donacije

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Travanj 24, 2020 21:52

U teškim trenucima epidemije koronavirusom Gradskom društvu Crvenog križa Biograd na Moru došla je i druga donacija. Nakon što je što je ovdašnja pekara Duo Peka za najpotrebnije i starije u bivšoj općini Biograd donirala 4.360 uskrsnih pogača, prije nekoliko dana u režiji Ministarstva poljoprivrede iz Hrvatskog zagorja stigla je velika donacija mliječnih proizvoda.

Petak, Travanj 10, 2020 13:43

Na pitanje koliko je do sada uplaćeno novaca na račun OB Zadar na jutrošnjoj konferenciji za novinare Stožera civilne zaštite Zadarske županije, zamjenik ravnatelja OB Zadar, dr. Edi Karuc je rekao kako ne zna točan iznos jer je stiglo i još uvijek stiže mnogo uplata.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2020 13:53

Na jutrošnjoj konferenciji za medije, ravnatelj OB Zadar, dr. Željko Čulna zahvalio je svima koji su donirali i pomogli bolnicu.

Utorak, Siječanj 14, 2020 07:30

Opća bolnica Zadar nabavila je vrlo vrijedan neuronavigacijski uređaj, Fiagon Tracey Navigation System – Brain, koji u današnje vrijeme predstavlja najviši standard u modernoj medicini. Fizičke osobe, privredni subjekti te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave pokazale su društveno osjetljivo ponašanje te su izdvajanjem vlastitih sredstava pridonijeli kupnji uređaja za neuronavigaciju. Donacije su prikupljene kao sredstva Lige protiv raka Zadar.

Srijeda, Studeni 13, 2019 14:30

Odjel pedijatrije Opće bolnice Zadar sve je bliže kupnji novog, suvremenog ultrazvučnog uređaja za pregled mozga koji će zamijeniti sadašnji dotrajali uređaj koji se često kvari.

Četvrtak, Travanj 18, 2019 10:17

Marin Rončević, otac djevojčice Mile koja se zahvaljujući milijunima kuna prikupljenim od građana liječi u SAD-u, objavio je jučer da s odvjetnicima radi na osnivanju Fonda za liječenje i lijekove za bolesnu djecu.

Srijeda, Travanj 3, 2019 12:51

NOVO:

Ministar financija Zdravko Marić kazao je danas novinarima kako se novac skupljen za liječenje Mile Rončević neće oporezivati.

Srijeda, Ožujak 13, 2019 14:28

Pod motom "Odvojimo za one kojima doista treba, uljepšajmo im Uskrs!", mali ljudi velikog srca, humanitarci iz Strukovne škole Vice Vlatkovića okupljeni u Facebook grupi "400 papuča", a predvođeni  spremačicom škole Ivanom Matković, ponovno pozivaju svoje sugrađane da doniraju potrepštine za štićenike Psihijatrijske bolnice  Ugljan.

Četvrtak, Veljača 21, 2019 15:38

Tradicionalni humanitarni maskenbal Rotary kluba Zadar,  kao jedna od tri centralne akcije, uz regatu i božićni koncert što ih klub  organizira, ove će se godine održati u subotu 2. ožujka u Arsenalu. Sredstva od donacija prikupljat će se za potrebe Osnovne škole Voštarnica,  konkretno za program Teacch, namjenjen autističnoj djeci, što ga škola  upravo provodi.

Utorak, Studeni 6, 2018 17:45

Iako je vrlo mlad klub osnovan tek u ožujku ove godine, KK  Diadora već je postao pozitivan primjer i uzor kako ujediniti ljude u  sportu i djelovati humanitarno. Već su prikupljali sredstva za Udrugu za  Down sindrom, organizirali su dobrovoljno vađenje krvi, a najnovije je  humanitarno prikupljanje donacija vezano je za Uudrugu za autizam  Zadar i potrebite obitelji na području Zadra kako bi im olakšali predstojeće blagdane.

Stranice