madjarska

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
madjari
Subota, Svibanj 21, 2011 00:00

madjarska_crveni mulj_1
Subota, Listopad 9, 2010 00:00

Naši stručnjaci pojačanu nadziru Dunav kod Batine, Stručnjaci tvrde da će snaga rijeke do Hrvatske koncentraciju netopivih metala smanjiti 2.000 puta

pecuh
Petak, Ožujak 12, 2010 00:00

Donijeli ste dašak Mediterana u snježni Pečuh (Pecs) i hvala vam na tome. Nadam se da ce naša suradnje biti plodonosna i dugotrajna, dovesti i do formalizacije prijateljskih odnosa u skoro vrijeme, kazao je među ostalim župan, odnosno predsjednik Skupštine mađarske Baranjske županije dr. Janos Hargitai, otvarajući izložbu HDLU Zadar u Hrvatskom klubu Augusta Šenoe u Pečuhu, te pozdravljajući goste iz Zadarske županije predvođene županom Stipom Zrilićem.

eskinja
Subota, Veljača 28, 2009 00:00

Mađarska nam je značajna kao zemlja čijim smo ljudima prvo turističko odredište, kriza ih je teško pogodila, ali bi blizina i dobra produžena kampanja trebali donijeti prednost Hrvatskoj nad drugim desetinacijama

madjarska7
Četvrtak, Prosinac 11, 2008 00:00

Studenti učiteljskog studija Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja predškolske djece Sveučilišta u Zadru (njih 20 zajedno s dr.sc. Smiljanom Zrilić) tjedan dana su hospitirali u Hrvatskoj osnovnoj školi "Katarina Zrinska" u mjestu Totszerdahely u Mađarskoj.

madjari
Subota, Prosinac 6, 2008 00:00

Mađarsko kulturno društvo "Čardaš" jučer je u prostorijama Zajednice Talijana u Zadru organiziralo komorni koncert pod nazivom "Glazbeni advent". Na koncertu su nastupili članovi komornog sastava mađarske Glazbene škole "Herman Laszlo" iz Zadru prijateljskog grada Székesfehérvára. Székesfehérvár je drevna prijestolnica mađarskih kraljeva i krunidbeni grad u kojem su okrunjeni i pokopani prvi mađarski kraljevi.