tz grada zadra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Nedjelja, Listopad 18, 2020 11:44

Austrijsko Ministarstvo vanjskih poslova na čelu s ministrom Alexanderom Schallenbergom izdalo je u četvrtak priopćenje u kojem stoji da Austrija od subote 17. listopada s »crvene liste« skida sedam hrvatskih županija, koje tom odlukom više nisu visokorizična područja. Riječ je o Brodsko-posavskoj, Istarskoj, Koprivničko-križevačkoj, Osječko-baranjskoj, Šibensko-kninskoj, Varaždinskoj i Zadarskoj županiji.

Nedjelja, Rujan 6, 2020 10:40 1

Na inicijativu Turstičke zajednice Grada Zadra, sutra će se u našem gradu održati sastanak turističkih zajednica s ciljem zajedničke promidžbe. Naime, korona kriza utjecla je i na rad TZ-a koje su, zbog manjeg broja gostiju, imale i manje novca od boravišnih pristojbi.

Petak, Rujan 4, 2020 11:35

Njemačka Vlada upozorila je svoje građane da ne putuju u Hrvatsku koju smatraju epidemiološki rizičnim područjem. To praktično znači da se svi njihovi državljani po povratku iz naše županije moraju testirati na koronavirus te ostati u samoizolaciji sve dok ne dobiju potvrdu da nisu pozitivni. A područjem visokog rizika, kakvim su proglasili i našu županiju, smatra se ono u kojemu je u jednom tjednu zabilježeno 50 ili više slučajeva oboljelih na 100.000 stanovnika.

Subota, Srpanj 4, 2020 10:43

Hrvatska turistička zajednica ovoga je tjedna sudjelovala na virtualnom sajmu European Partnerships in Tourism, gdje je prema podacima organizatora odradila najveći broj sastanaka među svim sudionicima sajma koji je financiran od strane Europske komisije i koji obuhvaća virtualne B2B sajmove, webinare, e-učenje i matchmaking evente.

Subota, Listopad 26, 2019 11:30

Povod razgovoru s Mariom Palekom, direktorom Turističke zajednice Zadra je približavanje kraja sezone, koja u Zadru na sreću ipak još traje, u kojoj je Zadar kontinuirano bilježio među najvećim stopama rasta u zemlji držeći svoje mjesto u Top 10 hrvatskih komercijalnih turističkih odredišta. Dodatni je povod bljesak Zadra na Danima hrvatskog turizma u Slavoniji s nominacijama za nagrade i nagradama.

Četvrtak, Listopad 24, 2019 14:39

Prvi Festival mesa u Zadru "Meat Me", koji se na Staroj pijaci Tržnice na Poluotoku održavao od 17. do 19. listopada bio je iznad očekivanja uspjela manifestacija i to u svim aspektima - zaključeno je na završnom sastanku festivalskog organizacijskog tima Turističke zajednice grada Zadra koji je održan u srijedu.

Četvrtak, Listopad 17, 2019 15:10 1

Dugo na zadarskoj pijaci nije bilo ovako živo. Prvog dana Festivala mesa Meat Me, novog gastronomsko-zabavnog proizvoda zadarske Turističke zajednice i Tržnice Zadar, na Staroj pijaci pojelo se oko 450 porcija janjetine koju su zadarski kuhari pripremali po tradicionalnim i modernim recepturama.

Petak, Srpanj 12, 2019 16:30

Zašto se od naših javnih novaca financira koncert Rite Ore u SC Višnjik koji će biti komercijalan, odnosno na koji će se naplaćivati ulaznice? TZ grada Zadra plaća izvođačicu, Grad Zadar organizira koncert, pa komu onda u konačnici ide novac od tih prodanih ulaznica?

Subota, Lipanj 15, 2019 10:15

Turistička zajednica Grada Zadra na svojim je stranicama  objavila popis lipanjskih zabavnih događanja, ali i događaja narednih  mjeseci. Novost koja se može uočiti jest da će događanja ovog ljeta  obuhvatiti širi prostor Poluotoka, a ne samo prostor oko Narodnog trga  što je svakako pozitivan pomak u odnosu na protekle godine.

Srijeda, Travanj 17, 2019 15:24

Donaciju u iznosu od 23.500 kuna jučer je dr. Sanji Delin, voditeljici Odjela pedijatrije Opće bolnice Zadar, uručio Mario Paleka, direktor Turističke zajednice grada Zadra. Novac je prikupljen u organizaciji TZ-a Zadar i Caritasa Zadarske nadbiskupije, od prodaje bonova za hranu i pića u sklopu Gastro pijace u okviru nedavno održanog Tuna, Sushi & Wine Festivala 2019.

Stranice