zadarski plesni ansambl

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Studeni 25, 2021 14:20

Večeras, u četvrtak, 25. studenog u Hrvatskom narodnom kazalištu Zadar, Zadarski plesni ansambl izvest će predstavu Portreti autorice Aleksandre Janeve Imfeld. Predstava je u sklopu plesne sezone i ovo je već njezina šesta repriza.

Srijeda, Studeni 3, 2021 14:30

Novi izvedbeni prostor Centra kreativnih industrija na Relji, ugostit će sutra, 4. studenog predstavu High Spirit u sklopu ovogodišnje plesne sezone u organizaciji Zadarskog plesnog ansambla uz podršku grada Zadra i zaklade Kultura nova.

Srijeda, Listopad 20, 2021 12:57

Zadarski plesni ansambl predstavlja novi projekt nazvan Opera Mediterranea autorica Matee Bilosnić i Josipe Štulić. Premijerna izvedba održat će se u prostoru crkve sv. Donat u ponedjeljak, 25. listopada s početkom u 20 sati.

Četvrtak, Rujan 30, 2021 12:32

Druga po redu radionica suvremene plesne tehnike koju organizira Zadarski plesni ansambl na redu je ovaj vikend, od subote 2. pa do nedjelje 3. listopada u dvorani Ansambla u Ulici kralja Držislava 10 na Relji. Zbog sve većeg interesa za profesionalnu plesnu scenu u Zadru, Ansambl organizira napredne radionice koje podižu vidljivost suvremene plesne scene u svom gradu nastojeći ga ojačati kao centar suvremene kazališne umjetnosti.

Ponedjeljak, Rujan 27, 2021 10:32

Zadarski plesni ansambl gostuje s predstavom Portreti koreografkinje Aleksandre Janeve Imfeld 27. i 28. rujna u Zagrebačkom plesnom centru i Pučkom otvorenom učilištu Novi Marof. Dugogodišnja suradnja s ova dva kulturna centra doprinosi repertoarnoj politici Zadarskog plesnog ansambla i podržava potrebu za profesionalizacijom plesne scene u Zadru.

Ponedjeljak, Rujan 20, 2021 15:09

U utorak, 21. rujna s početkom u 20 sati u prostoru sv. Dominika (Kazalište lutaka Zadar) održat će se u sklopu Plesne sezone predstava Transformeri 2 autora i izvođača Ide Jolić i Marina Lemića. Zadrani su imali prilike vidjeti prvi dio Transformera u lipnju prošle godine, a kako se pokazao velik interes prilikom sjajne izvedbu ovo dvoje izvođača, Zadarski plesni ansambl, organizator Plesne sezone, odlučio ih je ponovno ugostiti s novom predstavom.

Četvrtak, Rujan 9, 2021 12:44

U tijeku su prijave i upisi u Plesni studio Zadarskog plesnog ansambla na tečajeve i radionice suvremenog plesa za sve uzraste: predškolce, školarce, srednju školu, studente, odrasle, za plesače s iskustvom i za početnike. Voditelji su dugogodišnji članovi i suradnici Ansambla: Lara Stanin, Martina Ružić, Patricia Gospić, Natali Perić i Josipa Štulić. Početak rada je u ponedjeljak, 13. rujna u dvorani na adresi Ulica kralja Držislava 10 na Relji.

Utorak, Kolovoz 24, 2021 10:35

Sinoć je održana prva večer festivala Monoplay kojeg je otvorila zadarska plesna scena, scena iz koje je festival niknuo prije trinaest godina u sklopu projekta Artikultura. Zbog epidemioloških mjera, kazalište nije moglo primiti velik broj publike zainteresirane za četiri kraća sola izvedena na velikoj pozornici Kazališta lutaka Zadar i u prostoru sv. Dominika.

Subota, Kolovoz 21, 2021 12:18

Od 20. pa do 23. kolovoza u tijeku su dvije radionice u sklopu platforme edukativnog programa STREAM Zadar u organizaciji Zadarskog plesnog ansambla. Lana Hosni, plesna i vokalna umjetnica (sudjelovala je na festivalu Monoplay kao plesačica i pjevačica) bavi se glasom u komunikaciji s tijelom, a gošća iz Slovenije Nina Fajdiga plesnom tehnikom u kojoj tijelo komunicira s prostorom.

Srijeda, Lipanj 30, 2021 09:23

Zadarski je plesni ansambl maestralnom izvedbom »Bolera«, u ponedjeljak otvorio 27. Zadarsko kazališno ljeto. Predstava »Bolero« poklon je publici koja je plesačima ansambla, kao i svim umjetnicima, zbog pandemije koronavirusa nedostajala zadnjih godinu i pol.

Stranice