debeljak

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 19, 2021 14:20

U Debeljaku, naselju u zaobalju Općine Sukošan, bilo je izuzetno svečano. Pod strogim epidemiološkim mjerama tijekom svečanog misnog slavlja župnik don Domagaj Kelava je u crkvi Velike Gospe podijelio sakrament prve svete pričesti.

Ponedjeljak, Studeni 23, 2020 14:34 1

U Općini Sukošan u tijeku su radovi na dva velika, za općinske žitelje nadasve značajna projekta. Grade se novi dječji vrtić u Sukošanu i vatrogasni dom u Debeljaku. Dječji vrtić Zlatna lučića s jaslicama gradi na lokaciji kod osnovne škole i športske dvorane u Sukošanu, a vatrogasni dom općinskog DVD-a nasuprot Križa i puta za Peljušićeve na zapadnom ulazu u Debeljak.

Četvrtak, Studeni 19, 2020 11:04

Hrvatska se prisjeća pokolja i žrtava u Vukovaru i Škabrnji, 18. studenoga 1991.

Ponedjeljak, Rujan 7, 2020 16:20 1

U nedjelju je u Debeljaku, naselju u zaobalju Općine Sukošan, bilo izuzetno svečano. Pod strogim epidemiološkim mjerama tijekom svečanog misnog slavlja župnik don Domagaj Kelava je u crkvi Velike Gospe podijelio sakrament prve svete pričesti. Malog Isusa u svoje srce po prvi put je primilo četvero prvopričesnika: Ante Smolić, Nino Dražić, Niko Pavić i Viktorija Marinović, učenici i učenica trećeg razreda Osnovne škole Sukošan – Područna škola Debeljak.

Utorak, Studeni 26, 2019 12:30

U Općini Sukošan započeli su radovi na dva velika, za općinske žitelje značajna projekta, grade se novi dječji vrtić u Sukošanu i vatrogasni dom u Debeljaku. Dječji vrtić Zlatna lučića s jaslicama gradi se kod osnovne škole i športske dvorane u Sukošanu, a vatrogasni dom općinskog DVD-a nasuprot Križa i puta za Peljušićeve na zapadnom ulazu u Debeljak.

Utorak, Kolovoz 27, 2019 12:36

Veliki uspjeh prve uopće do sada organizirane autohtone gastro-glazbene i zabavne manifestacije Ribarska fešta u Debeljku, rekli bi, za pamćenje između dječjeg vrtića i modernog kafića Tartaruga ispod velikih krošnji fafarikula-kostela, gdje se smjestila velika pozornica, stolovi s klupama i devet štandova s bogatom ponudom.

Petak, Veljača 15, 2019 11:30

Pod predsjedanjem Tomislava Dražića, predsjednika  Općinskog vijeća Općine Sukošan, vijećnici su većinom glasova izglasali proračun Komunalnog društva Zlatna luka Sukošan d.o.o. koji za  2019. godinu iznosi čak 6.094.248 kuna. S ovakvim komunalnim proračunom ne mogu se pohvaliti ni pojedine od 34 lokalnih jedinica u  Zadarskoj županiji u ukupnom godišnjem proračunu. 

Utorak, Svibanj 8, 2018 12:07

U crkvi Uznesenja BDM u Debeljaku vikar za pastoral Zadarske nadbiskupije don Igor Ikić, župnik Župe Bezgrešno začeće BDM na Puntamici u Zadru, na svečanom misnom slavlju podijelio je sakrament Svete potvrde za 21 mladih krizmanika, učenika prvih i drugih razreda srednje škole.

Propovjednik je kazao krizmanicima kako sakramentom Svete potvrde dobivaju i dar Duha Svetoga.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

U Debeljaku je ove godine prvi put održan Božićni sajam. Pod pokroviteljstvom Općine Sukošan, Turističke zajednice i Komunalnog društva Zlatna luka, organizirali su ga Osnovna škola Sukošan, Područna škola Debeljak i Dječji vrtići Zlatna lučica, Područni vrtić Debeljak.

Petak, Prosinac 18, 2015 00:00

U Dječjem vrtiću Zlatna lučica Sukošan, Područni vrtić Debeljak, prosinac znači puno zabave, ali i puno rada i truda. Priredba "Božić u vrtiću" održana u srijedu navečer. Djeca su oduševila svoje roditelje, braću i sestre. Sve izvedbe bile su popraćene burnim pljeskom, nisu se štedjeli dlanovi, a mnogi nisu mogli sakriti suze radosnice. Svih je obuzeo božićni duh.

Stranice