os zadarski otoci

Utorak, Svibanj 19, 2015 00:00

U povodu Međunarodnog dana muzeja koji se obilježava 18. svibnja, u Osnovnoj školi Zadarski otoci jučer su upriličeni prigodni program, izložba i radionice pod nazivom Znamen u kamenu - Tragom hrvatske pismenosti, sve u sklopu projekta Muzej u školi.

Program su otvorili učenici 1.a razreda koji su otpjevali prigodnu pjesmu Abaceda.

Srijeda, Svibanj 6, 2015 00:00

Izložba slika i fotografija dvojice učenika osmih razreda, Jana Perice i Marka Zdrilića, pod nazivom "Dvije priče za kraj" otvorena je u knjižnici Osnovne škole Zadarski otoci.

Srijeda, Travanj 22, 2015 00:00

Na Dan planeta Zemlje Bili brig je potpuno oživio i to zahvaljujući i Danu sporta Osnovne škole Zadarski otoci na kojem su trčala djeca od vrtićke dobi do 14 godina. Humanitarnu atletsku utrku je, uz OŠ Zadarski otoci, organizirao Atletski klub Alojzije Stepinac, a sudionici utrke su neobavezno plaćali startinu od 10 kuna.

Ponedjeljak, Siječanj 19, 2015 00:00

Pošiljka od 20-ak tisuća plastičnih čepova, preciznije 46 kilograma, otputovala je u petak iz Zadra za Čakovec. Ovaj neobičan paket  poslali su na adresu Udruge oboljelih od leukemije i limfoma sa sjedištem u Čakovcu (UOLL) učenici Osnovne škole Zadarski otoci, a akciju  je pokrenula školska GLOBE grupa u potrazi za ovogodišnjim ekološkim  projektom, kao dio velike humanitarne akcije "Plastičnim čepovima do  skupih lijekova".

Subota, Prosinac 6, 2014 00:00

Drugi C razred iz OŠ Zadarski otoci sa svojom razrednicom  Anamarijom Boticom ponovno istražuje. Nakon proučavanja ekologije  i narodnih plesova, ovaj put svestrani drugaši uputili su u Gradsku  stražu Narodnog muzeja Zadar gdje su s ekipom predvođenom Jasenkom Lulić Štorić interaktivno raspravljali od njima najomiljenija dva  sveca  - Svetom Nikoli i Svetoj Luci.

Četvrtak, Listopad 9, 2014 00:00

Na Trgu Damira Tomljanovića Gavrana u utorak je prigodnim programom obilježen Dan obrane grada i Dan neovisnosti Republike Hrvatske.

Program pod nazivom „Domovini Za dar" u organizaciji učenika Osnovne škole Zadarski otoci, njihovih profesora, braniteljskih udruga okupio je mnoštvo posjetitelja.

Subota, Listopad 19, 2013 00:00

Jučer je u Gradskoj loži organizirana likovna radionica za učenike prvog i petog razreda Osnovne škole Zadarski otoci

Utorak, Listopad 15, 2013 00:00

U povodu Hlapićeva rođendana razgovarali smo s onima koji ga najbolje poznaju, učenicima četvrtog i petog razreda Osnovne škole Zadarski otoci koji su jedva dočekali podijeliti svoje misli o šegrtu Hlapiću

Utorak, Rujan 3, 2013 00:00

Ova školska godina u OŠ Zadarski otoci - Zadar započela je u veselom tonu, a kako i ne bi kad je upisano 116 djece u prvi razred u matičnoj školi i troje u PRO Veli Iž. Tako će u matičnoj školi ove godine biti pet odjeljenja prvih razreda.

Stranice