hari roncevic

maraschino_hari roncevic_2
Ponedjeljak, Listopad 25, 2010 00:00

Pjesma sa zadarskog festivala sigurno neće naići na dobre kritike u Zagrebu. No, pjesmu sam napravio iz ljubavi prema svom pokojnom djedu, ali i Hajduku za koji navijam cijeli život

medussa_hari roncevic_2
Ponedjeljak, Srpanj 12, 2010 00:00

Hari Rončević uvijek je garancija za dobar provod, bez obzira gdje se pojavi, a pogotovo ako je to idilična terasa uz more kakvu ima Medussa na Kolovarima

hari_roncevic
Četvrtak, Srpanj 8, 2010 00:00

Koncertna sezona u Medussa baru ovog se petka nastavlja nastupom popularnog kantautora Harija Rončevića. Jedinstvena lokacija garantira pravi ljetni provod uz Harijeve dobro poznate hitove. Ulaznice po cijeni od 35 kuna možete kupiti u agenciji Aquarius ispod volta te kod osoblja Medussa bara. Osim koncerta, atmosferi će pridonijeti i atraktivne hostese te vodka Red bull party, koji će mnogima pomoći u svladavanju nesnosnih ljetnih vrućina.

hari_kolovare
Nedjelja, Srpanj 19, 2009 00:00

Hari Rončević, dalmatinski pjevač i kantautor, održao je u petak koncert na bazenu Kolovare te dobrim raspoloženjem i izvedbom svojih najvećih hitova napravio odličnu atmosferu. Iako je puno puta nastupao u Zadru, prvi put je koncret u Zadru održao na otvorenom i kako kaže, jako je zadovoljan.

hari_roncevic
Ponedjeljak, Studeni 17, 2008 00:00

ako je i obećao, Hari Rončević je u petak u Arsenalu odradio spektakularan koncert. Do posljednjeg mjesta zauzeti stolovi, gužva u prolazima, pa čak na gornjem šanku - sve to je obilježilo još jedan nastup poznatog splitskog glazbenika.