tomislav letinic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Listopad 29, 2018 13:36

Direktor gradske tvrtke Tržnica Zadar, Tomislav Letinić, sastao se s projektantima uređenja glavne gradske tržnice nakon što je realizacija ovog projekta odgođena zbog neadekvatnog načina natkrivanja  tržnice. Naime, prodavači već dulje vrijeme negoduju zbog štandova  natkrivenih u obliku jedra smatrajući da će im, kako su nedavno poručili, "kiša sa tih jedara liti sve u šesnaest". 

Srijeda, Svibanj 23, 2018 16:30

Direktor gradske tvrtke Tržnica Zadar, Tomislav Letinić, od Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje zatražio je reviziju bolovanja svojega zamjenika Vlatka Marušića i njegove supruge Marine Marušić, više referentice za pravne i kadrovske poslove.

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 19:36

Direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, dao je otkaz svojem pomoćniku Vlatku Marušiću i njegovoj supruzi Marini Marušić,  višoj referentici za pravne i kadrovske poslove u istoj tvrtki, a nakon što  već dulje vrijeme, kako kaže Letinić, rade protiv firme i sabotiraju njegov  rad od preuzimanja tvrtke krajem prošle godine.

Petak, Ožujak 2, 2018 09:05

Inspektori Krim-odjela Policijske uprave zadarske ovih su dana bili u gradskoj tvrtki Tržnica Zadar nakon što su protiv njenog direktora, Tomislava Letinića, dobili više anonimnih prijava. Iako je riječ o tek imenovanom direktoru gradskog poduzeća, Letinić je prijavu dobio čak i za - mobbing! Upravo iz tog razloga pretpostavlja da je riječ o nekome kome iz firme kome ne odgovara njegov dolazak i češljanje sve dokumentacije koju je zatražio po preuzimanju dužnosti.

Srijeda, Siječanj 17, 2018 13:40

Novi direktor Tržnice Zadar, Tomislav Letinić, gradsku tvrtku preuzeo je 27. prosinca prošle godine kada je na sjednici Skupštine trgovačkog društva potvrđen za novog šefa. Mladi ekonomist najnovija je HDZ-ova kadrovska akvizicija koja bi ovu gradsku tvrtku trebala staviti na noge i dati joj pozitivan imidž nakon što je, za mandata bivšeg direktora Vlatka Marušića, učestalo bila po medijima.

Srijeda, Prosinac 27, 2017 15:24

Na danas održanoj Skupštini trgovačkog društva "Tržnica Zadar" d.o.o. Zadar, donijeta je Odluka o imenovanju novog direktora tvrtke.

Nakon provedenog javnog natječaja na koji su pristigle dvije molbe, za direktora trgovačkog društva ˝Tržnica Zadar˝ d.o.o. Zadar, na razdoblje od četiri godine, imenovan je Tomislav Letinić, dipl. oec.

Dužnost direktora Društva počet će obnašati danom imenovanja, 27. prosinca 2017. godine.