dan grada zadra

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Studeni 22, 2018 19:30

Poljana Šime Budinića jutros je bila pretijesna da primi sve prisutne učenike iz Osnovne škole Petra Preradovića koji su se tu  okupili kako bi uoči Dana Grada Zadra, 24. studenoga, održali niz prigodnih aktivnosti, posvećenih svom gradu.

Srijeda, Studeni 21, 2018 19:30

Jučer je u multimedijalnoj dvorani Gimnazije Jurja Barakovića održano otvorenje izložbe pod nazivom "Hodnicima Barakovića  do uspjeha" koju su priredili maturanti Gimnazije Jurja Barakovića.  Izložba je upriličena povodom Dana grada Zadra i blagdana jednog od  njegova četiri zaštitnika, Svetog Krševana koji se obilježavaju 24. studenog.

Srijeda, Listopad 31, 2018 17:44 2

U povodu Dana oslobođenja grada Zadra, Udruga antifašističkih boraca i antifašista Grada Zadra u srijedu je položila vijence na Spomen obilježja na Gradskom groblju. Okupljeni borci, članovi udruga, branitelji, građanke i građani grada Zadra, na taj su način svečano odali počast svim borcima palim za slobodu grada Zadra i poginulim braniteljima Domovinskog rata.

Utorak, Listopad 30, 2018 22:35

Kao i svake godine tradicionalno, uoči Dana grada Zadra i  obilježavanja blagdana svetog Krševana, 24. studenog, ono što se s velikim nestrpljenjem očekuje je i Svečana sjednica Gradskog vijeća na kojoj  se dodjeljuju nagrade i grbovi Grada Zadra ljudima koji su svojim radom,  znanjem, trudom i sportskim uspjesima ostavili traga u godinama iza  nas ili su, pak, obilježili godinu koja je na izmaku.

Petak, Studeni 24, 2017 18:31

Tradicionalnom svečanom sjednicom Gradskog vijeća i dodjelom javnih prizanja zaslužnim pojedincima, danas su u Narodnom kazalištu obilježeni blagdan sv. Krševana i Dan grada Zadra.

Petak, Studeni 24, 2017 13:32

Zadar je za svoj rođendan dobio najljepši dar – tisuće djece prošetalo je starom gradskom jezgrom i razbudilo pomalo uspavani Grad.

Četvrtak, Studeni 23, 2017 19:01

Učenici 5. e razreda OŠ Zadarski otoci na pomalo nesvakidašnji način obilježit će Dan grada Zadra - sutra u 9 sati u ogranku Bili Brig Gradske knjižnice odigrat će pantomimu na temu poznatih Zadrana.

Srijeda, Studeni 8, 2017 21:07

Na otvorenju Adventa u Zadru i proslavi Dana grada Zadra, 24. studenog, nastupat će Ivan Zak. Popularni pjevač u Zadru je bio angažiran i lani za doček Nove godine na Narodnom trgu uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Veliki koncert za Dan grada Zadra i otvorenje Adventa na Trgu Petra Zoranića počet će u 20 sati te će biti besplatan za sve posjetitelje.

Utorak, Studeni 24, 2015 00:00

Svečanom sjednicom Gradskog vijeća, Zadar je proslavio blagdan sv. Krševana i Dan grada. Kako je u uvodu svog govora rekao gradonačelnik Zadra Božidar Kalmeta to je poseban dan za Zadar. Dan je to, kazao je Kalmeta, u kojem slavimo opstojnost i život u njemu, dan u kojem se na poseban način sjećamo svih naših sugrađana koji su svoje znanje i umijeće, rad i ljubav utkali u njegovu povijest.

Utorak, Studeni 25, 2014 00:00

Dolazak lidera državne oporbe, predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka na proslavu Dana grada Zadra, bila je prilika i za blic konferenciju u predvorju HNK Zadar.

Svojim dolaskom potvrdio je podršku Božidaru Kalmeti te ocijenio kako je proširenje istrage u "aferi Remorker" na bivšeg ministar prometa, zadarskog gradonačelnika i potpredsjednika HDZ-a, u funkciji izborne kampanje.

Stranice