rasvjeta

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Rujan 8, 2011 00:00 6

Zašto sam ja onda plaćao ove radove, vukao vodove 120 metara i zašto me nitko nije upozorio da za svega sedam dana započinju ovi radovi - pita se Zekanović koji bi, jednako kao i većina ostalih njegovih sumještana želio da "lokalne vlasti podastru račune u što se troši njihov novac"

Petak, Ožujak 25, 2011 00:00

rasvjeta_dan
Subota, Kolovoz 21, 2010 00:00

Zbog čega su Zukve ostale bez javne rasvjete, pitanje je na koje je teško dati pravi odgovor, a oni koji ispaštaju zbog cijele situacije su mještani i vikendaši koji su nas nazvali i požalili se.

rasvjeta_dan
Četvrtak, Kolovoz 12, 2010 00:00

Posljednjih dana javna rasvjeta na Obali kneza Branimira, Obali kralja Tomislava ostaje upaljena i tijekom dana. Razlog tome, kako pojašnjavaju u Gradu Zadru, redovito je održavanje i popravljanje javne rasvjete na zadarskim prometnicama. Javnu rasvjetu na zadarskim prometnicama održava koncesionarska tvrtka Nin elektrocommerce.

belafuza
Četvrtak, Siječanj 21, 2010 00:00

S obzirom da dobar dio župljana crkve na Belafuži stanuje na Putu Bokanjca, stanovnici su, osobito u zimskim mjesecima, tim putem prolazili po gustom mraku, stoji u pismu stanara, u kojem ističu da, s obzirom da je ovaj problem riješen, žele zahvaliti Gradskoj upravi, osobito Nikoli Štokovu

lyon
Četvrtak, Prosinac 11, 2008 00:00

Povijesne znamenitosti na Poluotoku bit će rasvijetljene prema povijesnim razdobljima, od crvene do plave svjetlosti. Tako će antičke građevine biti osvijetljene crvenom svjetlošću, renesansne zelenom, a elementi suvremene kulture plavom