advent u zadru

Nedjelja, Prosinac 24, 2017 14:45 1

Ako je Zadar po nečem poznat, onda je to proslava Badnjaka. Poluotok je i danas bio pun kao šipak, bile su pune adventske kućice, ali i varoški kafići. Jelo se, pilo, pjevalo i veselilo, baš kako treba za blagdane. Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji našeg fotografa Zvonka Kucelina.

Nedjelja, Prosinac 17, 2017 22:00

Giulliano je okupio velik broj Zadrana koji su uživali na Trgu Petra Zoranića. Kao što je i najavio to je bila prava subotnja blagdanska fešta. Uz fine okuse i mirise iz adventskih kućica, pjevalo se i plesalo.

Na „Kampo KAdventu“ organiziran je bogat program humanitarnog karaktera - „Što se kuha u Kampu?“ Uživalo se uz glazbeni vremeplov by „Ivan Županović trio“, a u isto vrijeme započela je i „Štorija o Zadru“ u Malom Arsenalu. 

Utorak, Prosinac 12, 2017 15:32

Posijat će se pšenica i darivati djeca – tako će se tradicijski obilježiti 13. prosinca, dan Svete Lucije, od milja širom Hrvatske nazvane Sveta Luca. Zahvaljujući „OTP banci“ koja je posebni pokrovitelj programa za Svetu Lucu na „Adventu u Zadru“ te poklanja i donaciju u iznosu od 10.000 kuna Centru za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu, neće se na tomu stati unatoč očekivanoj jutarnjoj kiši.

Subota, Prosinac 2, 2017 17:27

Vjetar, oblaci i izuzetno niske temperature nisu omeli Zadrane i Zadranke da iziđu na omiljenu subotnju špicu koja se u vremenu adventa podijelila na Narodni trg, Forum i Trg Petra Zoranića na kojem je počeo Advent u Zadru. Što đir po gradu, a što nekoliko humanitarnih akcija i događanja u sklopu adventa privukli su brojne Zadrane da subotnje jutro provedu u druženju. I ovoga puta Zadranke su pokazale svoja najbolja izdanja, a kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji. 

Subota, Studeni 25, 2017 17:35

Ni tmurni oblaci koji su se u subotu ujutro nadvili nad Zadrom nisu spriječili maštovite performere koji su se drugog dana Adventa okupili na Trgu Petra Zoranića kako bi uveselili one najmlađe – djecu.

Tri sata puna zabave, igara, čarolija, sve su to ponudili mališanima koji su se zajedno sa svojim roditeljima u subotu ujutro zatekli na Poluotoku.

Petak, Studeni 24, 2017 21:11
Poslijepodnevnim glazbenim programom započeo je ovogodišnji Advent u Zadru. Trgovi Petra Zoranića i Pet bunara bili su prepuni oni koji su htjeli prošetati radom, popiti toplo piće ili pojesti ukusnu hranu. U 20 sati započeo je koncert Ivana Zaka, kojega je pozdravilo oduševljeno mnoštvo i pridružilo mu se u pjesmi. Prema onome što smo vidjeli na prostoru Adventa natiskalo se više ljudi nego prošle godine.
Srijeda, Studeni 8, 2017 21:07

Na otvorenju Adventa u Zadru i proslavi Dana grada Zadra, 24. studenog, nastupat će Ivan Zak. Popularni pjevač u Zadru je bio angažiran i lani za doček Nove godine na Narodnom trgu uz Tomislava Bralića i klapu Intrade.

Veliki koncert za Dan grada Zadra i otvorenje Adventa na Trgu Petra Zoranića počet će u 20 sati te će biti besplatan za sve posjetitelje.

Ponedjeljak, Prosinac 5, 2016 00:00

Nakon spektakularnog otvaranja Adventa u Zadru, kada je na tisuće Zadrana pohodilo Trg Petra Zoranića, Trg pet bunara i cijelu Kalelargu kao u ljetnoj špici, drugi dan programa ponovno je ponudio blagdanski šušur i obilje sjajne zabave.

Subota, Prosinac 3, 2016 00:00

Zaista je sve divno, veselo i ugodno. Trebalo je ovakvo nešto našem gradu i našim ljudima. Ljeti je vreva u gradu zbog turista, a zimi grad zamre, ulice opuste. Čestitam organizatorima i onima koji su se dosjetili pokrenuti ovakvo nešto, rekla je 42-godišnja Marija

Petak, Prosinac 2, 2016 00:00

Najveće veselje ipak je izazvao dolazak Djeda Mraza, koji je Advent proglasio otvorenim, nakon čega su ga 'otela' djeca koja su se s njime željela fotografirati. Bogati program traje čak do 6. siječnja

Stranice