fotografije

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
gradska_izlozba
Srijeda, Svibanj 12, 2010 00:00

Gradska knjižnica Zadar ugostila je još jednu izložbu. Radi se o prvoj samostalnoj izložbi fotografija mlade autorice Dajane Karlović, studentice prve godine ekonomije na Sveučilištu u Zadru. Izložba je otvorena pod nazivom "Dolina moje radosti". Otvorila ju je profesorica Elvira Katić, knjižničarka u Klasičnoj gimnaziji Ivana Pavla II. koja je Dajanu podržavala od samih početaka i slala njezine fotografije na natjecanja na kojima je osvajala prva mjesta.

izlozba_1
Subota, Travanj 24, 2010 00:00

Neobična mi je čast otvoriti ovu izložbu za koju se nadam da će postati tradicionalna. Zadovoljstvo mi je što se veliki broj djece bavi fotografijom i to, sudeći prema ovim radovima, vrlo uspješno, posebice kad je tema tako široka kao što je ekologija, kazao je Grancarić

vjekoslav_surac
Utorak, Veljača 16, 2010 00:00

Klijentu, naravno, ne naplatimo ponovno snimanje jer nije on kriv što fotografija ne odgovara. Još uvijek ima odstupanja, ali naviknut ćemo se, svaki početak je težak, pozitivan je Surać

andrej_perovic
Petak, Veljača 5, 2010 00:00

U sklopu projekta 'Izložbica' u ogranku Bili Brig Gradske knjižnice Zadar sudjeluje i poznati zadarski umjetnički fotograf Andrej Perović, čija izložba ostaje otvorena do 14. veljače. Posjetiteljima ogranka Bili Brig Andrej Perović predstavlja se sa 6 fotografija koje su izrađene u cb tehnici, a dio su izložbe „Fragmenti" koja je bila postavljena u arheološkim iskopinama na trgu Petra Zoranića 2006. godine, a dio je iz "Ciklusa žena". U razgovoru umjetnik ističe:

afirmacija
Petak, Travanj 3, 2009 00:00

gk_izlozba
Srijeda, Studeni 26, 2008 00:00

Jučer je u Gradskoj knjižnici Zadar svečano otvorena izložba amaterskih fotografija skupine autora naslovljena „Život grada Zadra". Na izložbi se može pogledati 60-ak fotografija sa zadarskim motivima Lea Banića, Borisa Kačana, Krešimira Sorića, Ivana Čorića, Marka Samirića i Siniše Uhode. Povod za izložbu je proslava Dana grada Zadra.