gradsko vijeće

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Svibanj 12, 2020 21:18

Na dnevnom redu sjednice Gradskog vijeća zakazane za 13. svibnja, prva točka je Prijedlog Odluke o davanju suglasnosti Odvodnji Zadar za zaduženje kod Europske banke za obnovu i razvoj. Za svaku investiciju iznad milijun kuna gradske tvrtke moraju imati suglasnost Gradskog vijeća, a poslije ove suglasnosti Odvodnja još treba ishoditi i suglasnost Ministarstva financija kako bi sve bilo spremno za provedbu kapitalnog projekta aglomeracija Zadar - Petrčane.

Subota, Svibanj 2, 2020 10:51

Uoči svetkovine sv. Josipa Radnika i Međunarodnog praznika rada, u Vatrogasnom domu u Benkovcu održana je sjednica Gradskog vijeća Grada Benkovca.

Četvrtak, Travanj 30, 2020 15:28

Zbog prilagođavanja rada u ovom vremenu koronavirusa mnoge jedinice lokalne samouprave provode mjere štednje i racionalizacije poslovanja gradske ili općinske uprave. Međutim, Grad Benkovac je tu odluku donio još prije više od dva mjeseca, od kada je 25. veljače 2020. godine u Hrvatskoj u Zagrebu dijagnosticiran prvi slučaj nove bolesti COVID-19.

Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 21:01

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Branko Dukić predložit će vijećnicima nove mjere za ublažavanje negativnih efekata prouzročenih epidemijom virusa COVID – 19 koje su usmjerene prema gospodarskim subjektima i socijalno ugroženim osobama na području Grada Zadra.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2020 18:03

Prve mjere odnose se na oslobođenje plaćanja zakupa poslovnih prostora u vlasništvu Grada Zadra i zakupa javnih površina za vrijeme trajanja zabrane obavljanja djelatnosti koje je izdao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske i Stožer civilne zaštite Zadarske županije. Gradu Zadru se ovom mjerom smanjuje prihod za osam do devet milijuna kuna kroz tri mjeseca - objasnio je na početku sjednice Gradskog vijeća gradonačelnik Branko Dukić.

Utorak, Ožujak 17, 2020 21:52

Na Gradskom vijeću danas se raspravljalo i o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora prema kojima se propisuje postupak sklapanja ugovora o zakupu poslovnog prostora sa postojećim zakupcima i to u slučaju kad nije potrebno provoditi javni natječaj, postupak podnošenja zahtjeva za sklapanje novog ugovora o zakupu kao i rokovi kojih su se zakupodavac i zakupoprimac dužni pridržavati.

Utorak, Ožujak 17, 2020 21:45

Današnja 24. sjednica Gradskog vijeća održana je u posebnim okolnostima u manjem sastavu, bez pročelnika upravnih odjela, predstavnika nacionalnih manjina i medija. Ipak, sjednicu se moglo pratiti putem izravnog prijenosa na internetu.

Utorak, Ožujak 17, 2020 12:27

Trenutno u Zadarskoj županiji nemamo oboljelih, ali već jutros imamo petero ljudi koje smo testirali, a za jednu osobu očekujemo da bi mogla biti zaražena jer je boravila uz zaražene osobe, rekao je voditelj Epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Zadar, dr. Alan Medić na 24. sjednici Gradskog vijeća koja je danas održana u posebnim okolnostima u manjem sastavu, bez pročelnika upravnih odjela, predstavnika nacionalnih manjina i medija.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 20:26

U svojevrsnom obiteljskom i dobrosusjedskom tonu u srijedu navečer započela je prva ovogodišnja Sjednica Gradskoga vijeća Grada Nina.
Na Sjednici je, naime, kao gost sudjelovao Ante Pijaca, mladić koji je u ime svoje obitelji od gradonačelnika Emila Ćurka i gradskih vijećnika zatražio otkup poljoprivrednog zemljišta čiji je vlasnik Grad Nin, a koje njegova obitelj kao posjednik već 30-ak godina obrađuje.

Petak, Rujan 20, 2019 16:30 2

Socijaldemokratski foruma žena SDP-a Hrvatske i Socijaldemokratski forum žena SDP-a Zadar poslali su jučer priopćenje u povodu napada Jose Nekića, pročelnika Grada Zadra za školstvo i obrazovanje, na gradsku vijećnicu SDP-a Jelenu Jelavić, na sjednici Gradskog vjeća održanoj u četvrtak.

Stranice