tuzba

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Prosinac 22, 2017 16:31

Iz Općine Vir poslali su priopćenje za medije o tužbi koju su podnijeli protiv Zadarske županije, a koje prenosimo u cijelosti:

Četvrtak, Studeni 30, 2017 15:36 1

Na Općinskom sudu u Zadru u četvrtak je do sredine siječnja odgođeno pripremno ročište u slučaju u kojemu sutkinja šibenskog Županijskog suda Maje Šupe zbog uvreda i kleveta na društvenim mrežama i sa saborske govornice traži 150.000 kuna odštete od načelnika Općine Primošten Stipe Petrine koji je na sud došao u pratnji članova Udruge Veronika Vere za zaštitu žrtava pravosuđa.

Utorak, Travanj 28, 2015 00:00

Nakon četiriju sutkinja Općinskog suda u Zadru i bivšeg predsjednika Županijskog suda Antuna Klišmanića, zbog klevete je predsjednika Općinskog suda Željka Rogića tužio i predsjednik Sudačkog vijeća i sudac Županijskog suda u Zadru Boris Babić, a ročište je već zakazano za 9. lipnja na šibenskom sudu pred sutkinjom Nives Vrvilo.

haaski sud genocid
Utorak, Veljača 3, 2015 00:00

Međunarodni sud pravde (ICJ) u utorak je odbacio i hrvatsku i srpsku tužbu za počinjen genocid tijekom Domovinskog rata.

Petak, Siječanj 9, 2015 00:00 2

Željku Rogiću, predsjedniku Općinskog suda u Zadru, sudit će se zbog klevete. Svega tri dana prije kraja prošle godine Državno sudbeno vijeće odobrilo je kazneni progon koji su privatnom tužbom zatražile tri sutkinje istog suda - Ivana Klišmanić, Iva Lovrin i Danijela Zubčić Poljak.

Četvrtak, Prosinac 18, 2014 00:00

Preostalih 15 radnika Naute Lamjane u stečaju neće biti  vraćeni na posao. Tako je na jučerašnjoj skupštini vjerovnika Naute Lamjane odlučio stečajni upravitelj Alein Khan. Predstavnici radnika, Vedran  Uranija i Marijo Košta, nisu uspjeli taj zahtjev uvrstiti niti na dnevni red  skupštine, iako zapravo o tome odlučuje stečajni upravitelj. No, Košta je  rekao kako se ovih dana vidi kroz sudske presude da su radnici, zahvaljujući nezakonitim radnjama vlasnika, dovedeni na ulicu.

Subota, Listopad 18, 2014 00:00

Grad Zadar je tužio stanare bivše Bihaćke ulice koji ne žele izaći iz posjeda zemlje predviđene za proširenje ceste. Kako doznajemo iz Grada, pokrenut je pravni postupak kojim će se pokušati sudski doći u posjed zemlje na koju se Grad Zadar uknjižio još osamdesetih.

- Grad je vlasnik, a dio ljudi ne želi izaći iz posjeda. A to jesu li njihovi razlozi opravdani, odredit će se na sudu, kažu u Gradskoj upravi.

Subota, Veljača 9, 2013 00:00

Ovlašteni odvjetnik kontroverzne Reisman, Zvonimir Hodak kazao je da će se loše provesti neki nakladnici i novinari

Utorak, Prosinac 11, 2012 00:00

Petak, Siječanj 13, 2012 00:00

Stranice