vuksic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 26, 2018 12:39

U crkvi sv Kate vjernički puk Vukšića proslavio je blagdan sv. Marka.Svečanu misu s procesijom predvodio je župnik fra Luka Banić.

Petak, Studeni 20, 2015 00:00

U povodu 24. obljetnice stradanja Vukovara i Škabrnje, Mjesni odbor Vukšić prvi put je organiziro paljenje svijeća 18. studenog.

Brojni Vukšićani odali su počast svim žrtvama Vukovara i Škabrnje paljenjem svijeća. Dostojanstveno, s posebnim pijetetom ispred crkve sv. Kate prisjetili su se Vukšićani svih stradalih i pomolili za sve koji su položili svoje živote na oltar domovine kako bi mi danas mogli živjeti u miru i slobodi.

Četvrtak, Veljača 12, 2015 00:00

kanader2_14
Četvrtak, Rujan 1, 2011 00:00

Drugi požar otvorenog prostora na predjelu Vukšića na benkovačkom području, koji je izbio jučer oko 6.20 sati lokaliziran je nakon tri sata. U gašenju su sudjelovali benkovački vatrogasci te dobrovoljna vatrogasna društva iz Stankovaca i Lišana Ostrovičkih s ukupno osam vatrogasaca i tri vatrogasna vozila. Imali su i pomoć iz zraka, a riječ je o dva kanadera.

U požaru je izgorjelo nisko raslinje i hrastova šuma na površini od oko 60 hektara miniranog područja.

Petak, Travanj 8, 2011 00:00

Isplatilo se čekati, dobili smo malu, ali lijepu školu, suvremenu, s potrebnim pratećim sadržajima, rekao je ravnatelj OŠ Stankovci Boris Miletić

vuksic_2
Utorak, Svibanj 5, 2009 00:00

Ovih dana je potpisan novi ugovor s novim izvođačem radova koji bi trebao oko 1. lipnja započeti s radovima, rekli su mi u ministarstvu koje sam zvao više puta, kaže Ledenko, dodajući da je škola trebala biti gotova 1. rujna prošle godine, a novi izvođač bi je trebao završiti u roku šest mjeseci od potpisivanja ugovora

magarac1
Subota, Listopad 25, 2008 00:00

Zasigurno ću povećati broj magaraca na svom imanju, oformiti farmu magarca u službi seoskog turizma, a magareće mlijeko po popularnoj cijeni prodavati kao lijek protiv suhog kašlja i alergije, tvrdi Bore Nimac dodajući kako je sasvim nepošteno i prema magarcu i prema čovjeku korištenje riječi magarac u pogrdnom smislu