janjci

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
povljana_dohrana ovaca
Subota, Prosinac 12, 2009 00:00

Zbog kašnjenja sezone janjenja kasnit će i sezona mužnje i sirenja, kaže Marino Pernar, 37-godišnji ovčar iz Povljane, a ujedno i voditelj stočarstva u Paškoj sirani koja posjeduje stado od 3.000 ovaca

pag_donadic
Subota, Studeni 21, 2009 00:00

Za desetak dana na Pagu kreće sezona janjenja. Ova godina ovčarstvu nije bila naklonjena. Tijekom proljeća, ljeta i početkom jeseni vladala je velika suša pa trave na pašnjacima gotovo da i nema. Nadohrana ovcama od sredine ljeta bila je više nego nužna, a to ovčarima iziskuje i velike financijske troškove.

Ante Donadić, predsjednik Udruge ovčara „Rogujica" iz Paga, a ujedno i ovčar kaže kako ovce nemaju trave za pasti već nekoliko mjeseci.

pag_ovce
Nedjelja, Studeni 30, 2008 00:00

Ova godina paškim ovčarima baš i nije bila naklonjena. Tijekom ljeta i početkom jeseni vladala je velika suša pa trave na pašnjacima gotovo da i nema. Nadohrana ovcama od sredine ljeta bila je više nego nužna, a to ovčarima iziskuje i velike financijske troškove