jazine

Petak, Siječanj 11, 2019 11:22

Jučer ujutro počeli su radovi na križanju u Jazinama, odnosno između Ljepotice, nekadašnje male pijace i dvorane Jazine.

Radovi se odvijaju u sklopu obnove državne ceste D407 kroz grad Zadar, a izvode ih Hrvatske ceste iz kojih pojašnjvaju što će se sve napraviti.

Četvrtak, Siječanj 10, 2019 22:42

Po sličnom scenariju koji se odigrao dan prije na istom mjestu kad je Zadar deklasirao Jazine-Arbanasi zagrebačka Cibona je odradila svoju zadaću u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića visokom pobjedom nad Sonik-Puntamikom. Suparnik je to koji je tradicionalno neugodan po Cibose, ali ovog puta se pokazao dostojnim tek za malo jači trening.

Srijeda, Siječanj 9, 2019 15:38

Povratak košarkaša Zadra u dvoranu Jazine uvijek je događaj  koji se ne propušta, pa će i večeras vjerojatno biti tako posebno jer dvoboj s Jazine-Arbanasima ima i službenu draž s ulogom plasmana među  najboljih osam klubova Kupa Krešimira Ćosića. Iako je pobjednik više  nego izgledan tako sigurno ne razmišlja, barem naglas, strateg abaligaša  Ante Nazor. Ipak je Kup natjecanje u kojem su česta iznenađenja, a i treba gledati prema onome što slijedi ubrzo, gostovanje u Baru u nedjelju.  

Utorak, Siječanj 8, 2019 13:56

Prije dvije godine s radom je nanovo počeo raditi novoobnovljeni škver u Jazinama. Škver je to s dugogodišnjom tradicijom, oduvijek je bio mjesto okupljanja zadarskih vlasnika brodica, kalafata te brojnih majstora, ali i prolaznika koji bi stali do škvera, proćakulali, vidjeli što je novoga i tako malo "ubili vrijeme".

Nakon obnove nadležnost nad ovim škverom u samom srcu grada preuzela je Županijska lučka uprava, koja je vodila i projekt preuređenja Jazina.

Utorak, Siječanj 8, 2019 09:51

U srijedu, 9. siječnja 2019. godine s početkom u 20 sati u košarkaškoj dvorani „Jazine“ u Zadru, ulica Obala kralja Tomislava, odigrati će se košarkaška utakmica 1/8 finala Kupa „Krešimir Ćosić“ između KK „Jazine-Arbanasi“ iz Zadra i KK „Zadar“ iz Zadra.

Sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, a temeljem članka 79. citiranog Zakona, u sklopu osiguranja policija će snimati ovo javno okupljanje

Srijeda, Studeni 28, 2018 16:27

Crnogorski Bar i Zadar dobili su ove sezone privilegiju organizacije polufinalnih turnira juniorske ABA lige koja je svoju premijeru  imala prošle sezone kad je titulu pobjednika uzela momčad Mege Bemaxa. U Baru će nastupati pet momčadi: Mega Bemax, Mornar, Igokea, Krka i Cedevita dok će dvorana Jazine ugostiti od sutra pa sve do nedjelje  uz domaćina Zadra, Cibonu, Petrol Olimpiju, Budućnost te Partizan i Crvena zvezdu.

Četvrtak, Studeni 15, 2018 10:02

Kako doznajemo iz Županijskog centra 112 danas,15.studenog za sav promet otvara se sjeverno-zapadni dio kolnika Ulice Ante Starčevića, od Ulice Franje Tuđmana do Ulice Eugena Kvaternika. Promet će teći dvosmjerno (novoobnovljenim dijelom kolnika), od Ulice kralja Tvrtka do Ulice Franka Lisice.

Četvrtak, Listopad 4, 2018 13:23

Prvi put košarka je spojila dvije različite skupine osoba s invaliditetom, pa je tako u Jazinama održana prijateljska košarkaška utakmica između Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom “Zadar“ i Športskog saveza gluhih Zadarske županije.

Stranice