advent u zadru

Subota, Studeni 25, 2017 17:35

Ni tmurni oblaci koji su se u subotu ujutro nadvili nad Zadrom nisu spriječili maštovite performere koji su se drugog dana Adventa okupili na Trgu Petra Zoranića kako bi uveselili one najmlađe – djecu.

Tri sata puna zabave, igara, čarolija, sve su to ponudili mališanima koji su se zajedno sa svojim roditeljima u subotu ujutro zatekli na Poluotoku.

Petak, Studeni 24, 2017 21:11
Poslijepodnevnim glazbenim programom započeo je ovogodišnji Advent u Zadru. Trgovi Petra Zoranića i Pet bunara bili su prepuni oni koji su htjeli prošetati radom, popiti toplo piće ili pojesti ukusnu hranu. U 20 sati započeo je koncert Ivana Zaka, kojega je pozdravilo oduševljeno mnoštvo i pridružilo mu se u pjesmi. Prema onome što smo vidjeli na prostoru Adventa natiskalo se više ljudi nego prošle godine.
Srijeda, Studeni 8, 2017 21:07

Na otvorenju Adventa u Zadru i proslavi Dana grada Zadra, 24. studenog, nastupat će Ivan Zak. Popularni pjevač u Zadru je bio angažiran i lani za doček Nove godine na Narodnom trgu uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Veliki koncert za Dan grada Zadra i otvorenje Adventa na Trgu Petra Zoranića počet će u 20 sati te će biti besplatan za sve posjetitelje.

Ponedjeljak, Prosinac 5, 2016 00:00

Nakon spektakularnog otvaranja Adventa u Zadru, kada je na tisuće Zadrana pohodilo Trg Petra Zoranića, Trg pet bunara i cijelu Kalelargu kao u ljetnoj špici, drugi dan programa ponovno je ponudio blagdanski šušur i obilje sjajne zabave.

Subota, Prosinac 3, 2016 00:00

Zaista je sve divno, veselo i ugodno. Trebalo je ovakvo nešto našem gradu i našim ljudima. Ljeti je vreva u gradu zbog turista, a zimi grad zamre, ulice opuste. Čestitam organizatorima i onima koji su se dosjetili pokrenuti ovakvo nešto, rekla je 42-godišnja Marija

Petak, Prosinac 2, 2016 00:00

Najveće veselje ipak je izazvao dolazak Djeda Mraza, koji je Advent proglasio otvorenim, nakon čega su ga 'otela' djeca koja su se s njime željela fotografirati. Bogati program traje čak do 6. siječnja

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00 1

Večeras će u sklopu Adventa u Zadru koncert održati grupa Pavel te će u Zadru predstaviti svoj novi singl "Poslije nas" i materijal s novog albuma.

Nedjelja, Prosinac 6, 2015 00:00

U sklopu manifestacije Đir po gradu nastavlja se Advent u Zadru na Trgu Petra Zoranića uz dobru zabavu i blagdansko raspoloženje. Na blagdan sv. Nikole održane su dječja radionica i igraonica uz dječji festival "Radost Božića". Sv. Nikola i Krampus napravili su đir po gradu i svratili do Trga Petra Zoranića gdje se popularni svetac obratio djeci zabavljajući ih.

izlozbacallegro_1
Srijeda, Prosinac 9, 2009 00:00

Na poziv Radija 057 ušli smo u program događanja Advent u Zadru te smo osmislili izložbu radova polaznika svih osam objekama koji djeluju u sklopu Dječjeg vrtića Sunce, kazala je Ana Dunatov ravnateljica Sunca prilikom današnjeg otvorenja izložbe dječjih radova u Callegru.

Stranice