artikultura

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
bambi_4
Nedjelja, Veljača 21, 2010 00:00

Najbolji hrvatski bend, kako odnedavno proglašavaju The Bambi Molesterse, u petak je napunio kino Pobjedu. Zahvaljujući projektu Artikultura, Zadrani su dobili svojevrsnu pretpremijeru i prvi koncert u nizu sisačkih surf rockera kojim promoviraju novi album "As the Dark Wave Swells". Odličan uvod u koncert zadranima su priuštili prečki alternativci Black orange box, koji su nastupili kao predgrupa.

pobjeda
Četvrtak, Siječanj 28, 2010 00:00

artikultura
Utorak, Siječanj 26, 2010 00:00

Danas je u bivšem kinu Pobjeda održana konferencija za medije na kojoj je predstavljen program projekta "Artikultura" za veljaču. Na konferenciji su o programu i općenito o perspektivama projekta artikultura govorili Nenad Pepić, koordinator projekta, Juraj Aras, voditelj udruge Teatro Verrdi, i Sanja Petrovski, voditeljica Zadarskog plesnog ansambla.

lions1209_3
Nedjelja, Prosinac 13, 2009 00:00

rakurs
Ponedjeljak, Studeni 30, 2009 00:00

Udruga za razvoj nezavisne kulture 'Šigureca' u sklopu projekta 'Artikultura' nastavlja sa ciklusom video izložbi umjetničke fotografije pod nazivom "Rakurs 5". Na svakoj pojedinoj izložbi prezentira se po 5 fotografa sa svojih 5 fotografija. Izložba je otvorena za profesionalce, amatere, entuzijaste..Cilj je promovirati umjetničku fotografiju i približiti je javnosti, te omogućiti priliku sve većem broju novih fotografskih nada da se afirmiraju.

burcul
Utorak, Studeni 24, 2009 00:00

U nedjelju je navečer u bivšem kinu 'Pobjeda' u sklopu programa 'Artikultura' prikazana prezentacija rezultata radionica suvremenog plesa, u kojima su od 18. studenog do nedjelje sudjelovali Kazališna udruga 'Zalet' iz Zadra i izvedbena skupina 'BADco.' iz Zagreba. Radionica i njezina prezentacija dio su programa koji je osmislila Iva Burčul, voditeljica Kazališne udruge Zalet, i koji bi se, ako se u sljedećem gradskom proračunu za njega nađe mjesta, trebao održavati čitavu školsku godinu.

ples_kino pobjeda
Ponedjeljak, Studeni 2, 2009 00:00

U sklopu projekta «Artikultura» u subotu je navečer u bivšoj kino dvorani 'Pobjeda' igrana/plesna predstava suvremenog plesa «Jesam». Riječ je o hrvatsko - slovenskoj koprodukciji Udruge profesionalnih plesnih umjetnika «Puls» sa slovenskim umjetničkim udrugama u koreografiji Ane-Marie Bogdanović. U izvedbi ove predstave, koja je prvi put izvedena 2007. godine, sudjeluju Ana-Maria Bogdanović, Rosana Horvat i Stošija Zrinski, inače članica Zadarskog plesnog ansambla.

rambo_amadeus
Petak, Listopad 2, 2009 00:00

Svjetski mega car Rambo Amadeus sinoć je oduševio Zadrane koncertom u kinu Pobjeda u sklopu programa Artikulture. U dva sata svirke Rambo je još jednom pokazao kako je uz to što je izvrstan gitarist i odličan showman, tako da je koncert djelom nalikovao i na performance. Razočaravajuće je što je bio samo jedan izlazak na bis, te smo ostali zakinuti za neke legendarne pjesme.

artikultura
Srijeda, Rujan 30, 2009 00:00

rambo_amadeus
Srijeda, Rujan 23, 2009 00:00

U četvrtak, 1. listopada, kino Pobjeda nastavlja sa svojim programom i to koncertom legendarnog crnogorskog glazbenika, Ramba Amadeusa. Mega Car, kako se često sam naziva, nastupit će sa svojim Mutant Dance Quartetom, kojeg smo ljetos imali priliku vidjeti u pirovačkom Poratu. No, oni koji pak nisu imali priliku prisustvovati pirovačkom koncertu ili pak zadnjem Rambovom koncertu u Providurovoj palači, zasigurno neće propustiti spektakl u kino Pobjedi.

Stranice