forum

Subota, Svibanj 19, 2018 14:43

Zadarski Forum danas prijepodne bio je u znaku Slovačke i  Slovaka koji su sudjelovali u velikoj manifestaciji pod nazivom „Slovaci  Zadru“ koju je organizirala Udruga "Oko Jadrana" u suradnji sa Savezom Slovaka i saborskim zastupnikom za češku i slovačku nacionalnu manjinu Vladimirom Bilekom.

Četvrtak, Svibanj 17, 2018 13:05

U organizaciji tvrtke Histria Festival i suradnji s Turističkom Zajednicom grada Zadra te pod pokroviteljstvom Grada Zadra, na veličanstvenoj otvorenoj pozornici Foruma baletni ansambl Carskog Ruskog Baleta izvest će svjetske baletne spektakle CARMEN i BOLERO, koji su prava poslastica za ljubitelje vrhunskog kulturnog doživljaja. Baletni spektakl pod zvijezdama održat će se 2. kolovoza 2018. godine na Forumu. 

Srijeda, Ožujak 14, 2018 21:53

U Kneževoj palači je održan Regionalni forum obiteljskog smještaja Zadarske županije, a okupio je velik broj privatnih iznajmljivača, kao i predstavnika turističkih zajednica, Hrvatske gospodarske komore te brojnih agencija.

Nedjelja, Kolovoz 27, 2017 17:01

Svi gradovi osim Vodica su na nagovor Udruge profesionalnih vatrogasaca Hrvatske odustali od namjere da se 10. obljetnica Kornatske tragedije obilježi puštanjem u zrak letećih lampiona.

Predsjednik Udruge profesionalnih vatrogasaca Goran Franković rekao je Hini da je dogovor postignut sa svima osim s vodičkim dobrovoljnim vatrogasnim društvom.

Subota, Srpanj 8, 2017 14:17 1

Stajaće ovacije i pljesak koji je poprilično potrajao rezime su dojma koji je na zadarsku publiku sinoć ostavio ansambl "Carskog ruskog baleta“ iz Moskve, koji je na Forumu izveo "Labuđe jezero“. Najpoznatiji balet svih vremena, Petra Iljiča Čajkovskog, u Zadar je ponovo doveo ruske izvođače nakon što su prije nekoliko godina nastupali u Sportskom centru Višnjik.

Četvrtak, Lipanj 29, 2017 00:00

Zadar i Vukovar smo izabrali radi specifičnog ambijenta i posebnih lokacija - u Zadru nastupamo na antičkom Forumu uz veličanstvenu crkvu sv. Donata, gdje nikad do sada nije postavljen balet, a u Vukovaru nastupamo u atriju dvorca Eltz, priča Gediminas Taranda, direktor Ruskog carskog baleta

Nedjelja, Studeni 13, 2016 00:00

Na zadarskom Forumu u subotu je bilo veselo. Kiša je prestala, a sunce je zasjalo te su djeca mogla bez problema napuniti Forum. U sklopu proslave Dana grada Zadra dječji vrtić i Društvo sportske rekreacije Loptica priredili su program pod nazivom "Radost si mi grade dao", u okviru kojeg je izvedeno nekoliko veselih poligona spretnosti.

Subota, Srpanj 9, 2016 00:00

Samo postavljanje hrvačke podloge na zadarskom forumu plijenilo je pažnju mnogobrojnih zadarskih gostiju. No, kada su na terene izišli hrvači i krenuli s borbama, sva pažnja bila je usmjerena na njih. Što se zapravo dogodilo? Naime, Hrvački klub Zadar organizirao je svoj šesti međunarodni turnir, no za razliku od ostalih pet, dio završnih borbi ovogodišnje manifestacije održao se na Poljani pape Ivana Pavla II.

Srijeda, Prosinac 30, 2015 00:00

Soba je četverokrevetna, a naši kolege na recepciji uzeti će ti ključeve od vozila, zlu ne trebalo! - savjesno poručuju iz hostela Forum

Utorak, Prosinac 8, 2015 00:00

Održavanje 1. Vertical Dance Foruma u Hrvatskoj zasluga je Marije Šćekić, umjetničke direktorice Histeria Nova i voditeljice projekta Vrata Velebita te članice VDF-a

Stranice