smiljevac

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Lipanj 13, 2018 09:09

Smiljevac je ovih dana u znaku svoga zaštitnika svetog Ante Padovanskog čiji blagdan se danas slavi. Slavlje je započelo još sinoć u maloj crkvici Svetog Duha gdje su župljani, tradicionalno uoči blagdana molili krunicu sv. Ante. Uslijedila je procesija do nove crkve, a propovijedao je fra Niko Barun, gvardijan Samostana sv. Mihovila u Zadru.

Nedjelja, Svibanj 6, 2018 21:07

Jasna Perica, Manda Bencun i Snježana Kraljić, učiteljice OŠ Smiljevac, već više od 10 godina zajedno sa svojim učenicima obilaze Dom za starije i nemoćne osobe Zadar (Dom na Sfingi).

Naime, jednom godišnje, najčešće krajem travnja ili početkom svibnja, učiteljice i djeca svoje vrijeme posvete korisnicima Doma, a zanimljiva je činjenica kako su među njima i nekadašnje učiteljice ovih učiteljica.

Srijeda, Prosinac 30, 2015 00:00

U Smiljevcu je sport prestižna stvar i učenici prema tom predmetu imaju vrlo pozitivan odnos i vrlo dobre uvjete za rad

Petak, Listopad 2, 2015 00:00

Mladić je majku zatukao na kauču u dnevnom boravku, a glavu joj je prethodnopokrio kuhinjskom krpom kako krv ne bi prskala uokolo

Srijeda, Rujan 30, 2015 00:00

Asfaltiranjem dijela uz Ulicu Petra Skoka, dobilo se u konačnici 140 novih parkirnih mjesta te još 8 parkirnih mjesta za invalide. Kad se asfaltiranje završi, krenut će se u hortikulturno uređenje pojasa do samih zgrada. Po planu, trebali bi se zasaditi novi drvoredi i cvjetnjaci

Subota, Kolovoz 1, 2015 00:00

Za Zadrane nema opasnosti da će se uvoditi redukcije vode, unatoč sušnom razdoblju i visokim temperaturama, potvrdio je Tomislav Matek, direktor Vodovoda.

- Zasada redukcija nije bilo, a nadamo se kako ih neće ni biti, rekao je Matek.

Srijeda, Srpanj 29, 2015 00:00

ŽDO je procijenio kako postoji bojazan da bi 26- godišnjak sa Smiljevca na slobodi mogao ponoviti kazneno djelo

Petak, Lipanj 12, 2015 00:00

Prigodnom svečanošću jučer je obilježen Dan Osnovne škole Smiljevac. Tradicionalno, dan smiljevačke škole pada u predvečerje  blagdana Sv. Ante koji je i zaštitnik ovog zadarskog naselja. No, bila je to i  prilika da se gostima predstave vrlo uspješni učenički nastupi na natjecanjima i smotrama.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Dvanaest godina nakon useljenja stanari zgrada POS-a na Smiljevcu konačno su dočekali početak radova na uređenju okoliša. Radnici i strojevi tvrtke TIM iz Nadina počeli su radove na odvodnji, na mjestu gdje bi prema UPU Smiljevac trebao „izrasti" novi kružni tok koji će spajati dvije obilaznice oko samog naselja.

Petak, Svibanj 22, 2015 00:00

Iako je za kraj prošlog mjeseca najavljen početak radova na uređenju okoliša zgrada POS-a na Smiljevcu, te iako su bageri već prispjeli na gradilište, po svemu sudeći radovi će se odgoditi do jeseni. Takvu mogućnost iz gradskog Odjela za graditeljstvo već su najavljivali i to pod isprikom tursitičke sezone, ljetnih vrućina i nesnosne prašine koja smeta stanarima okolnih zgrada.

Stranice