ravnatelj

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Subota, Veljača 15, 2020 09:00

Upravno vijeće Županijske uprave za ceste na najnovijoj je sjednici donijelo odluku o raspisivanju natječaja za ravnatelja ove ustanove. Naime, vršitelju dužnosti, Branku Kutiji, uskoro ističe mandat te Vijeće mora krenuti u izbor novog ravnatelja.

Ponedjeljak, Listopad 28, 2019 11:38

Ante Gverić nedavno je treći put izabran za ravnatelja Državnog arhiva u Zadru. U treći mandat ulazi s vidljivim rezultatima iza sebe koje je i podastro Ministarstvu kulture koje je osnivač ove ustanove. O dosad napravljenom, ali i planovima za razdoblje koje je ispred njega razgovarali smo s novim/starim ravnateljem.

Četvrtak, Listopad 17, 2019 10:25

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek imenovala je Antu Gverića novim/starim ravnateljem Državnog arhiva u Zadru. Treći je to mandat koji mu se povjerava, što ujedno znači i dobre rezultate ostvarene u prethodnom razdoblju.

Srijeda, Kolovoz 28, 2019 13:53

Uz informaciju kako ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr. Predrag Orlović, obavlja mrtvozornički privatni posao za vrijeme radnog vremena i sa službenim vozilom, od naših čitatelja dobili smo i fotografije koje, prema njihovom mišljenju, to i potvrđuju.

Petak, Svibanj 31, 2019 12:25 1

Predsjednik županijske Zajednice utemeljitelja HDZ-a "Franjo Tuđman", Stanko Batur, najizgledniji je kandidat za pomoćnika  vršitelja dužnosti ravnatelja Županijske uprave za cestu, Branka Kutije.

Ponedjeljak, Travanj 15, 2019 18:48

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu zaprimilo je nove  prijave za mjesto ravnatelja ove županijske ustanove. Riječ je o Marini Marić, bivšoj predsjednici zadarske organizacije HSLS-a, inače djelatnici  Zavoda, te Denisu Vickoviću, također djelatniku Zavoda. Njihove su  molbe zaprimljene poštom, što znači da za ravnateljsko mjesto sada već  ima pet kandidata.

Petak, Travanj 5, 2019 08:30

Jučer je bio zadnji dan natječaja za ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije. Javila su se trojica kandidata, a idućih  nekoliko dana čekaju se eventualne prijave poštom.

Na natječaj su se dosad javile tri osobe: aktualni ravnatelj dr. Predrag  Orlović, njegov zamjenik Mirko Erstić i stomatolog Miljenko Ćoza.

Srijeda, Ožujak 20, 2019 14:36

Dosadašnji zamjenik ravnatelja Županijske uprave za ceste, Branko Kutija, na današnjoj je sjednici Upravnog vijeća imenovan za vršitelja dužnosti ravnatelja. Predsjednik UV-a, Željko Dilber, kazao nam je kako je Kutija na ovu dužnost imenovan jednoglasno jer su mu  podršku dali i stranački kolege iz HDZ-a, ali i članovi Upravnog vijeća iz redova koalicijskog partnera, NHR-a:

Utorak, Veljača 26, 2019 10:54

Ravnatelju Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, dr.  Predragu Orloviću, uskoro ističe mandat na čelu ove županijske ustanove, no kako saznajemo od Upravnog vijeća, u potpunosti stoje iza njegova rada te će Orlović zasigurno dobiti još jedan mandat.

Utorak, Veljača 19, 2019 16:47 1

Nakon smrti mons. dr. Pave Kera, Stalna izložba crkvene  umjetnosti (SICU) u Zadru ostala je bez svoga voditelja. Jučer, tijekom  saziva 102. sjednice Vijeća SICU-a u prostorijama Stalne izložbe crkvene umjetnosti u Zadru, za Voditelja SICU-a izabran je dr. sc. don Mario  Soljačić.  

Stranice