pedijatrija

Srijeda, Prosinac 9, 2015 00:00

I u Bolnici su svjesni da rotiranje dviju liječnica nije najsretnije rješenje jer netko mora biti odgovoran za stanje odjela, međutim, sanacijska upraviteljica kaže kako je najvažnije da se to ne odražava na rad odjela i da sve funkcionira u najboljem redu

Subota, Prosinac 5, 2015 00:00

I dok su se malo starija dječica odlučila fotografirati sa omiljenim im starcem, bilo je i onih koji su pustili pokoju suzu

Utorak, Prosinac 23, 2014 00:00

Kada se traži ravnatelj takvog odjela kao što je pedijatrija, dakle, rad s najmlađim pacijentima, čovjek bi očekivao kako će navala biti tolika da se uprava bolnice neće moći obraniti od molbi.

Međutim, u zadarskoj Općoj bolnici ovih je dana zabilježen slučaj za kojeg saznajemo da dosad nije viđen u niti jednoj hrvatskoj bolnici - propao je i treći natječaj za imenovanje šefa Pedijatrije!

Subota, Prosinac 6, 2014 00:00

Sv. Nikola s vrećom slatkiša, u pratnji pomagača koji su nosili  pune kutije darova, obišao je jučer djecu u Općoj bolnici Zadar. Najveselije je bilo u igraonici Dječjeg odjela gdje su dječica u šali sa sv. Nikolom i  uz radosno otvaranje darova barem nakratko zaboravila na bol.

Pedijatrija
Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

Problem zadaskog Odjela za pedijatriju koji već mjesecima muku muči s kadrom riješilo je Ministarstvo zdravlja odlukom o raspisivanju natječaja.

Tim natječajem Pedijatrija će dobiti dva specijalizanta iz područja pedijatrije, čime će ovaj odjel kadrovski konačno ojačati. Iako je riječ o specijalizantima, čak dva nova djelatnika u situaciji kakva posljednjh mjeseci vlada na Pedijatriji značit će mnogo.

Utorak, Rujan 30, 2014 00:00

Zadarska pedijatrija uskoro bi trebala dobiti svog voditelja, a nakon što ovu dužnost već mjesecima vodi vršiteljica dužnosti dr. Jasmina Friganović Huljev.

Četvrtak, Rujan 11, 2014 00:00

Ni plaća, ni status, niti bilo kakva druga beneficija ne mogu zadarskoj bolnici u ovom trenutku osigurati šefa pedijatrije! Situacija je, naime, toliko teška da ravnateljstvo bolnice mora ponoviti natječaj za voditelja pedijatrije jer se na onaj prethodni nitko nije javio.

Srijeda, Srpanj 10, 2013 00:00

Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar Ivan Ninčević donirao je čitalačku stanicu za EEG - softwerski dodatak postojećem EEG-u u vrijednosti od 25.000 kuna

Petak, Prosinac 21, 2012 00:00

Trgovački centar Supernova Zadar Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar donirao je aparat za mjerenje 24-satnog gastroenterološkog Ph metra u vrijednosti od oko 84 tisuće kuna. Radi se o uređaju koji Opća bolnica Zadar nije do sada imala te su se svi pregledi koji su zahtijevali njegovo korištenje obavljali izvan našeg grada:

Četvrtak, Prosinac 13, 2012 00:00

Željeli smo djeci koja se liječe razvedriti njihove bolničke dane igrama i animacijom, a tu su i djeca iz plesne skupine Flakers koja sama po sebi djeluju poticajno za svoje vršnjake, kazao je Vrsalović

Stranice