trajekt

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 7, 2019 15:04

Načelnik općine Preko Jure Brižić poslao je komentirao je odgovor ravnateljice Agencije za obalni linijski pomorski promet. Pismo prenosimo u cijelosti:

"Poštovana gđo. Vidović, 

zahvaljujemo na odgovoru koji ste nam uputili, međutim moramo se  ponovno očitovati jer izgleda da niste u potpunosti razumjeli naše probleme niti ste svjesni stanja i adekvatnosti trajekata na liniji Zadar – Preko, a samim time ne možete ni shvatiti naše nezadovoljstvo ni zahtjeve.

Srijeda, Veljača 20, 2019 11:05

Putnike koji su jučer ujutro krenuli na ukrcaj na trajekt  "Mate Balota" za otok Iž neugodno je iznenadila obavijest da trajekt ne  plovi koja je, kako su nam kazali, bila najavljena čak sat vremena prije  nego je trajekt trebao isploviti.

Ponedjeljak, Listopad 29, 2018 16:59

Prema podacima sa stranica Jadrolinije zbog jakog juga u prekidu su sljedeće brodske, katamaranske I trajektne linije:

- Katamaranska linija 9403 Zadar - Molat - Brgulje - Zapuntel - Ist, 

- Katamaranska linija 9404 Zadar - Rivanj - Sestrunj - Zverinac - Božava - Brbinj,

- Brodska linija 431A Zadar - Preko u prekidu od 07:35,

- Trajektna linija 401 Zadar - Ist - Olib - Silba - Premuda,

Nedjelja, Srpanj 22, 2018 10:40

Putovanje Jadrolinijinim trajektima koji prometuju u zadarskom akvatoriju izaziva negativne reakcije dijela putnika koji su najviše ogorčeni nepoštivanjem propisa o zabrani boravka u trajektnoj garaži tijekom plovidbe. Naime, otkako s dolaskom toplog vremena sve više putnika boravi na palubi, raste njihovo nezadovoljstvo zbog ponašanja ogromne većine vozača koji još tijekom plovidbe ulaze u svoja vozila i pale motore.

Petak, Srpanj 13, 2018 10:05

Europska komisija (EK) odobrila je 250 milijuna kuna (34 milijuna EUR) za osiguravanje redovitih trajektnih veza na pet linija između hrvatskih otoka i kopna ističući da će javna sredstva pridonijeti povezivosti i razvoju otoka bez neopravdanog narušavanja tržišnog natjecanja na jedinstvenom tržištu, priopćeno je u četvrtak iz EK-a.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 21:54

Od ovog ljeta Jadrolinija uvodi još jednu novost na trajektnim linijama Zadar - Brbinj, Zadar - Ist i Zadar - Bršanj pa će se tako moći kupiti karta i online rezervacija mjesta za vozilo na trajektu za točno određeni polazak.

Ova novost znači da se neće više trebati danima, pa i tjednima unaprijed rezervirati mjesto za vozilo na trajektu, već će se karta s osiguranim mjestom za vozila moći kupiti i putem interneta.

Četvrtak, Siječanj 11, 2018 00:13

Od 19. siječnja do 18. ožujka 2018. trajektni prijevoz vikendom za sve koji ne žive na otoku pojeftinit će 20 posto.

Odluku koja je odmah naišla na odobravanje kako otočana, tako i ljudi koji žive u gradovima uz more, donijelo je Upravno vijeće Agencije za obalni linijski pomorski promet iz Splita na preporuku Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Subota, Srpanj 1, 2017 00:00

Jadrolinija je putem internetskih stranica obavijestila putnike kako se trajektna linija 401 od Malog Lošinja - Premude - Silbe - Oliba - Ista za Zadar, a koja je trebala isploviti u subotu u 16:30 sati iz Malog Lošinja, odgađa do daljnjega.

Iz Jadrolinije su šturo napisali kako će "putnici biti blagovremeno izvješteni u svezi naknadnog polaska ili eventualnog odustajanja od obavljanja linije".

Utorak, Rujan 15, 2015 00:00

Od trajektnog pristaništa autobus do škola vozi svakodnevno u 7,40, a od škola prema trajektu u 14 sati

Srijeda, Rujan 24, 2014 00:00

Jadrolinijini trajekt Mate Balota i Sveti Krševan sudarili su se u utorak navečer u Gradskoj luci Zadar. O sudaru Jadrolinijinih trajekata Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture izvijestila je Lučka kapetanija Zadar.

Stranice