potraga

Subota, Studeni 4, 2017 15:26

Sutra, u nedjelju, 5. studenog 2017.godine, policija organizira detaljnu pretragu akvatorija Novigradskog mora, Velebitskog kanala te Novskog ždrila, te područja između Paga i kopna u potrazi za nestalim 45-godišnjakom. U potrazi će sudjelovati službena plovila pomorske policije te Lučke kapetanije i HGSS-a, uz zračnu potporu Hrvatske vojske.

Petak, Studeni 3, 2017 15:23

Letačke posade 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika u petak, 3. studenoga 2017. godine s helikopterom BELL- 206 B i dva aviona Pilatus PC-9M nastavile su intenzivnu akciju pretraživanja iz zraka šireg područja akvatorija od Novigrada do Raba tragajući za nestalom osobom.

Četvrtak, Studeni 2, 2017 21:41

Ni treći dan potrage za tijelom muškarca za kojeg se sumnja da je na Masleničkom mostu pucao u sebe pištoljem, nakon čega se survao u more, nije urodio plodom. Na terenu su jake policijske snage, lučka kapetanija, vojska, brojni ribari, a uključio se i HGSS. Kako smo već pisali, sumnja se da se radi o pilotu kanadera, a o ovom slučaju u četvrtak  se priopćenjem oglasio i MORH.

Utorak, Listopad 31, 2017 14:35

Policija i dalje traga za tijelom osobe za koju se sumnja da je pištoljem počinio samoubojstvo na Masleničkom mostu nakon čega se survao u more. Kako smo već izvijestili, neslužbeno doznajemo kako se radi o pilotu kanadera, što će biti potvrđeno tek po pronalasku tijela, a o ovom slučaju priopćenjem se oglasio i MORH.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Prošlu nedjelju oko 18 sati pokrenuto je traganje za muškom osobom s kojom je zadnji put kontaktirano toga dana oko 12.15 sati na području Nacionalnog parka Paklenica, a koji je zalutao na području Ivinih Vodica. U potrazi su sudjelovali članovi HGSS stanice Zadar koji su prvog dana pretraživali područje od Ivinih Vodica do Doma Paklenica.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimili su u srijedu dojavu o havariji jedrilice pod talijanskom zastavom u moru južno od Dugog otoka. Poziv za pomoć zbog pogibelji uputila su dva člana posade, talijanski državljani u dobi od 39 i 40 godina, koji su kazali kako im je more prodrlo u jedrilicu.

Petak, Rujan 19, 2014 00:00

Češki turist J. K. (78), zbog kojeg su se u srijedu navečer  na noge digle Lučka kapetanija Zadar, policija, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru, pa čak i pilot zrakoplova  tipa pilates, živ je i zdrav. Uzbuna se podigla oko 21 sat kad su gosti  biogradskog kampa, u kojem je i 78-godišnji Čeh odsjeo, prijavili  njegov nestanak.

Utorak, Kolovoz 19, 2014 00:00

Zadarska pomorska policija još uvijek traga za 25-godišnjim Petrom Grgurevim iz Sutomišćice, kojem se svaki trag izgubio još prije deset dana.

internet
Srijeda, Siječanj 23, 2013 00:00

Cilj je ovog projekta postići na lokalnoj razini komunikaciju između poslodavaca i nezaposlenih, odnosno da sami dionici na tržištu rada kroz dijalog kreiraju komunikacijski kanal putem kojeg bi poslodavci mogli doći do potrebne radne snage, a nezaposleni do posla, kazala je Odvitović

Četvrtak, Ožujak 1, 2012 00:00 1

Obitelj Bilić jučer se prvi put suočila s Paravinjom, no svjedočili su samo Paravinjinom hladnokrvnom nastupu u kojemu je optužio svog branitelja da je pogodovao tužiteljstvu u podizanju optužnice

Stranice