os vostarnica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Ožujak 4, 2019 19:15

Dvije mlade "izvanzemaljke" najbolje su maske u subotu  održanog u Ilirijinom Arsenalu humanitarnog maskenbala Rotary kluba Zadar. Djevojke su kao nagradu dobile večeru u restoranu Bruschetta. Sada već tradicionalan, spomenuti maskenbal jedna je od tri centralne humanitarne akcije zadarskih Rotarijanaca, uz regatu i božićni  koncert.

Subota, Studeni 24, 2018 08:00

Zadarskim mladencima najsretniji dan u godini odnedavno mogu uljepšati i vješte ruke malih zadrugara iz Osnovne škole Voštarnica - Zadar. Polaznici ove škole za djecu s teškoćama, naime, u sklopu svojih kreativnih aktivnosti u školskoj zadruzi Mocire izrađuju prekrasne pozivnice za vjenčanja, konfete, kitice tzv. revere i zahvalnice.

Petak, Listopad 12, 2018 15:50

Učenici i nastavnici sudionici ERASMUS+ projekta „NAIS“ - New Angles of good practices on Inclusion for all Students (Novi pogledi na dobru praksu uključivanja svih učenika) jučer su posjetili Osnovnu školu Voštarnica za djecu s teškoćama u razvoju, obišli su radni prostor i upoznali se s njenim djelatnicima i načinom rada.

Četvrtak, Siječanj 4, 2018 16:00

Osnovna škola Voštarnica, čiji učitelji, edukatori rehabilitatori i ostalo stručno osoblje već 41 godinu skrbe o djeci koja imaju drugačije potrebe zbog različitih vrsta teškoća u razvoju, kraj prošle godine obilježila je velikom donatorskom večerom koju je prvi put samostalno organizirala.

Četvrtak, Prosinac 14, 2017 18:03

Na konferenciji za novinare u turističko-informativnom centru Ureda Turističke zajednice Grada Zadra najavljen je ovogodišnji Božićni turnir "Futsal čarolija 2017." Ovaj tradicionalni božićni malonogometni turnir održat će se od 18.-27. prosinca, a sav prihod bit će, kao i prošle godine, doniran Osnovnoj školi Voštarnica koju pohađaju djeca s teškoćama u razvoju. Kulminacija malonogometnih zbivanja dogodit će se 23.

Petak, Prosinac 1, 2017 12:20

Zadarska Osnovna škola Voštarnica ove je srijede uspješno organizirala Donatorsku gala večeru kojom je za potrebe ove jedine osnovne škole u Zadarskoj županiji za djecu s teškoćama u razvoju, osigurano oko 100.000 kuna, što je polovica potrebnog iznosa za planirano osuvremenjavanje programa i metoda rada s učenicima s teškoćama.

Subota, Svibanj 23, 2015 00:00

U četvrtak je u Kazalištu lutaka Zadar otvorena izložba slika  nastalih tijekom devet likovnih kolonija Osnovne škole Voštarnica.  Izložena je 51 slika 32 autora  s tim da je  pet slika zajednički rad učenika  sa slikarima. Izložba će trajati do 29. svibnja, a otvorila ju je ravnateljica  škole Irena Dukić.

Srijeda, Prosinac 17, 2014 00:00

Gosti gradske uprave bili su učenici, ravnateljica i nastavnice  OŠ Voštarnica. Već tradicionalno, svake godine u ovo blagdansko vrijeme oni donose ručno rađene božićne ukrase za bor u predvorju gradske  uprave. Poseban je to događaj za njih i  djelatnike Grada koji s velikom radošću sudjeluju u kićenju bora s djecom.

Četvrtak, Travanj 18, 2013 00:00

To su djeca koja imaju posve zdrave braću i sestre koje vide jednako kao sebe. Njima ogledalo ne iskrivljuje sliku svijeta kako nama iskrivljuje jer smo civilizacijski odredili razne estetske standarde i mjerila. Čak mogu reći da toj djeci pomalo i zavidim jer su ona, ukoliko ih ništa ne boli, zapravo jako sretni i veseli ljudi, kazala je slikarica Silvijana Dražović

Srijeda, Siječanj 23, 2013 00:00

Posljednje četiri godine ključni cilj škole je unaprijeđenje nastave. Prve tri godine radili smo na edukaciji učitelja, a ovu godinu trebamo nabaviti edukativne i didaktičke materijale za rad s učenicima tako da se ova donacija sjajno uklopila u razvojni plan, rekla je ravnateljica Irena Dukić

Stranice