jaslice

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
grigor_vitez5
Ponedjeljak, Travanj 27, 2009 00:00

Prilikom upisa djece u jaslice koji se vrše u svibnju, mi toleriramo upis djece rođene u rujnu i listopadu, a koji će od 1. rujna, kada i započinje pedagoška godina, navršiti godinu dana, pojasnila je Belić naglasivši kako za čuvanje djece mlađe od godinu dana postoje posebno propisani standardi koje zadarski vrtići, nažalost, ne ispunjavaju

crno_predstava
Petak, Siječanj 2, 2009 00:00

Na zahtjev brojnih župa i građana u prigradskom naselju Crno održat će se repriza vjernog uprizorenja Isusova rođenja "Žive jaslice". Interpretacija ovog središnjeg prizora božićne tradicije pod pokroviteljstvom Grada Zadra, u organizaciji Mjesnog odbora Crno, KUD-a Crno i Župe svetog Nikole održat će se u nedjelju 4. siječnja, s početkom u 16.30 sati kod bunara Sernovac u Crnome.

crno_predstava
Utorak, Prosinac 30, 2008 00:00

Šesti put za redom Kod bunara u Crnom u organizaciji župe Svetog Nikole, KUD-a Crno i Mjesnog odbora žiteljima prigradskog naselja, Crničanima raseljenim diljem Hrvatske i svijeta te gostima iz Zadra, podaren je najljepši božićni dar - vjerno uprizorenje Isusova rođenja.

jaslice
Ponedjeljak, Prosinac 29, 2008 00:00 1

Ekipa Zadarskog lista je zajedno s oko tisuću ljudi na blagdan Sv. Stjepana u Jankolovici nazočila premijeri predstave "Žive jaslice" koju su izveli bivši ovisnici o drogi i alkoholu, štićenici zajednice Cenacolo.

colak_jaslice5
Četvrtak, Prosinac 25, 2008 00:00

U obitelji Branka Čolaka zaista znaju kako ukrasiti dom za božićne blagdane. Naime, njihov dom krase jaslice koje su prekrile gotovo polovinu dnevne sobe.

Jaslicama dominira velika pećina u kojoj je Sveta obitelj, ali i minijaturna planina na kojoj se nalaze brojne kućice, kao i pravi potok koji teče među mahovinom, pšenicom i bršljenom.

jaslice_skabrnja
Srijeda, Prosinac 24, 2008 00:00

Žitelji škabrnjanskog Centra svojim sumještanima, župljanima, rodbini pristigloj iz cijele Hrvatske i Europe te svim dobronamjernicima, podarili su najljepši božićni dar - vjerno uprizorenje Isusova rođenja u župnoj crkvi Uznesenja BDM. I to ne bilo kakvog već na površini od oko 250 metara četvornih, odnosno na površini 13 x 19 metara.

benja
Srijeda, Prosinac 17, 2008 00:00

Još samo nekoliko dana do Božića. Zadrani već naveliko krase svoje domove, kupuju se borovi, ukrasi i božićne zvijezde, a sve s ciljem kako bi nam domovi izgledali što ljepše - i uz što manje troška. Ideju bi nam svima mogli dati učenici osnovne škole Šimuna Kožičića Benje koji su ove godine uistinu nadmašili sami sebe i od svoje škole napravili pravi mali umjetnički raj.