radionica

Srijeda, Kolovoz 29, 2018 14:00

STEM revolucija ("science, technology, engineering i mathematics" - znanost, tehnologija, inženjerstvo i matematika) stigla je u Ražanac. Knjižnica Jurja Barakovića sudjeluje u projektu "STEM revolucija se nastavlja: knjižnice".

Četvrtak, Lipanj 7, 2018 13:36

Kako nastaje morski otpad, kako spriječiti daljnje onečišćenje mora, od čega se sastoji ronilačka oprema i druge zanimljivosti na temu otpada u moru, naučili su zadarski osnovci na jučerašnjoj radionici u Gradskoj knjižnici Zadar.

Srijeda, Travanj 25, 2018 13:43

Zadarska županija je u suradnji s Parkom prirode Velebit održala drugi trening za prenošenje znanja i vještina u sklopu projekta Forest Bioenergy in the Protected Mediterranean Areas – ForBioEnergy. Trening se održao u prostorijama Parka prirode Velebit u Gospiću. Opći cilj ovog projekta je poticanje proizvodnje bioenergije u zaštićenim područjima, nudeći prekogranična rješenja za prevladavanje prepreka koje ometaju razvoj sektora. Projekt je započeo 1. studenog 2016.

Četvrtak, Ožujak 15, 2018 11:45

Doc. dr. art Nikša Eterović, sa završenim studijem filozofije, komparativne književnosti i kazališne režije, jučer je u sklopu proljetnog ciklusa radionica Studentskog savjetovališta Sveučilišta u Zadru, u Studentskom klubu "Božo Lerotić", održao radionicu "Poezijom protiv stresa".

Ponedjeljak, Travanj 17, 2017 00:00

Voditeljica radionice je Anđela Bugarija, studentica suvremenog plesa pri Akademiji dramskih Umjetnosti u Zagrebu

Nedjelja, Studeni 27, 2016 00:00

Učenice Obrtničke škole pravile su frizure i šminkale sudionice, a magistar farmacije Frane Herenda prezentirao je izradu krema po rimskim recepturama

Ponedjeljak, Srpanj 11, 2016 00:00

Uz s pravom naglašenu ulogu majke, uloga očeva i danas je još uvijek pomaknuta u stranu, te je cilj radionica da se kod očeva osvijesti značaj njihove uloge

antonija gospic
Ponedjeljak, Ožujak 7, 2016 00:00

Radionica za djecu od 13 do 18 godina koja se trebala održati u utorak, 8. ožujka, u Muzeju antičkog stakla u Zadru iz tehničkih razloga neće održati.

Utorak, Prosinac 15, 2015 00:00

Narodni muzej Zadar nastavlja s programima za djecu, radionicama kojima je cilj muzej približiti najmlađoj populaciji. Tako je u ovo predblagdansko vrijeme organizirana radionica Moj božićni ukras, na kojoj su se okupila djeca raznih uzrasta. Jučer je održana druga po redu radionica, a Etnološki odjel Narodnog muzeja posjetila su djeca iz vrtića Sunce, područni vrtić Ciciban.

Utorak, Prosinac 8, 2015 00:00

Sljedeća radionica na rasporedu je već sutra, kada u MAS dolaze djeca iz Dječjeg vrtića Golubica. U petak dolaze učeniciiz "Benje"

Stranice