policija

Ponedjeljak, Lipanj 11, 2018 09:40

Skupina nepoznatih osoba napala je vozača taksija i oštetila mu vozilo tijekom noći u nedjelju.

Događaj se dogodio oko 1 sat u noći u ulici Antuna Gustava Matoša na Boriku, a napadnut je 58-godišnji vozač. Nakon napada taksistu su konstatirane teške tjelesne ozljede, a kako saznajemo u PU zadarskoj, u tijeku je kriminalističko istraživanje vezano za utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja.

Srijeda, Svibanj 30, 2018 17:30

Veliki broj građana Republike Hrvatske iskoristit će blagdan Tijelovo, odnosno nadolazeći produženi vikend za putovanja i odmor te će se zbog toga u značajnoj mjeri povećati intenzitet prometa na cestama. Najveće povećanje prometa očekuje se u srijedu, 30. svibnja, u poslijepodnevnim satima, četvrtak, 31. svibnja, u prijepodnevnim satima, kao i u nedjelju, 3.

Ponedjeljak, Svibanj 28, 2018 10:27

Policija očito želi kažnjavati nas koji radimo legalno, a ne one koji rade nezakonito. Jutros su došli na Autobusni kolodvor uvoditi red, odnosno kažnjavati nepropisno parkirane taksiste, a nije ih zanimalo što su obilježena taksi mjesta zauzeli oni što rade na crno. Iako godinama pozivamo službe da provode kontrole i uvode red, to nitko ne radi.

Srijeda, Svibanj 16, 2018 15:16 1

 Terenski dio međuresorne vježbe Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti "Sigurnost 18", koji se održava od 15. do 17. svibnja 2018. na području Dalmacije, predstavljen je predstavnicima državnih institucija i medija u srijedu, 16. svibnja, u Stankovcima i Pristegu.

Petak, Svibanj 4, 2018 13:38

Nakon 25 godina zadarska policija je otkrila ratnog zločinca koji je od siječnja do kolovoza 1993. godine raketirao zadarsko područje čak 12 puta, a u tim je napadima smrtno stradalo devet osoba među kojima dvoje djece, teško ozlijeđeno 11 odraslih osoba i jedno dijete dok je lakše ozljede zadobilo devet odraslih osoba i šestoro djece.

Četvrtak, Svibanj 3, 2018 16:00

Sutra će zadarska policija u uredu načelnika u sjedištu Policijske uprave zadarske, u Ulici bana Josipa Jelačića 30,  održati konferenciju za novinare, na kojoj će biti predstavljeni rezultati dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznenih djela ratnih zločina.

Na konferenciji će, osim načelnika Policijske uprave zadarske Antona Dražine, biti i voditelj Službe kriminalističke policije Bore Mršić te voditeljica Odjela ratnih zločina Dragana Kamber.

Četvrtak, Ožujak 29, 2018 10:34

Dvije godine od nestanka Pavla Čačića u Zadru je tijekom utorka i srijede nastavljena potraga. Policija je prvi dan sama obišla teren, dok su drugoga dana pretraživali teren trokuta Žmirići-Bokanjac-Kožino uz članove zadarske stanice HGSS-a. Iako smo pretpostavljali da je potraga pokrenuta jer je policija dobila neke nove informacije, Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske kazao nam je da novih informacija nije bilo, no željeli su pretražiti taj teren prije bujanja vegetacije.

Utorak, Ožujak 27, 2018 09:32

Jučer nešto iza 13 sati na terasi ugostiteljskog objekta u zgradi u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru 34-godišnjak se verbalno i fizički sukobio s drugim muškarcem, nakon čega se udaljio u svoj stan u zgradi, da bi nakon toga drugi muškarac iz vatrenog oružja s parkirališta zgrade ispalio jedan hitac prema zgradi te se udaljio.

U sukobu nitko nije ozlijeđen, a za drugim sudionikom se intenzivno traga.

Ponedjeljak, Ožujak 26, 2018 15:02

Danas oko 13,30 sati policija je zaprimila više dojava u sukobu dvije osobe u zoni stambene zgrade u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru, a također da se čuo i hitac iz vatrenog oružja. Izlaskom policajaca na mjesto događaja potvrđena je dojava o sukobu te se isto osigurava, a u tijeku je potraga za sudionikom događaja.

Ponedjeljak, Ožujak 26, 2018 14:08

U subotu 24. ožujka 2018 godine, u 12,53 sati, na Bedemima zadarskih pobuna u Zadru, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim automobilom, a kretao se iz smjera sjeverozapada u smjeru jugoistoka.

Stranice