tz grada zadra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:58

Gradonačelnik Branko Dukić na današnjem kolegiju se, između ostalog, osvrnuo i na pitanje novinara Slobodne Dalmacije u Zadru koji je pitao  "tko to laže" vezano uz putovanje u Napulj koje je organizirala TZ grada Zadra.

- Istina je da sam bio dio delegacije na studijskom putovanju u Napulj i pitao sam odgovorne u Turističkoj zajednici grada Zadra zašto to putovanje nije bilo navedeno u odgovoru novinaru.

Srijeda, Rujan 12, 2018 11:44

Danas je na Turističkom vijeću Turističke zajednice Grada Zadra za novog direktora TZ Zadra izabran je Mario Paleka. S Palekom smo razgovarali odmah nakon njegova izbora za direktora Turističke zajednice Grada, a evo što kaže u svojoj prvoj izjavi za medije:

Utorak, Rujan 11, 2018 12:50

Na sjednici Turističkog vijeća Turističke zajednice grada Zadra za novog direktora izabran je diplomirani kineziolog Mario Paleka. Među sedmoro kandidata izabran je kao najbolji, no kako saznajemo od članova Turističkog vijeća njegova prezentacija programa nije prošla glatko s obzirom da su ga neki članovi velikog vijeća "rešetali" stručnim pitanjima koja su ga pomalo zbunila.

Utorak, Rujan 11, 2018 08:38

Danas je "dan D" za Turističku zajednicu Grada Zadar koja bira novoga direktora nakon fijaska s dvogodišnjim mandatom srednjoškolskog profesora Ante Radosa. O tome koliko im je ova sjednica važna kazuje podatak da je neće voditi zamjenik predsjednika Turističkog vijeća, Dražen Grgurović, već - gradonačelnik Branko Dukić.

Subota, Kolovoz 11, 2018 13:57

Nakon što je Ante Rados usred mandata napustio svoju  dužnost, zadarska javnost željno iščekuje natječaj za direktora Turističke  zajednice grada Zadra. Njegovom današnjom objavom počinje i službena utrka za trenutno najužareniju fotelju u Zadru, za koju neki lobiraju  još od dana famoznog Radosova priopćenja o "odlasku iz osobnih razloga".

Petak, Kolovoz 10, 2018 11:11

Povodom objavljenog natječaja za novog direktora TZ grada Zadra i izjava predsjednika Turističkog vijeća Dražena Grgurovića, priopćenjem za medije javio se i gradski SDP. Priopćenje koje potpisuje Antun Novoselović, predsjednik GO SDP Zadar, prenosimo u cijelosti. 

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:39

Gradski odbor SDP-a Zadar poslao je, povodom odlaska Ante Radosa s čelnog mjesta TZ Grada Zadra, priopćenje za medije koje prenosimo u cijelosti. Priopćenje potpisuje predsjednik GO SDP-a Zadar Antun Novoselović.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 14:00 1

S obzirom da je Radosova ostavka u Gradu već davno poznata stvar, u HDZ-u se već dulje vrijeme spekulira o njegovom nasljedniku.

Prema onome što smo neslužbeno čuli u stranci, u igri je zasad Mario Paleka, voditelj Sportskih programa i objekata gradske tvrtke Zadar sport.

Očito je riječ o mladom HDZ-ovom kadru kojemu se traži neka bolja funkcija s obzirom da je Palekino ime u stranci nedavno spominjanao kao ono nasljednika Radovana Dunatova, gradskog pročelnika za kulturu.

Četvrtak, Kolovoz 2, 2018 08:55 1

Iako je njegova ostavka bila dogovorena za kraj sezone, direktor Turističke zajednice Grada Zadra, Ante Rados, ostavku je podnio u srcu sezone!

Srijeda, Kolovoz 1, 2018 11:11

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice grada Zadra. Ostavku je podnio sam, a o čemu je obavijestio medije priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra.

Stranice