napad

Utorak, Rujan 22, 2015 00:00

Obrovačka policija pozvana je u subotu oko dva sata u noći u Karin Gornji zbog preglasne glazbe u jednom ugostiteljskom objektu, a na koncu su uz narušavanje javnog reda i mira intervenirali i zbog napada na jednog od policijskih službenika.

Utorak, Rujan 15, 2015 00:00

Točno u 11 sati 16. rujna neprijateljski borbeni zrakoplovi u idealnim vremenskim uvjetima napadaju odašiljač te ga raketiraju sa 12 raketa. U preciznom napadu pogođena su dva od četiri 132 metra visoka antenska stupa

Ponedjeljak, Kolovoz 10, 2015 00:00

Policija još traga za skupinom huligana koji su u noći sa subote na nedjelju napali i teško ozlijedili 17-godišnjeg M.R. iz Murvice. Nemili događaj u kojemu su mladiću slomljeni nos i kosti lica dogodio se tijekom koncerta Jelene Rozge u Kalima.

Ponedjeljak, Srpanj 6, 2015 00:00

Sukošanac (46) je u nedjelju oko 18 sati u jednom kafiću, pod utjecajem alkohola, narušavao javni red i mir zbog čega je pozvana policija. No muškarac se nije smirio već je nasrnuo na policijske službenike prilikom intervencije.

Policajci su ga svladali, uhitili i priveli u službene prostorije na triježnjenje nakon čega će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje.

Utorak, Svibanj 12, 2015 00:00

Vuk je ponovno napao stado koza i ovaca  61-godišnjeg Nediljka Baraća iz Jovića. Nediljko više i ne broji koliko mu je štete vuk napravio u "blagu". Svako malo vuk zađe u njegovo stado od 100-tinjak ovaca i 10-ak koza. I uvijek pokolje koju glavu blaga. Ovaj put stradala je koza. 

Petak, Studeni 28, 2014 00:00

Na tek nekoliko stotina metara od škole, u sred bijela dana, vuk je uletio u naselje i kroz nekoliko minuta, u prostoru ograđenom bodljikavom žicom, zaklao sedam ovaca u vlasništvu Stipe Stipića - priča je to koja se jučer dogodila u Lišanima Ostrovičkim. U ovoj maloj općini na samom rubu Ravnih kotara stočari su i prijašnjih godina imali problema s napadima vukova na stoku, bijesnim lisicama, ali nikada do sada nisu se bojali pustiti djecu u školu.

Ponedjeljak, Studeni 17, 2014 00:00

U proteklih šest mjeseci vukovi su tri puta napali naše ovce. U lipnju na Krčevini u neposrednoj blizini Miljašić jaruge ubili su ih osam. Drugi pohod bio je prije mjesec dana na istom mjestu kada su nam zaklali tri ovce i treći se dogodio sada na pašnjaku u Lugu kad nam je stradalo dvanaest ovaca. Četiri su ubili na licu mjesta, jedna je nestala dok je sedam izmasakrirano i sada nam pred očima krepavaju.

Četvrtak, Srpanj 18, 2013 00:00 1

Denis Kovačević u utorak navečer je, krenuo za svojim stadom prema kući kad mu je vuk uletio među 120 ovaca i četiri ugrizao ispod vrata. Vuka nije previše uznemirilo njegovo vikanje, a pobjegao je nakon što je bacio treći kamen prema njemu

Stranice