hzjz

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Srpanj 8, 2020 10:58

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak rekao je u srijedu da se razgovara o produljenju vremena posjeta roditelja djeci u bolnicama sa dosadašnjih 15 minuta te kako rade na tome da bolnice za to stvore uvjete.

Petak, Svibanj 22, 2020 16:04

Hrvatska prati situaciju na graničnim prijelazima, a ulazak turista u zemlju nadzirat će epidemiološka struka i Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), kazao je u petak ministar unutarnjih poslova i voditelj Nacionalnog stožera civile zaštite Davor Božinović.

Petak, Svibanj 22, 2020 10:57

Svi birači koji 5. srpnja izađu na parlamentarne izbore morat će držati međusobnu distancu od 1,5 metara. Članovi biračkih odbora i promatrači također će morati biti razmaknuti. Građani bi se na birališta puštali u manjim skupinama, a svi bi morali nositi zaštitne maske, ali i rukavice kako se virus ne bi prenio zbog korištenja zajedničkih olovaka i davanja dokumenata.

Petak, Svibanj 22, 2020 10:35

Hrvatski zavod za javno zdravstvo počeo je provoditi serološka testiranja koja bi trebala pokazati koliko je hrvatskih građana bilo u kontaktu s koronavirusom, a među dosadašnjih 100 obrađenih uzoraka dva su pozitivna.

Uz pomoć 1100 tzv. testova ELISA – provjerit će se koliko je ljudi imalo antitijela, tj. koliko ih je bilo u kontaktu s koronavirusom, a da to nije ni znalo, ekskluzivno je doznao HRT.

Četvrtak, Svibanj 21, 2020 12:31

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavijestilo je županijske upravne odjele nadležne za obrazovanje, zagrebački Gradski ured za obrazovanje i sve osnovne škole da se, zbog  aktualno povoljne epidemiološke situacije, može i u školama nastaviti proces upisa u prve razrede.

Srijeda, Svibanj 20, 2020 14:38

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je nove upute za sprječavanje epidemije koronavirusa za vrtiće i razrednu nastavu, koje vrijede od 25. svibnja i po kojima se, uz ostalo, povećava broj djece u skupinama, učenici u školu mogu dolaziti sami, a izjava roditelja nije potrebna.

Četvrtak, Svibanj 14, 2020 16:49

Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ) objavio je u četvrtak preporuke za kupanje u moru i kopnenim površinskim vodama tijekom epidemije, te za kupanje na bazenima i u vodenim parkovima, pri čemu je maksimalan broj osoba na plažama ograničen na 15 na površini od 100 četvornih metara.

Srijeda, Svibanj 13, 2020 11:50

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je u utorak upute za provedbu praktičnih vježbi, dopunske nastave, popravnih i razlikovnih ispita u srednjim školama te obrana završnog rada u srednjim strukovnim školama.

Ponedjeljak, Svibanj 11, 2020 14:47

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je nove Preporuke za rad ugostiteljskih objekata prema kojima će s početkom idućeg tjedna s radom moći početi ugostiteljski objekti, a moći će raditi i oni s terasama i bez njih, i to od 6 do 23 sata, pri čemu će im stolovi morati biti udaljeni 1,5 metara te će se trebati pridržavati mjera zaštite posjetitelja i zaposlenika i najviših higijenskih standarda.

Ponedjeljak, Svibanj 11, 2020 09:46

Od danas počinje treća faza popuštanja mjera protiv zaraze, što znači da se u Hrvatskoj ponovno otvara najveći broj djelatnosti, objavio je jučer Nacionalni stožer civilne zaštite. Počinje »novo normalno« razdoblje, ali ono neće biti isto kao prije, jer je i dalje potreban oprez, upozorio je Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova.

Stranice