gradsko vijeće

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 17, 2020 21:52

Na Gradskom vijeću danas se raspravljalo i o Prijedlogu odluke o izmjenama i dopunama odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora prema kojima se propisuje postupak sklapanja ugovora o zakupu poslovnog prostora sa postojećim zakupcima i to u slučaju kad nije potrebno provoditi javni natječaj, postupak podnošenja zahtjeva za sklapanje novog ugovora o zakupu kao i rokovi kojih su se zakupodavac i zakupoprimac dužni pridržavati.

Utorak, Ožujak 17, 2020 21:45

Današnja 24. sjednica Gradskog vijeća održana je u posebnim okolnostima u manjem sastavu, bez pročelnika upravnih odjela, predstavnika nacionalnih manjina i medija. Ipak, sjednicu se moglo pratiti putem izravnog prijenosa na internetu.

Utorak, Ožujak 17, 2020 12:27

Trenutno u Zadarskoj županiji nemamo oboljelih, ali već jutros imamo petero ljudi koje smo testirali, a za jednu osobu očekujemo da bi mogla biti zaražena jer je boravila uz zaražene osobe, rekao je voditelj Epidemiološke službe Zavoda za javno zdravstvo Zadar, dr. Alan Medić na 24. sjednici Gradskog vijeća koja je danas održana u posebnim okolnostima u manjem sastavu, bez pročelnika upravnih odjela, predstavnika nacionalnih manjina i medija.

Četvrtak, Ožujak 5, 2020 20:26

U svojevrsnom obiteljskom i dobrosusjedskom tonu u srijedu navečer započela je prva ovogodišnja Sjednica Gradskoga vijeća Grada Nina.
Na Sjednici je, naime, kao gost sudjelovao Ante Pijaca, mladić koji je u ime svoje obitelji od gradonačelnika Emila Ćurka i gradskih vijećnika zatražio otkup poljoprivrednog zemljišta čiji je vlasnik Grad Nin, a koje njegova obitelj kao posjednik već 30-ak godina obrađuje.

Petak, Rujan 20, 2019 16:30 2

Socijaldemokratski foruma žena SDP-a Hrvatske i Socijaldemokratski forum žena SDP-a Zadar poslali su jučer priopćenje u povodu napada Jose Nekića, pročelnika Grada Zadra za školstvo i obrazovanje, na gradsku vijećnicu SDP-a Jelenu Jelavić, na sjednici Gradskog vjeća održanoj u četvrtak.

Četvrtak, Rujan 19, 2019 16:18

Gradonačelnik Branko Dukić tijekom današnjeg  Aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća nekoliko puta je izlazio na govornicu zbog iste teme - koncerta Rite Ore na Višnjiku koji je za oporbene vijećnike promašaj i debakl "težak" najmanje 800 tisuća kuna, koji zahtijeva odgovornost pa i smjenu predsjednika Turističke zajednice Grada Zadra Marija Paleke.

Utorak, Srpanj 30, 2019 15:09

Aktualni sat jučerašnje sjednice zadarskoga Gradskog vijeća započeo je kao i uvijek minutom šutnje za poginule hrvatske branitelje, te ovoga puta i za stradaloga hrvatskog vojnika u mirovnoj misiji u Afganistanu Josipa Briškog.
Vijećnička pitanja upućivana su uglavnom zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću, a prvo mu je postavio nezavisni vijećnik Kristijan Kovačević. On se osvrnuo na dječje igralište u sklopu ŠC Višnjik na koje je tijekom posljednjeg jakog nevremena palo stablo.

Ponedjeljak, Srpanj 29, 2019 11:18

Sudeći prema izvješću direktora Nasada, čini se kako su u protekloj godini imali problema sa nedostatkom »robe«. Naime, u izvješću za proteklu godinu Lenko Ugrinić upozorava gradsku vlast na tri problema, od kojih su dva pomalo bizarna jer je riječ o manjku lijesova i pokojnika.

Subota, Srpanj 13, 2019 14:55 2

Sjednicu Gradskog vijeća Grada Benkovca u četvrtak navečer obilježila je točka o izvješću mandatnog povjerenstva te odluka o prestanku mandata člana Gradskog vijeća i početku mandata zamjenika člana GV-a tijekom koje je Gradsku vijećnicu napustio najprije Branko Kutija (HDZ), a potom svih šestero oporbenih vijećnika s Nezavisne liste Frane Tokić.

Srijeda, Lipanj 19, 2019 15:02

Na Aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća vijećnik Akcije mladih Antonio Baus predložio je da se sazove radni sastanak na kojem bi se razgovaralo o regulaciji prometa u Ulici Benka Benkovića gdje je sredinom prošlog tjedna poginuo pješak, arhitekt Aljoša Bačić. Predložio je da na tom sastanku nazoče članovi MO Maslina, pročelnik UO za komunalne djelatnosti Robertino Dujela, prometni stručnjak iz njegovog odjela i policijski službenici Odjela prometne policije PU zadarske.

Stranice