poduzetnicki inkubator

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Veljača 27, 2018 11:28

U tvrtki u vlasništvu Grada Zadra, Inovativnom Zadru, jučer su otvorene ponude pristigle na njihov javni natječaj za izradu glavnog i izvedbenog projekta zgrade novog poslovnog inkubatora. Procijenjena vrijednost izrade projekta je milijun kuna. Ovaj inkubator gradit će se na neizgrađenom gradskom zemljištu na Bilom brigu, na križanju Petrčanske i Bokokotorske ulice površine 3680 metara četvornih jugoistočno od OŠ Zadarski otoci.

Ponedjeljak, Veljača 5, 2018 15:01

Gradska tvrtka Inovativni Zadar raspisala je ovih dana javni natječaj za Usluge izrade glavnog i izvedbenog projekta zgrade novog poslovnog inkubatora. U ovom otvorenom postupku javne nabave procjenjena vrijednost poslova je 800 tisuća kuna. Rok za dostavu ponuda je 26. veljače.

Petak, Srpanj 14, 2017 21:13

Zadrani i Biograđani vratili su se iz Zagreba s čak 46,2 milijuna bespovratnih kuna koje im je uručila Martina Dalić, potpredsjednica Vlade RH i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta.

- Nakon šest godina rada na projektu izgradnje Poduzetničkog inkubatora u Biogradu na Moru ovih bespovratnih 20 milijuna kuna je istinski eurojackpot, komentirao je gradonačlnik Biograda Ivan Knez na svečanosti u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta.

Četvrtak, Srpanj 13, 2017 21:47

Za izgradnju Poduzetničkog inkubatora u istočnom dijelu Industrijske zone na Kosi-Torovima Grad Biograd na Moru dobiva bespovratnih 20 milijuna kuna.

- U sklopu programa 'Razvoj poslovne infrastrukture' sutra u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta u Zagrebu potpisujemo Odluku o financiranju, rekao je gradonačelnik Biograda Ivan Knez.

Petak, Siječanj 30, 2015 00:00

Donedavni pročelnik gradskog Odjela za gospodarstvo, Alan  Kociper, dužnost direktora Poduzetničkog inkubatora preuzeo je u studenom prošle godine, a početkom ove Gradu je iznio niz smionih ideja o  novim djelatnostima koje bi ova tvrtka mogla obavljati.

alan kociper
Srijeda, Studeni 5, 2014 00:00

Pročelnik za gospodarstvo i obrt Grada Zadra, Alan Kociper, novi je direktor Poduzetničkog inkubatora.

On će od dosadašnjeg direktora, Ivice Katića, idućeg tjedna preuzeti ovu dužnost i započeti s projektom širenja i modernizacije Inkubatora, kako je to Zadarskom listu već najavio gradonačelnik Božidar Kalmeta.

Ponedjeljak, Listopad 27, 2014 00:00

 Za desetak dana istječe v.d. mandat direktoru Poduzetničkog inkubatora u Zadru, Ivici Katiću, međutim, kako saznajemo iz prve ruke, od gradonačelnika Zadra, Božidara Kalmete, mandat mu neće biti produžen.

U Gradu su izuzetno zadovoljni njegovim radom, no upravo ga zato trebaju u Gradskoj upravi, a za Inkubator će tražiti novog čovjeka.

Petak, Listopad 3, 2014 00:00

Privremenom vršitelju dužnosti direktora Poduzetničkog inkubatora, Ivici Katiću, Grad Zadar je produžio mandat do 5. studenog.

Iako Katić u Gradskoj upravi radi kao zamjenik voditeljice Upravnog odjela za financije, najveći dio vremena provodi u Poduzetničkom inkubatoru, dajući rezultate koji Gradu u ovom trenutku izgleda odgovaraju. 

Subota, Listopad 13, 2012 00:00

Tijekom četiri dana trajanja ovog stručnog seminara - od 22. do 25. listopada, polaznici će imati priliku upoznati način funkcioniranja programa i fondova Europske unije i kroz praktičan rad naučiti kako pripremiti uspješan projekt te dobiti sufinanciranje iz fondova EU

Srijeda, Ožujak 21, 2012 00:00

Možda je i moguće naći jeftiniji prostor na nekoj drugoj lokaciji, ali Inkubator je ipak jedinstven prostor za poduzetnike, prije svega zbog uvjeta rada. Grad Zadar je s ovim projektom zaista napravio izvrstan posao. Naviknuli smo se na ovaj prostor, a i naši klijenti također, rekao je Marko Gržan, dizajner u Futuru IS

Stranice