tz grada zadra

Subota, Kolovoz 11, 2018 13:57

Nakon što je Ante Rados usred mandata napustio svoju  dužnost, zadarska javnost željno iščekuje natječaj za direktora Turističke  zajednice grada Zadra. Njegovom današnjom objavom počinje i službena utrka za trenutno najužareniju fotelju u Zadru, za koju neki lobiraju  još od dana famoznog Radosova priopćenja o "odlasku iz osobnih razloga".

Petak, Kolovoz 10, 2018 11:11

Povodom objavljenog natječaja za novog direktora TZ grada Zadra i izjava predsjednika Turističkog vijeća Dražena Grgurovića, priopćenjem za medije javio se i gradski SDP. Priopćenje koje potpisuje Antun Novoselović, predsjednik GO SDP Zadar, prenosimo u cijelosti. 

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:39

Gradski odbor SDP-a Zadar poslao je, povodom odlaska Ante Radosa s čelnog mjesta TZ Grada Zadra, priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti. Priopćenje potpisuje predsjednik GO SDP-a Zadar Antun Novoselović.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:00 1

S obzirom da je Radosova ostavka u Gradu već davno poznata stvar, u HDZ-u se već dulje vrijeme spekulira o njegovom nasljedniku.

Prema onome što smo neslužbeno čuli u stranci, u igri je zasad Mario Paleka, voditelj Sportskih programa i objekata gradske tvrtke Zadar sport.

Očito je riječ o mladom HDZ-ovom kadru kojemu se traži neka bolja funkcija s obzirom da je Palekino ime u stranci nedavno spominjanao kao ono nasljednika Radovana Dunatova, gradskog pročelnika za kulturu.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 08:55 1

Iako je njegova ostavka bila dogovorena za kraj sezone, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, Ante Rados, ostavku je podnio u srcu sezone!

Srijeda, Kolovoz 1, 2018 11:11

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice grada Zadra. Ostavku je podnio sam, a o čemu je obavijestio medije priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Petak, Svibanj 18, 2018 12:36

Sazvali smo konferenciju da izrazimo svoje nezadovoljstvo odnosom TZ grada Zadra prema Perčanima. Mjesto Petrčane je po prihodima od turističke članarine i boravišne pristojbe u samom vrhu u Zadarskoj županiji a istovremeno u najgorem položaju i to prvenstveno zbog dugogodišnjeg zanemarivanja od strane TZ Zadar, kazao je predsjednik MO Petrčane Duje Stanišić stojeći ispred TZ-a grada Zadra.

Petak, Svibanj 18, 2018 11:15

Povodom najavljene konferencije za medije koju će ispred ulaza u Turističku zajednicu grada Zadra danas održati Mjesni odbor Petrčane, a kojoj je tema postupak izdvajanja iz TZ grada Zadra koji su pokrenuli, jučer je priopćenje za medije poslao direktor TZG Zadra Ante Rados. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Potaknuti učestalim prozivkama od strane MO Petrčane, koristimo priliku iznijeti neke činjenice kao odgovor na navode predstavnika MO Petrčane.

Četvrtak, Svibanj 17, 2018 13:05

U organizaciji tvrtke Histria Festival i suradnji s Turističkom Zajednicom grada Zadra te pod pokroviteljstvom Grada Zadra, na veličanstvenoj otvorenoj pozornici Foruma baletni ansambl Carskog Ruskog Baleta izvest će svjetske baletne spektakle CARMEN i BOLERO, koji su prava poslastica za ljubitelje vrhunskog kulturnog doživljaja. Baletni spektakl pod zvijezdama održat će se 2. kolovoza 2018. godine na Forumu. 

Nedjelja, Svibanj 13, 2018 10:00

Mjesni odbor Petrčane u petak 18. svibnja 2018 godine u 10:00 sati održat će konferenciju za medije na ulazu u Turističku zajednicu grada Zadra (Jurja Barakovića 5, 23000 Zadar) na kojoj ćemo iznijeti naše viđenje položaja mjesta Petrčane u Turističkoj zajednici grada Zadra (u daljnjem tekstu TZ Zadar).

Stranice