policija

Srijeda, Ožujak 7, 2018 18:00

Marko Matešić iz trećeg razreda Hotelijersko turističke škole i Ivan Ražnjević iz trećeg razreda Ekonomske škole definitivno su kandidati za Policijsku akademiju. Pokazalo se to na danas održanim Danima otvorenih vrata kada su se njih dvojica javili za jednu od dvije osnovne vježbe prilikom upisa, a riječ je o testu koordinacije. Marko ga je odradio za 5,98, a Ivan za 9,58 sekundi.

Utorak, Ožujak 6, 2018 14:20

Čak 21 zadarski policajac podnio je zahtjev za mirovinom u prosincu prošle godine, no većina njih do danas nije dobila odgovor jer je Ministarstvo unutarnjih poslova u tri mjeseca razriješilo tek devet zahtjeva. Iako sindikati upozoravaju kako šutnja Ministarstva kod policijskih službenika izaziva nesigurnost i neizvjesnost, nadležni se svejedno mjesecima oglušuju.

Subota, Veljača 24, 2018 16:01

Osim svojih redovitih zadaća čuvanja državne granice, nadzora prometa i drugih policijskih zadaća policajci u ličkom dijelu naše županije skrbe i o interesima starijih i osamljenih stanovnika udaljenih zaselaka, zametenih velikim količinama snijega ovih dana.

Ponedjeljak, Siječanj 22, 2018 10:17

Danas s početkom u 21 sat na ŠC Višnjik u Zadru, u košarkaškoj dvorani „Krešimir Ćosić“ odigrat će se košarkaška utakmica 17.kola „ABA“ lige između KK „Zadar“ i KK „Mornar“ iz Bara, Crna Gora.

U sklopu mjera osiguranja, policija će navedeno javno okupljanje snimati, izvijestili su iz PU zadarske.

Subota, Siječanj 13, 2018 20:32

Pred sam kraj utakmice 12. kola HT Premijer lige između Ribola Kaštela i Zadra u kojoj su igrači Aramisa Naglića nadmoćno odnijeli pobjedu dogodio se nepotreban incident na tribinama dvorane u Kaštel Sućurcu. Tornado je zapalio jednu baklju nakon čega su reagirale policijske snage pretjeranom silom. Redarstvenici su počeli prskati navijače Zadra pepper sprejom (suzavac) te ih tući pendrecima.

Srijeda, Siječanj 10, 2018 14:53 2

Zbog već trećeg oštećenja njegove brodice i činjenice da ga zadarska policija do danas nije obavijestila o tome je li uopće pronašla počinitelja, 68-godišnji Andrija Lenkić iz Bibinja jučer je MUP-u podnio prijavu protiv zadarskih inspektora. U našu se radakciju javio odmah nakon razgovora s djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova kojima je, kako kaže, ispričao sve o svom slučaju, te najavio kako je sve odlučio dati u javnost "jer mu je više dosta nemara policije":

Četvrtak, Prosinac 28, 2017 10:45

Sutra se u 20 sati, u sportskoj dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku, igra košarkaška utakmica između Zadra i MZT-a.

- U sklopu mjera osiguranja utakmicu će policija, sukladno svojim ovlastima i snimati, izvijestili su iz PU zadarske.

 

Subota, Prosinac 23, 2017 14:28

Zadarska policija danas je tijekom jutra provela ciljanu preventivno represivnu akciju u prometu na tri punkta u gradu, Foši, Obali kralja Tomislava i u Ulici Hrvatskog sabora.

Petak, Studeni 24, 2017 17:36

Lice sa crvene Interpolove tjeralice, Paolo Junior Messina (35), uhićen je u četvrtak poslijepodne u središtu Zadra, u apartmanu udaljenom svega nekoliko desetaka metara od zgrade u kojoj su smješteni zatvor, sudovi i policijska postaja.

Petak, Studeni 24, 2017 10:45

Suradnjom kriminalističke policije Policijske uprave zadarske i Ravnateljstva policije te Specijalne jedinice policije iz Splita s talijanskom policijom, jučer u središtu Zadra, utvrđena je lokacija na kojoj se nalazio 35-godišnji talijanski državljanin za kojim je raspisan europski uhidbeni nalog talijanskih pravosudnih tijela zbog počinjenog teškog kaznenog djela na području Italije.

Stranice