josip klismanic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Četvrtak, Rujan 28, 2017 20:52

Kako se i špekuliralo već neko vrijeme u javnosti, Josip Klišmanić, dosadašnji direktor FINE u Zadru predložen je u četvrtak na zatvorenoj sjednici Vlade za novog direktora Zračne luke Zadar.

Utorak, Srpanj 18, 2017 15:12

Od petero kandidata prijavljenih na natječaj za direktora Zračne luke Zadar jučer je na razgovor u Ministarstvo državne imovine pozvano njih dvoje - Irena Ćosić i Josip Klišmanić. Ostali kandidati, dvojica djelatnika Zračne luke Zadar te zapovjednik iz šibenske vatrogasne postrojbe, čini se, nisu ušli u uži krug, pa su pozivi za intervju uopućeni samo aktualnoj direktorici Zračne luke i aktualnom direktoru zadarske poslovnice Fine.

klismanic
Četvrtak, Lipanj 11, 2009 00:00

Prije Klišmanića na neprolaznim mjestima bili su Rade Šimičević i Slavko Marić. Rade Šimičević, ravnatelj Gimnazije Vladimira Nazora koji je ranije obnašao vijećničku dužnost, ovog puta ostaje bez mandata u Gradskom vijeću

fina
Ponedjeljak, Prosinac 15, 2008 00:00

FINA je prigodom otvaranja donirala 10.000 kuna Dječjem vrtiću za djecu s teškoćama u razvoju «Latica». Ček je ravnateljici Vesni Penjalov uručio direktor FINA-ine podružnice Zadar Josip Klišmanić

fina2
Petak, Prosinac 12, 2008 00:00

Od sljedećeg tjedna poslovanje pojedinaca i pravnih osoba trebalo bi postati brže, makar kad je u pitanju onaj dio financijskog poslovanja koji zahtijeva odlazak na šaltere Fine. Iz zadarske Fine, naime, za sutra najavljuju otvorenje nove poslovnice na Poluotoku u Ulici knezova Šubića Bribirskih. Na četiri šaltera u ovoj poslovnici bit će, kako je najavio direktor zadarske ispostave Fine Josip Klišmanić, moguće obaviti većinu poslova iz domene poslovanja građana i tvrtki, odnosno obrta.