radionica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Prosinac 3, 2018 18:15

U Županijskoj gospodarskoj komori održan je jučer drugi ciklus radionica Blue Labs i Scenario Workshop koje se održavaju unutar  projekta Blue boost, a u kojem Županijska komora Zadar ima ulogu vodećeg partnera.

Ponedjeljak, Studeni 26, 2018 18:45

Mali Zadrani prekjučer su imali priliku naučiti čime se sve bave  arheolozi i kako se provode arheološka istraživanja. Arheološki muzej  Zadar je, naime, upriličio zanimljivu radionicu pod nazivom "Kad odrastem bit ću arheolog" koju je osmislila viša kustosica u AMZ Timka  Alihodžić.

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 14:00

STEM revolucija ("science, technology, engineering i mathematics" - znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika) stigla je u Ražanac. Knjižnica Jurja Barakovića sudjeluje u projektu "STEM revolucija se nastavlja: knjižnice".

Četvrtak, Lipanj 7, 2018 13:36

Kako nastaje morski otpad, kako spriječiti daljnje onečišćenje mora, od čega se sastoji ronilačka oprema i druge zanimljivosti na temu otpada u moru, naučili su zadarski osnovci na jučerašnjoj radionici u Gradskoj knjižnici Zadar.

Srijeda, Travanj 25, 2018 13:43

Zadarska županija je u suradnji s Parkom prirode Velebit održala drugi trening za prenošenje znanja i vještina u sklopu projekta Forest Bioenergy in the Protected Mediterranean Areas – ForBioEnergy. Trening se održao u prostorijama Parka prirode Velebit u Gospiću. Opći cilj ovog projekta je poticanje proizvodnje bioenergije u zaštićenim područjima, nudeći prekogranična rješenja za prevladavanje prepreka koje ometaju razvoj sektora. Projekt je započeo 1. studenog 2016.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 11:45

Doc. dr. art Nikša Eterović, sa završenim studijem filozofije, komparativne književnosti i kazališne režije, jučer je u sklopu proljetnog ciklusa radionica Studentskog savjetovališta Sveučilišta u Zadru, u Studentskom klubu "Božo Lerotić", održao radionicu "Poezijom protiv stresa".

Ponedjeljak, Travanj 17, 2017 00:00

Voditeljica radionice je Anđela Bugarija, studentica suvremenog plesa pri Akademiji dramskih Umjetnosti u Zagrebu

Nedjelja, Studeni 27, 2016 00:00

Učenice Obrtničke škole pravile su frizure i šminkale sudionice, a magistar farmacije Frane Herenda prezentirao je izradu krema po rimskim recepturama

Ponedjeljak, Srpanj 11, 2016 00:00

Uz s pravom naglašenu ulogu majke, uloga očeva i danas je još uvijek pomaknuta u stranu, te je cilj radionica da se kod očeva osvijesti značaj njihove uloge

antonija gospic
Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00

Radionica za djecu od 13 do 18 godina koja se trebala održati u utorak, 8. ožujka, u Muzeju antičkog stakla u Zadru iz tehničkih razloga neće održati.

Stranice