a istovremeno u najgorem položaju i to prvenstveno zbog dugogodišnjeg zanemarivanja od strane TZ Zadar, kazao je predsjednik MO Petrčane Duje Stanišić stojeći ispred TZ-a grada Zadra.

Petak, Svibanj 18, 2018 11:15

Povodom najavljene konferencije za medije koju će ispred ulaza u Turističku zajednicu grada Zadra danas održati Mjesni odbor Petrčane, a kojoj je tema postupak izdvajanja iz TZ grada Zadra koji su pokrenuli, jučer je priopćenje za medije poslao direktor TZG Zadra Ante Rados. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Potaknuti učestalim prozivkama od strane MO Petrčane, koristimo priliku iznijeti neke činjenice kao odgovor na navode predstavnika MO Petrčane.

Četvrtak, Svibanj 17, 2018 13:05

U organizaciji tvrtke Histria Festival i suradnji s Turističkom Zajednicom grada Zadra te pod pokroviteljstvom Grada Zadra, na veličanstvenoj otvorenoj pozornici Foruma baletni ansambl Carskog Ruskog Baleta izvest će svjetske baletne spektakle CARMEN i BOLERO, koji su prava poslastica za ljubitelje vrhunskog kulturnog doživljaja. Baletni spektakl pod zvijezdama održat će se 2. kolovoza 2018. godine na Forumu. 

Nedjelja, Svibanj 13, 2018 10:00

Mjesni odbor Petrčane u petak 18. svibnja 2018 godine u 10:00 sati održat će konferenciju za medije na ulazu u Turističku zajednicu grada Zadra (Jurja Barakovića 5, 23000 Zadar) na kojoj ćemo iznijeti naše viđenje položaja mjesta Petrčane u Turističkoj zajednici grada Zadra (u daljnjem tekstu TZ Zadar).

Srijeda, Ožujak 28, 2018 17:00

Gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić, ujedno i predsjednik Turističke zajednice grada Zadra, predsjedao je današnjom sjednicom Izborne skupštine TZG Zadra u Hotelu Bastion s početkom u 10:30 sati. Prema usvojenom Dnevnom redu članovi Skupštine jednoglasno su usvojili Izvješće o radu Turističkog vijeća TZG Zadra za 2017. godinu, Izvješće o obavljenom nadzoru Nadzornog odbora te Izvršenje Programa rada s financijskim izvješćem za 2017. godinu.

Petak, Ožujak 23, 2018 15:31

Ante Rados, direktor Turističke zajednice grada Zadra, po punomoćniku mr. sc. Ivi Brkiću, odvjetniku u Zadru, temeljem odredbe čl. 40. i 41.  Zakona o medijima podnosi sljedeći:

U Vašim dnevnim novinama „Zadarski list“od dana 19.03.2018. na  naslovnici i na trećoj stranici objavljen je članak pod naslovom  „Sukob  interesa, spojio ugodno s korisnim“ „Direktor TZ grada krši Zakon i Statut turističke zajednice“, „Prkosi Zakonu“.

Stranice