zajednica talijana

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Studeni 21, 2017 21:08

Veliku paštašutu ponudili su jučer na otvaranju Međunarodnog tjedna talijanske kuhinje u zadarskoj Zajednici Talijana.

Rina Villani, predsjednica Zajednice Talijana, povodom jučerašnjeg otvaranja naglasila je kako se Tjedan talijanske kuhinje u ovom tjednu održava po cijelom svijetu.

Utorak, Rujan 10, 2013 00:00

Nakon puno najava i dugog čekanja od jučer je službeno počeo s radom talijanski dječji vrtić. Na dvorišnim vratima stoji tabla s natpisom dječji vrtić Pinokio i u prekrasnu vilu - vrtić svakog dana dolazi 25 djece.

Subota, Svibanj 4, 2013 00:00

Deset godina je prošlo otkako je Zajednica Talijana u Zadru počela s tečajevima talijanskog jezika za mlade i odrasle. Bila je to prilika da se u prostorijama Zajednice okupe bivši i sadašnji profesori i učenici.

Ponedjeljak, Travanj 15, 2013 00:00

U Zadar su članovi umaške Zajednice Talijana, nazvani po istarskom piscu Fulviu Tomizzu, stigli u sklopu svoje mini turneje Dalmacijom

Srijeda, Listopad 17, 2012 00:00

U sklopu Tjedna talijanskog jezika u Zadru u prostorijama Zajednice Talijana predstavljena je knjiga Danijele Berišić Antić "La posia grande passione mia" ("Poezija moja velika strast").

Četvrtak, Rujan 27, 2012 00:00

Na zamolbu predsjednice Zajednice Talijana Rine Villani napravili smo predstavu na temu "Pinocchio" jer će se tako zvati vrtić koji bi se trebao otvoriti. Rina me zamolila da napišem tekst vezano uz Pinocchija, ali jednu posve drugačiju priču nego što je mi znamo - prof. Danijela Berišić Antić

Petak, Veljača 3, 2012 00:00

Srijeda, Siječanj 25, 2012 00:00

pizza
Subota, Siječanj 21, 2012 00:00

Večeri talijanske kuhinje u organizaciji Zajednice Talijana Zadar se iz restorana Bruschetta sele u restoran Pet bunara

Petak, Siječanj 20, 2012 00:00

Tijekom večeri prezentirano je dvanaest bruschetta, carpaccio, razni rižoti, a sve skupa je bilo začinjeno maslinovim uljem iz privatne uljare Darka Dujele

Stranice