pedijatrija

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Prosinac 14, 2017 21:16

Mališane koji ovih borave dana na zadarskoj pedijatriji razveselili su Elsa i Olaf, kulturna udruga Tribunj te zadarske Tornadele. Ovako bogat zabavni program omogućila je humanitarna akcija "Dalmalino uveseljava djecu", koja se 7. godinu za redom održava na Odjelu Pedijatrije u Zadru. Uz druženje s omiljenim junacima i crtanih filmova te pjesmu i ples mališanima je lakše i brže prošao još jedan dan u bolnici.

Četvrtak, Prosinac 10, 2015 00:00

Brojna su istraživanja pokazala da se djeca kojoj se čita i priča od najranije dobi brže razvijaju, zainteresiranija su za okolinu, brže uče, bolje se snalaze u komunikaciji s drugima

Srijeda, Prosinac 9, 2015 00:00

I u Bolnici su svjesni da rotiranje dviju liječnica nije najsretnije rješenje jer netko mora biti odgovoran za stanje odjela, međutim, sanacijska upraviteljica kaže kako je najvažnije da se to ne odražava na rad odjela i da sve funkcionira u najboljem redu

Subota, Prosinac 5, 2015 00:00

I dok su se malo starija dječica odlučila fotografirati sa omiljenim im starcem, bilo je i onih koji su pustili pokoju suzu

Utorak, Prosinac 23, 2014 00:00

Kada se traži ravnatelj takvog odjela kao što je pedijatrija, dakle, rad s najmlađim pacijentima, čovjek bi očekivao kako će navala biti tolika da se uprava bolnice neće moći obraniti od molbi.

Međutim, u zadarskoj Općoj bolnici ovih je dana zabilježen slučaj za kojeg saznajemo da dosad nije viđen u niti jednoj hrvatskoj bolnici - propao je i treći natječaj za imenovanje šefa Pedijatrije!

Subota, Prosinac 6, 2014 00:00

Sv. Nikola s vrećom slatkiša, u pratnji pomagača koji su nosili  pune kutije darova, obišao je jučer djecu u Općoj bolnici Zadar. Najveselije je bilo u igraonici Dječjeg odjela gdje su dječica u šali sa sv. Nikolom i  uz radosno otvaranje darova barem nakratko zaboravila na bol.

Pedijatrija
Četvrtak, Studeni 20, 2014 00:00

Problem zadaskog Odjela za pedijatriju koji već mjesecima muku muči s kadrom riješilo je Ministarstvo zdravlja odlukom o raspisivanju natječaja.

Tim natječajem Pedijatrija će dobiti dva specijalizanta iz područja pedijatrije, čime će ovaj odjel kadrovski konačno ojačati. Iako je riječ o specijalizantima, čak dva nova djelatnika u situaciji kakva posljednjh mjeseci vlada na Pedijatriji značit će mnogo.

Utorak, Rujan 30, 2014 00:00

Zadarska pedijatrija uskoro bi trebala dobiti svog voditelja, a nakon što ovu dužnost već mjesecima vodi vršiteljica dužnosti dr. Jasmina Friganović Huljev.

Četvrtak, Rujan 11, 2014 00:00

Ni plaća, ni status, niti bilo kakva druga beneficija ne mogu zadarskoj bolnici u ovom trenutku osigurati šefa pedijatrije! Situacija je, naime, toliko teška da ravnateljstvo bolnice mora ponoviti natječaj za voditelja pedijatrije jer se na onaj prethodni nitko nije javio.

Srijeda, Srpanj 10, 2013 00:00

Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar Ivan Ninčević donirao je čitalačku stanicu za EEG - softwerski dodatak postojećem EEG-u u vrijednosti od 25.000 kuna

Stranice