madjarska

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
eskinja
Subota, Veljača 28, 2009 00:00

Mađarska nam je značajna kao zemlja čijim smo ljudima prvo turističko odredište, kriza ih je teško pogodila, ali bi blizina i dobra produžena kampanja trebali donijeti prednost Hrvatskoj nad drugim desetinacijama

madjarska7
Četvrtak, Prosinac 11, 2008 00:00

Studenti učiteljskog studija Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja predškolske djece Sveučilišta u Zadru (njih 20 zajedno s dr.sc. Smiljanom Zrilić) tjedan dana su hospitirali u Hrvatskoj osnovnoj školi "Katarina Zrinska" u mjestu Totszerdahely u Mađarskoj.

madjari
Subota, Prosinac 6, 2008 00:00

Mađarsko kulturno društvo "Čardaš" jučer je u prostorijama Zajednice Talijana u Zadru organiziralo komorni koncert pod nazivom "Glazbeni advent". Na koncertu su nastupili članovi komornog sastava mađarske Glazbene škole "Herman Laszlo" iz Zadru prijateljskog grada Székesfehérvára. Székesfehérvár je drevna prijestolnica mađarskih kraljeva i krunidbeni grad u kojem su okrunjeni i pokopani prvi mađarski kraljevi.