potraga

Petak, Ožujak 16, 2018 19:36

Kako spojiti matematiku, povijest, engleski jezik, a sve da bude zanimljivo i zabavno učenicima? Odgovor na ovo pitanje znaju Lana Kulišić, Natalija Zvelf i Vlatka Ignac, nastavnice u OŠ Bartula Kašića, koje su organizirale ovogodišnje obilježavanje Međunarodnog dana broja Pi.

Nedjelja, Studeni 5, 2017 14:58

Šesti dan potrage za nestalim 45-godišnjim muškarcem, koji je 30. listopada ispalio hitac te pao sa staroga Masleničkog mosta, u nedjelju je okupio i 80 privatnih brodica.

"U traganju sudjeluju pilatus i helikopter Ministarstva obrane, plovila Lučke kapetanije i Policijske uprave zadarske, uključila se i Hrvatska gorska služba spašavanja", potvrdio je Hini Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske, koja je organizirala potragu i pozvala građane da se uključe u nju.

Subota, Studeni 4, 2017 15:26

Sutra, u nedjelju, 5. studenog 2017.godine, policija organizira detaljnu pretragu akvatorija Novigradskog mora, Velebitskog kanala te Novskog ždrila, te područja između Paga i kopna u potrazi za nestalim 45-godišnjakom. U potrazi će sudjelovati službena plovila pomorske policije te Lučke kapetanije i HGSS-a, uz zračnu potporu Hrvatske vojske.

Petak, Studeni 3, 2017 15:23

Letačke posade 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne „Pukovnik Mirko Vukušić“ iz Zemunika u petak, 3. studenoga 2017. godine s helikopterom BELL- 206 B i dva aviona Pilatus PC-9M nastavile su intenzivnu akciju pretraživanja iz zraka šireg područja akvatorija od Novigrada do Raba tragajući za nestalom osobom.

Četvrtak, Studeni 2, 2017 21:41

Ni treći dan potrage za tijelom muškarca za kojeg se sumnja da je na Masleničkom mostu pucao u sebe pištoljem, nakon čega se survao u more, nije urodio plodom. Na terenu su jake policijske snage, lučka kapetanija, vojska, brojni ribari, a uključio se i HGSS. Kako smo već pisali, sumnja se da se radi o pilotu kanadera, a o ovom slučaju u četvrtak  se priopćenjem oglasio i MORH.

Utorak, Listopad 31, 2017 14:35

Policija i dalje traga za tijelom osobe za koju se sumnja da je pištoljem počinio samoubojstvo na Masleničkom mostu nakon čega se survao u more. Kako smo već izvijestili, neslužbeno doznajemo kako se radi o pilotu kanadera, što će biti potvrđeno tek po pronalasku tijela, a o ovom slučaju priopćenjem se oglasio i MORH.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00

Prošlu nedjelju oko 18 sati pokrenuto je traganje za muškom osobom s kojom je zadnji put kontaktirano toga dana oko 12.15 sati na području Nacionalnog parka Paklenica, a koji je zalutao na području Ivinih Vodica. U potrazi su sudjelovali članovi HGSS stanice Zadar koji su prvog dana pretraživali područje od Ivinih Vodica do Doma Paklenica.

Petak, Lipanj 5, 2015 00:00

Iz Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru zaprimili su u srijedu dojavu o havariji jedrilice pod talijanskom zastavom u moru južno od Dugog otoka. Poziv za pomoć zbog pogibelji uputila su dva člana posade, talijanski državljani u dobi od 39 i 40 godina, koji su kazali kako im je more prodrlo u jedrilicu.

Petak, Rujan 19, 2014 00:00

Češki turist J. K. (78), zbog kojeg su se u srijedu navečer  na noge digle Lučka kapetanija Zadar, policija, Nacionalna središnjica za traganje i spašavanje na moru, pa čak i pilot zrakoplova  tipa pilates, živ je i zdrav. Uzbuna se podigla oko 21 sat kad su gosti  biogradskog kampa, u kojem je i 78-godišnji Čeh odsjeo, prijavili  njegov nestanak.

Utorak, Kolovoz 19, 2014 00:00

Zadarska pomorska policija još uvijek traga za 25-godišnjim Petrom Grgurevim iz Sutomišćice, kojem se svaki trag izgubio još prije deset dana.

Stranice