os zadarski otoci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 19:00

U školskoj knjižnici OŠ Zadarski otoci otvorena je izložba i dodijeljene su nagrade II. likovnog natječaja OŠ Zadarski otoci –  Zadar "Iskoni bje Slovo".

Ponedjeljak, Travanj 23, 2018 15:07

Danas  je u OŠ Zadarski otoci održano 23. Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu", čiju organizaciju tradicionalno provodi Autoklub Zadar. Najbolje rezultate i plasman na državno natjecanje koje će se održati u Rovinju u svibnju osvojili su učenice Nika Henjak iz OŠ Šimuna Kožičića Benje, uz mentoricu Renatu Čizmin, te Kiara Lemezina iz OŠ Bartula Kašića uz mentoricu Anu Čolak.

Četvrtak, Travanj 19, 2018 13:30

Povodom Dana športa OŠ Zadarski otoci i Dana Planete Zemlje, u suradnji s atletskim klubom Alojzije Stepinac, danas je održana atletska humanitarna utrka ispred škole Zadarski otoci. Tri prvoplasirana u svakoj kategoriji dobili su medalje, a svi sudionici diplome. Sva prikupljena sredstva namijenjena su u humanitarne svrhe.

Četvrtak, Studeni 23, 2017 19:01

Učenici 5. e razreda OŠ Zadarski otoci na pomalo nesvakidašnji način obilježit će Dan grada Zadra - sutra u 9 sati u ogranku Bili Brig Gradske knjižnice odigrat će pantomimu na temu poznatih Zadrana.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Dvije radionice na temu odnosa s vršnjacima imala su priliku proći djeca Osnovne škole Zadarski otoci u podružnici Gradske knjižnice na Bilom brigu. Na prvoj su se upoznavali s različitim osjećajima, a na drugoj su se odigravale situacije nasilnog ponašanja, fizičkog nasilja koje je učestalije kod dječaka, te izolacije iz društva koje je učestalije kod djevojčica, pojasnila je pedagoginja dječjeg vrtića Sunce Marina Šarlija Miočić.

Utorak, Svibanj 19, 2015 00:00

U povodu Međunarodnog dana muzeja koji se obilježava 18. svibnja, u Osnovnoj školi Zadarski otoci jučer su upriličeni prigodni program, izložba i radionice pod nazivom Znamen u kamenu - Tragom hrvatske pismenosti, sve u sklopu projekta Muzej u školi.

Program su otvorili učenici 1.a razreda koji su otpjevali prigodnu pjesmu Abaceda.

Srijeda, Svibanj 6, 2015 00:00

Izložba slika i fotografija dvojice učenika osmih razreda, Jana Perice i Marka Zdrilića, pod nazivom "Dvije priče za kraj" otvorena je u knjižnici Osnovne škole Zadarski otoci.

Srijeda, Travanj 22, 2015 00:00

Na Dan planeta Zemlje Bili brig je potpuno oživio i to zahvaljujući i Danu sporta Osnovne škole Zadarski otoci na kojem su trčala djeca od vrtićke dobi do 14 godina. Humanitarnu atletsku utrku je, uz OŠ Zadarski otoci, organizirao Atletski klub Alojzije Stepinac, a sudionici utrke su neobavezno plaćali startinu od 10 kuna.

Ponedjeljak, Siječanj 19, 2015 00:00

Pošiljka od 20-ak tisuća plastičnih čepova, preciznije 46 kilograma, otputovala je u petak iz Zadra za Čakovec. Ovaj neobičan paket  poslali su na adresu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma sa sjedištem u Čakovcu (UOLL) učenici Osnovne škole Zadarski otoci, a akciju  je pokrenula školska GLOBE grupa u potrazi za ovogodišnjim ekološkim  projektom, kao dio velike humanitarne akcije "Plastičnim čepovima do  skupih lijekova".

Subota, Prosinac 6, 2014 00:00

Drugi C razred iz OŠ Zadarski otoci sa svojom razrednicom  Anamarijom Boticom ponovno istražuje. Nakon proučavanja ekologije  i narodnih plesova, ovaj put svestrani drugaši uputili su u Gradsku  stražu Narodnog muzeja Zadar gdje su s ekipom predvođenom Jasenkom Lulić Štorić interaktivno raspravljali od njima najomiljenija dva  sveca  - Svetom Nikoli i Svetoj Luci.

Stranice