zemunik

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Travanj 21, 2022 13:38
Tri državljanke Slovenije smrtno su stradale u stravičnoj prometnoj nesreći koja se danas oko 12 sati dogodila na županijskoj cesti ŽC-422 kod podvožnjaka u Donjem Zemuniku, potvrdio je glasnogovornik i prvi zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru Denis Sokol.
Utorak, Ožujak 15, 2022 19:32

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske sudjelovao je u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku na obilježavanju 30. obljetnice osnutka i djelovanja 93. Krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva na kojem je, osvrnuvši se na nedavni pad vojne letjelice u Zagrebu, istaknuo važnost protuzračne obrane.

Četvrtak, Veljača 3, 2022 14:02

Načelnik Općine Zemunik sastao se s direktorom Zračne luke Zadar Josipom Klišmanićem kako bi dogovorili detalje iduće turističke sezone. Sastanak je ovo, kaže načelnik Ivica Šarić, što ga uobičajeno održavaju s obzirom da su usmjereni jedni na druge, osobito otkako je podvožnjak donio još više gostiju u njihovo mjesto.

Srijeda, Siječanj 5, 2022 11:10 1

U organizaciji Udruge Samostalne satnije Zemunik Donji 3. siječnja je obilježen Dan obrane Zemunika, u spomen na 30. obljetnicu najtežeg dana koji je ovo ravnokotarsko mjesto proživjelo u Domovinskom ratu.

Srijeda, Prosinac 8, 2021 11:24

Na području grada Nina te općina Zemunik Donji, Novigrad i Galovac provodi se projekt »Mobilni tim Niste sami« kojim će se uspostaviti nova socijalna usluga mobilnog tima za psihosocijalnu podršku osobama s invaliditetom na području Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU) Zadar. ITU mehanizam ima za cilj jačanje uloge gradova kao pokretača gospodarskog razvoja.

Četvrtak, Kolovoz 19, 2021 18:56

Hrvatski premijer Andrej Plenković boravio je u zrakoplovnoj bazu u Zemuniku gdje je obišao 855. protupožarnu eskadrilu 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva u Zemuniku te pilote i tehničare koji su gasili požare u hrvatskom priobalju, ali i bližem i daljem susjedstvu.

Utorak, Srpanj 13, 2021 11:29

Općina Zemunik Donji je, uz Grad Benkovac koji u gradskom središtu već više godina ima sustav odvodnje, jedina jedinica lokalne samouprave u zadarskom zaobalju u kojoj se rješavaju crnih jama, odnosno izvode radove na odvodnji, kanalizacijskom sustavu.

Četvrtak, Lipanj 17, 2021 15:41

Veliki dan za vjernički puk župe Marije Kraljice Mira – kraljice Hrvata, ustanovljene još 1641. godine. Sedam dara Duha svetoga primilo je ukupno 35 krizmanika, 18 učenika prvog razreda srednjih škola i 17 učenika drugog razreda srednjih škola.

Četvrtak, Svibanj 20, 2021 10:07

U okviru međunarodne vojne vježbe »Astral Knight 21«, u kojoj sudjeluje sastav američkog 10. Zapovjedništva proturaketne i protuzračne obrane te će se koristiti američki sustav protuzračne obrane »Patriot«, jučer je u vojarni »Pukovnik Mirko Vukušić« u Zemuniku, predstavnicima medija prezentiran rad sustava protuzračne obrane »Patriot«.

Nedjelja, Svibanj 16, 2021 11:19

Američki sustav protuzračne obrane "Patriot" koji će sudjelovati u vježbi "Astral Knight 21" stigao je jučer preko graničnog prijelaza Pasjak iz Slovenije u Hrvatsku te je dopremljen u vojarnu "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku.

Stranice