smiljevac

Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Mladić je majku zatukao na kauču u dnevnom boravku, a glavu joj je prethodnopokrio kuhinjskom krpom kako krv ne bi prskala uokolo

Srijeda, Rujan 30, 2015 00:00

Asfaltiranjem dijela uz Ulicu Petra Skoka, dobilo se u konačnici 140 novih parkirnih mjesta te još 8 parkirnih mjesta za invalide. Kad se asfaltiranje završi, krenut će se u hortikulturno uređenje pojasa do samih zgrada. Po planu, trebali bi se zasaditi novi drvoredi i cvjetnjaci

Subota, Kolovoz 1, 2015 00:00

Za Zadrane nema opasnosti da će se uvoditi redukcije vode, unatoč sušnom razdoblju i visokim temperaturama, potvrdio je Tomislav Matek, direktor Vodovoda.

- Zasada redukcija nije bilo, a nadamo se kako ih neće ni biti, rekao je Matek.

Srijeda, Srpanj 29, 2015 00:00

ŽDO je procijenio kako postoji bojazan da bi 26- godišnjak sa Smiljevca na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo

Petak, Lipanj 12, 2015 00:00

Prigodnom svečanošću jučer je obilježen Dan Osnovne škole Smiljevac. Tradicionalno, dan smiljevačke škole pada u predvečerje  blagdana Sv. Ante koji je i zaštitnik ovog zadarskog naselja. No, bila je to i  prilika da se gostima predstave vrlo uspješni učenički nastupi na natjecanjima i smotrama.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Dvanaest godina nakon useljenja stanari zgrada POS-a na Smiljevcu konačno su dočekali početak radova na uređenju okoliša. Radnici i strojevi tvrtke TIM iz Nadina počeli su radove na odvodnji, na mjestu gdje bi prema UPU Smiljevac trebao „izrasti" novi kružni tok koji će spajati dvije obilaznice oko samog naselja.

Petak, Svibanj 22, 2015 00:00

Iako je za kraj prošlog mjeseca najavljen početak radova na uređenju okoliša zgrada POS-a na Smiljevcu, te iako su bageri već prispjeli na gradilište, po svemu sudeći radovi će se odgoditi do jeseni. Takvu mogućnost iz gradskog Odjela za graditeljstvo već su najavljivali i to pod isprikom tursitičke sezone, ljetnih vrućina i nesnosne prašine koja smeta stanarima okolnih zgrada.

Subota, Ožujak 28, 2015 00:00

Reflektori na nogometnom igralištu na Smiljevcu svjetle tijekom noći, te se uopće ne gase. Tamošnji stanari požalili su se kako se zbog toga nepotrebno troši struja, jer je riječ o jakim svjetlima, a smeta im i zbog toga što im tijekom noći jaka svjetlost prodire u spavaće sobe.

- Ranije su se reflektori gasili noću, ali već dulje vrijeme upaljeni su i danju i noću, rekao je stanovnik Smiljevca.

Subota, Veljača 7, 2015 00:00

Na zahtjev Županijskog državnog odvjetništva u Zadru sudac istrage Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor razbojniku I. M. (33) koji je 3. veljače u 16.48 sati upao opljačkao ljekarnu na Smiljevcu.

Srijeda, Rujan 24, 2014 00:00

Eto, više neće biti blata kad pada kiša, ni prašine kad je sušno, zaključio je gradonačelnik Božidar Kalmeta na jučerašnjem kolegiju nakon što je konačno najavljeno uređenje okoliša zgrada s 500-tinjak stanova na Smiljevcu.

Stranice