medicinske sestre

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Siječanj 29, 2019 12:59

Hrvatski nacionalni savez sestrinstva poslao je jučer  priopćenje kojim "oštro osuđuje agresivni napad na medicinske sestre i  liječnike koji se dogodio 25. siječnja 2019. godine na KBC Zagreb, Klinika  za plućne bolesti Jordanovac".

Ponedjeljak, Listopad 29, 2018 21:27

U hotelu Falkensteiner Club Funimation na Boriku, u nazočnosti velikog broja sudionika održan je ovih dana 17. po redu „Simpozij operacijskih sestara Hrvatske“. Ovaj važni skup organizirala je  Opća bolnica Zadar, u suradnji s Hrvatskim društvom operacijskih sestara, i to na dvadesetu godišnjicu osnivanja ovoga društva.

Petak, Svibanj 11, 2018 15:59

Dva dana prije današnjeg Međunarodnog dana sestrinstva u predavaonici Opće bolnice Zadar dodijeljene su nagrade „Zadarsko bijelo srce“ za 2018. godinu. Kao što je to već uobičajeno dvorana je bila prepuna i cijeli događaj pretvorio se u svečanost, kako za laureate, tako i za njihove radne kolege. 

ordinacija_lijecnic
Nedjelja, Lipanj 25, 2017 00:00

Kako bi se rasteretilo ambulante uvedena je praksa po kojoj pacijenti ne moraju dolaziti zbog produljenja terapije lijekovima, izdavanja recepata i uputnica ili naručivanja pregleda

Četvrtak, Svibanj 14, 2015 00:00

Medicinske sestre i tehničari Zadarske županije proslavili su Svjetski dan sestrinstva, a već 15. godinu za redom najzaslužnijim kolegicama i kolegama podijelili su odličja - jedinstveno Zadarsko bijelo srce.

Četvrtak, Kolovoz 1, 2013 00:00

Paralelno s pričom o štrajku liječnika i medicinskih sestara/tehničara koja potresa državu u zadarskim kuloarima proširila se priča o listama za otkaze medicinskim sestrama u Općoj bolnici Zadar. Postoje li one uistinu ili su samo plod mašte, neupućenosti onih koji ju šire ili nešto slično, upitali smo sanacijsku upraviteljicu OB Zadar, dipl. oec. Mirjanu Mrčelu.

Subota, Srpanj 6, 2013 00:00

Imali smo dosta teže školovanje nego danas, ali smo lako nalazile posao, ističe Marija Matasi

Ponedjeljak, Veljača 4, 2013 00:00

Hrvatski strukovni sindikat medicinskih sestara - medicinskih tehničara opovrgao je informaciju o ukidanju kolektivnog ugovora. Tu vijest proširili su gotovo svi hrvatski mediji, ali jedan od sindikata medicinskih sestara opovrgava njihovu točnost.

silva brunac_bijelo srce
Subota, Svibanj 22, 2010 00:00

Ja sam zadovoljna svojom plaćom. Novci su jako važni, ali ne i najvažniji. Mene ovaj posao ispunjava. Kad netko ide na posao s grčem u želucu, kad ga taj posao umara i iscrpljuje, uzalud mu to što ima jako dobru plaću. Tada ti novci ništa ne znače, govori nagrađena sestra

Stranice