vijenci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Studeni 23, 2015 00:00

U crkvi svetog Ante na Smiljevcu u nedjelju je organizirana prodaja adventskih vijenaca i prigodnih ukrasa za nadolazeće božićne blagdane. Riječ je o humanitarnoj akciji koja se provdi već godinama, a inicijator joj je don Mladen Kačan s djecom okuljenom u grupi Mali misionari te župljanima.

Nedjelja, Studeni 1, 2015 00:00

U povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod središnjeg križa na Gradskom groblju Zadar. Najprije su to učinili predstavnici Područnog ureda Državne uprave u Zadru na čelu s zamjenikom predstojnika Damirom Valčićem. Zajednički vijenac oružanih snaga i policije položilo je izaslanstvo na čelu s načelnikom PU zadarske Nevenom Paškalinom.

Petak, Listopad 9, 2015 00:00

Povodom Dana neovisnosti jučer su položeni vijenci i zapaljene svijeće kod središnjeg križa na Gradskom groblju Zadar. Prvi su položili vijence predstavnici ureda Državne uprave u Zadru na čelu sa zamjenikom predstojnika Damirom Valčićem. Potom su to učinili predstavnici OSRH-a i MUP-a koje su predvodili zapovjednik 93. ZB u Zemuniku brigadir Karol Lučan te načelnik PU zadarske Neven Paškalin.

Četvrtak, Listopad 9, 2014 00:00

Vijenci i svijeće za poginule u Domovinskom ratu pred Središnjim križem na Gradskom groblju u Zadru jučer su u povodu Dana neovisnosti postavili lokalni predstavnici institucija, udruga i političkih stranaka, a u organizaciji Državne uprave u Zadru.

Petak, Rujan 26, 2014 00:00

Prema tradiciji koja traje već nekoliko godina izaslanstvo  Grada Zadra predvođeno gradonačelnikom Kalmetom jučer je u povodu državnog spomendana, odnosno Dana donošenja Odluke o sjedinjenju Istre, Rijeke, Zadra i otoka matici zemlji Hrvatskoj, položilo lovorov vijenac na Spomen obilježje na Narodnom trgu, kako su rekli, "u  znak sjećanja i dubokog  pijeteta svim palima u borbi protiv fašizma".

Petak, Rujan 26, 2014 00:00

Brojna delegacija Udruge antifašističkih boraca i antifašista  Zadra i Zadarske županije, uz potporu predstavnika Udruge Josip Broz  Tito iz Zadra i Varaždina te predstavnika lokalnog SDP-a jučer je tradicionalnim postavljanjem vijenaca na Gradskom groblju obilježila spomendan donošenja Odluke o sjedinjenju Istre, Rijeke, Zadra i otoka s  maticom zemljom Hrvatskom.

Ponedjeljak, Ožujak 4, 2013 00:00

- Jednom godišnje obilazimo spomen obilježje podignuto našim suborcima u čast, ali oni žive u našim mislima svaki dan. Nećemo dozvoliti da njihova žrtva bude zaboravljena, rekao je Josip Adžić, predsjednik UVVPSDR Zadarske županije

Subota, Prosinac 22, 2012 00:00

U Gornjim Marinovićima kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim civilima okupila se rodbina i prijatelji stradalih Marinovića, kao i brojna izaslanstva

kreso cosic_vijenci_2
Subota, Svibanj 26, 2012 00:00

Stranice