natjecanje

Subota, Ožujak 2, 2019 15:36

Lumen svih lumena je zasigurno Namik koji je  trostruki državni prvak, petih, šestih i sedmih  razreda, a u osmom razredu mu se smiješi i  nevjerojatna četvrta uzastopna šampionska  titula

Srijeda, Veljača 27, 2019 16:37

U Tehničkoj školi u Rijeci u održano je međužupanijsko natjecanje iz područja strojarstva, u disciplinama CNC i CAD/CAM tehnologija. Ukupno je bilo devet natjecatelja. Natjecanje je istovremeno održano u Rijeci, Slavonskom Brodu i Zagrebu. Prva trojica iz sva tri grada plasirali su se na državno natjecanje koje će se održati na Velesajmu u Zagrebu. Učenik Tehničke škole Zadar, Tomislav Budanović iz 4.a razreda osvojio je 2.

Nedjelja, Veljača 17, 2019 15:24 1

Drugu godinu zaredom Paola Borović na dvoranskom Prvenstvu Balkana osvojila je brončanu medalju u troskoku. Najbolja sportašica Zadarske županije za 2018. godine na pobjedničko postolje natjecanja održanog u Istanbulu (Turska) popela se  skokom od 13,38 m.

Petak, Veljača 8, 2019 15:02

Podjela svježeg mesa svinjske vratine, označila je početak  atraktivne gastro-etno manifestacije – Ninske šokolijade. Kao i proteklih 16 godina Turistička zajednica grada Nina nabavila je svinjsku vratinu, ovaj put za 61 natjecatelja koji se natječu i tradicijski čuvaju vještinu izrade ove jedinstvene delicije. U ninskom je kraju proizvodnja  šokola dio kulturne baštine, recept je još uvijek obavijen velom tajne, a  prenosi se obiteljski šapatom s koljena na koljeno.

Nedjelja, Veljača 3, 2019 15:34
Nedjelja, Srpanj 29, 2018 17:46

Dodo Milolović (33) iz Neviđana svjetski je prvak u natjecanju s praćkom, pogađanju mete kamenčićima s drvnom praćkom.  On je na jedinstvenom i zaista spektakularnom, osmom po redu  "Otočkom natjecanje u praćan", neslužbenom svjetskom prvenstvu  održanom na Staroj gusterni, u četvrtom krugu repasaža s 10 metara  udaljenosti pogodio je metu, bočicu od 2,5 decilitara, što njegovom suparniku Borisu Sušiću nije uspjelo. Treći je Mauricio Škrokov.

Utorak, Ožujak 17, 2015 00:00

Poznati su pobjednici Županijskog natjecanja mladih tehničara koje je prošlog tjedna u osnovnoj školi Šime Budinića okupilo 85 učenika pod vodstvom 15 mentor. Učenici su se natjecali u dvije glavne kategorije, redovitom i izbornom programu, te izvannastavnom i izvanškolskom programu, a uvjete za državno natjecanje koje se ove godine održava od 8. do 10. travnja u Primoštenu, ostvarilo je njih jedanaest.

Petak, Ožujak 6, 2015 00:00

Cro Flair Liga u Zadar je ovog tjedna dovela najviještije hrvatske barmene koji su kroz dva natjecanja odmjeravali svoja umijeća u Maraschino baru. U kategoriji „Mix Masters" gdje su natjecatelji trebali pokazati umijeće u samom pripravljanju koktela, sastojcima, izvedbi, okusu, najumješniji bio je Šibenčanin Tomislav Stančić kojem ovo nije prva pobjeda na ovakvim natjecanjima.

Utorak, Ožujak 3, 2015 00:00

U zadarskoj Gimnaziji Vladimira Nazora jučer su održana županijska natjecanja iz talijanskog, francuskog i španjolskog jezika održanih za 2015. godinu.

Utorak, Ožujak 3, 2015 00:00

Osnovna škola Sukošan je četvrti put za redom bila domaćinom Županijskog natjecanja iz matematike za učenike od 4. do 8.  razreda osnovnih škola Zadarske županije. Na natjecanju je sudjelovalo  136 najboljih osmoškolaca, pobjednika školskih natjecanja iz matematike, koji su u Sukošan došli u pratnji svojih mentora.

Stranice