djecji vrtic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Svibanj 9, 2019 13:18

Dječji vrtić Ribica još je u rujnu 2018. započeo s projektom "Zadar u srcu" u sklopu kojeg poznati Zadrani dolaze na susret s djecom uz pričanje priča. Tako je prije nekoliko dana u posjetu vrtiću bila poznata zadarska glumica i lutkarica Tamara Šoletić uz koju je jutro prošlo u veseloj, ali i poučnoj atmosferi.

Ponedjeljak, Travanj 29, 2019 17:53

 - Drago mi je da dan Općine možete obilježiti upravo u ovom vrijednom objektu dječjeg vrtića koji će otvoriti svoja vrata za 30-tak otočnih mališana i pružiti im ugodan i bezbrižan boravak. Ovaj vrtić izgrađen je prema suvremenim standardima i sigurno je važno danas istaknuti da predstavlja doprinos za pobljašnje kvalitete života mještana, prije svega djece i njihovih roditelja.

Nedjelja, Travanj 28, 2019 21:04

U ponedjeljak 19. travnja s početkom u 9.30 sati ministrica Žalac svečano će otvoriti Dječji vrtić u Povljani, nakon čega će sudjelovati na sjednici povodom Dana Općine Povljana.

Nakon Povljane slijedi posjet Općini Gračac gdje će s početkom u 12.00 sati također sudjelovati na svečanoj sjednici povodom Dana Općine Gračac.

Srijeda, Veljača 27, 2019 16:19 1

Shodno natječaju za operaciju 7.4.1. ”Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno  stanovništvo“ te zahvaljujući pravovremenoj aplikaciji Općini Galovac  je proteklog mjeseca iz EU fondova odobreno 3,2 milijuna kuna za izgradnju dječjeg vrtića.

Utorak, Prosinac 5, 2017 12:23

 Na prošlotjednom kolegiju župana, Božidar Longin izjavio je kako će se u zgradi Poliklinike uskoro otvoriti dječji vrtić koji će biti namijenjen prvenstveno za djecu djelatnika Poliklinike, ali i za ostale mališane.

Za i protiv

U Zadru je evidenatan manjak dječjih vrtića o čemu smo svojevremeno u više navrata i pisali. Upravo bi otvaranje ovih objekata, kao i gradnja te opremanje škola, trebali biti među nekim od demografskih mjera.

Petak, Srpanj 21, 2017 15:48

Roditelji djece koja se nisu uspjela upisati u gradski vrtić mogu djecu upisati u neki od privatnih vrtića koje subvencionira Grad i koji imaju istu cijenu kao i gradski 

Četvrtak, Travanj 25, 2013 00:00

Cvijeće sadimo u sklopu projekta "Čuvajmo okoliš" tijekom kojega smo imali radionicu energetske efikasnosti koju smo održali u Gradskoj knjižnici Zadar gdje je Jelena Atlić McColgan djeci govorila i o uštedi energije, kaže Vukić

Srijeda, Listopad 10, 2012 00:00

Mališani su jedva čekali ugledati vatrogasna vozila ispred zgrade JVP Benkovac, a njihovo uzbuđenje bilo je potpuno kad su ih dočekali vatrogasci

Subota, Listopad 6, 2012 00:00

- Imamo se pravo igrati s prijateljima, imamo pravo na mamu i tatu i da nas mama voli, kažu Ena i Luna

Utorak, Siječanj 10, 2012 00:00

Zgrada dječjeg vrtića će se nadograditi kako bi se u nadograđenom dijelu uredili prostori za dvije jaslične skupine jer nam je to sada najpotrebnije. Trenutačno imamo prostora samo za jednu jasličnu skupinu i to nije dovoljno, rekla je Dušanka Grubišić

Stranice