kk zadar

Srijeda, Listopad 23, 2019 13:49

Nije bilo jednoglasno – izjavio je Željko Žilavec o izboru Danijela Jusupa na mjesto novog trenera Košarkaškog kluba Zadar, nakon što je Ante Nazor dobio otkaz. Kako je direktor kluba potvrdio, Nadzorni odbor se sastao u utorak navečer i dugo vijećao. Danijel Jusup je bio jedan od izbora, za kojeg je glasala većina. Nakon toga je Jusup pozvan na sastanak gdje je iznio svoje uvjete, a nakon toga je i službeno izabran.

Srijeda, Listopad 23, 2019 10:05

Interregnum je još uvijek stvarnost na Višnjiku. Barem po posljednjim saznanjima, iako je vjerojatno jučer u kasnim večernjim satima na sjednici Nadzornog odbora KK Zadar postignut konzensus oko imena novog trenera i prihvaćena ili pak odbijena ostavka koju je ponudio na razmatranje sportski direktor Branimir Longin.

Utorak, Listopad 22, 2019 08:01

Gostovanje Dubrave Furnir na Višnjiku u sklopu 4. kola HT Premijer lige nije moglo doći u bolje vrijeme za zadarsku momčad izraubanu mnogim porazima u posljednje vrijeme u regionalnoj ligi kao i smjenom trenera Ante Nazora. Tako je sudbina htjela da barem za ovu utakmicu taj posao odradi njegov pomoćnik Franko Sterle koji je uspio iako se radilo o stvarnom slabašnom protivniku bitno popraviti raspoloženje i potpuno narušeno samopouzdanje u zadarskoj svlačionici.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 15:40

Kao što znate trener Ante Nazor nije više s nama. Nažalost nadali smo se da će odraditi svoj mandat do kraja, ali svi znamo da je Zadar specifična sredina i da se tu možda najmanje trpe porazi, vjerojatno igdje u Europi. Tako da zahvaljuemo Anti na svemu što je napravio za nas, pogotovo za prošlu sezonu što je došavši u teškoj situaciji izvukao nas od ispadanja iz ABA lige. Želimo Anti svu sreću, a klub je u potrazi za novim trenerom.

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 11:22

Na jutrošnjoj konferenciji za novinare KK Zadar u ŠC Višnjik, sportski direktor kluba Branimir Longin ponudio je ostavku.

O novonastaloj situaciji raspravljat će Nadzorni odbor kluba koji bi se trebao sastati sutra navečer.

Uskoro opširnije ...

Ponedjeljak, Listopad 21, 2019 09:59

Ante Nazor više nije trener Zadra. Svakih dvije ili tri godine ovako krenemo s tekstom. To se dogodilo i sada. Neočekivano? Očekivano? Realno očekivano, barem kada se prati dugogodišnji rad ovog kluba. Još jednog trenera »stajao« je loš ulazak u sezonu i nadamo se da se neće ponavljati sezone u kojoj će se mijenjati dva, ili tri trenera.

Petak, Listopad 18, 2019 22:37

Novu lošu utakmicu odradili su košarkaši Zadra i u Beogradu, relativno glatko izgubili protiv Mega Bemaxa i s 0:3 krenuli u ABA ligu. U prvoj četvrtini Zadrani su primili 30 koševa, u trećoj 28, u zadnjoj 27, na kraju skoro sto. A Mega Bemax je mlada i nimalo moćna momčad. Za sada. Dok je Bryon Allen bio svjež, držao je Zadar u igri. Kada mu je nestalo energije, sve je bilo gotovo.

Petak, Listopad 18, 2019 10:26

Nakon dva kola ABA lige košarkaši Zadra imaju dva poraza. Onaj u gostima kod Budućnosti je očekivan. Onaj kod kuće protiv Krke je..
- Kiks - kaže trener Zadra Ante Nazor.

Četvrtak, Listopad 17, 2019 10:07

Dvije utakmice istine. U redu, ne treba nakon samo dva kola dramatizirati, ali nakon domaćeg poraza od Krke i nakon dva poraza u dva kola, Zadar je već sada sebe ubacio u poštene probleme. A u iduća dva kola Zadar gostuje kod Mega Leksa i igra domaći dvoboj protiv Cibine. Dakle, igra s protivnicima koji spadaju među slabije momčadi lige i protivnike koji, kao i Zadar, su u ovom trenutku na omjeru 0:2 (u toj skupini je još i Igokea).

Srijeda, Listopad 16, 2019 11:36

Noć kad sam preplivao Dunav, pjeva Đorđe Balašević, koji se u pjesmi bori s »velikom rijekom, valovima, ali šta srce zna o tome...«. Zadar ponovno nije imao »srca« da prepliva Krku. Ne previše jaki Slovenci bili su bolji, pametniji, spremniji u svim segmentima i na kraju zasluženo slavili.

Stranice