zadarski list

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Ponedjeljak, Siječanj 3, 2022 08:34

Dvadeset i osmu godinu zaredom, a to znači od kada Zadarski list postoji, organiziramo izbor najboljih sportaša i sportskih kolektiva u Zadarskoj županiji u pojedinoj kalendarskoj godini. Sportska redakcija Zadarskog lista uobičajeno će kontaktirati ovih dana sve medije koji djeluju u Zadru, bilo da je riječ o onima kojima je sjedište u Zadarskoj županiji ili onima koji su organizirani kao dopisništva matičnih kuća čija su sjedišta u drugim gradovima.

Utorak, Prosinac 21, 2021 08:45

U srijedu 22. prosinca s početkom u 10,30 sati na zadarskom Vitrenjaku ispred Jedriličarskog kluba Uskok bit će proglašeni najuspješniji ribolovci Zadra i Zadarske županije.

Subota, Prosinac 11, 2021 08:40

U izreci da je novinar onaj tko je promašio svoje zvanje mogli bi se prepoznati mnogi koji se nazivaju novinarima, pa tako i oni koji si uzimaju za pravo ocjenjivati i komentirati poslovnu i uređivačku politiku drugog medija. Da ih u tome vodi isključivo zla namjera dokaz je članak na lokalnom portalu 057info.hr, objavljen 9. prosinca, koji vrvi neistinama, objedama i lažnim tvrdnjama o Zadarskom listu, njegovoj Upravi, poslovanju i kadrovskoj situaciji.

Nedjelja, Srpanj 11, 2021 15:00

Od ponedjeljka, 12. srpnja 2021. tvrtka RTD d.o.o. djeluje na novoj lokaciji, te je novi radni prostor redakcije Zadarskog lista i Uprave RTD d.o. o. na adresi Trg tri bunara 5 (u prizemlju zgrade).

Petak, Lipanj 11, 2021 12:30

Od sutra će tiskano izdanje Zadarskog lista u dane vikenda (subota/nedjelja) izlaziti kao dvobroj s povećanim brojem stranica i uz bogatiji i raznovrsniji sadržaj.
Zadarski list će tako u vikend-dvobroju od subote i nedjelje izlaziti na najmanje 56 stranica, na kojima će čitateljima ponuditi još više lokalnog sadržaja sa svim relevantnim događajima u Zadru i zadarskoj regiji, po čemu je naš dnevnik bez sumnje najiscrpnije lokalno glasilo.

Nedjelja, Svibanj 30, 2021 16:49

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Zadra zaprimilo je 29. svibnja 2021. od Državnog izbornog povjerenstva proslijeđenu prijavu Marjane Botić u svezi navodnog kršenja izborne šutnje. U prijavi Marjane Botić se tako navodi da se Zadarski list od 28. svibnja 2021. na Bilom Brigu dijelio u sklopu kampanje za drugi krug izbora za gradonačelnika te se na dan izborne šutnje nalazio u poštanskim sandučićima stanara zgrada na Bilom Brigu. 

Petak, Kolovoz 28, 2020 13:51

Novinarke i fotoreporter Zadarskog lista jučer su imali priliku sudjelovati u neobičnoj akciji - spašavanju ozlijeđenog galeba. Naime, mladom galebu se, prema svemu sudeći, ribarska udica rapala zabila u krilo te mu se i dio najlona omotao oko krila zbog čega nije mogao poletjeti.

Nedjelja, Lipanj 21, 2020 10:15 1

Rano jutros, u 61. godini života, preminuo je poznati Zadranin, hrvatski branitelj, književnik i dugogodišnji kolumnist Zadarskog lista, Ivica Matešić Jeremija. 

Uoči blagdana Gospe Loretske, tradicionalne arbanaške fešte, 10. svibnja 2020. bila je planirana promocija nove i posljednje knjige Ivice Matešića Jeremije “Branitelji iz zadarskih Arbanasa u Domovinskom ratu”.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2020 13:00

Najvažnije je biti dirnut, voljeti, nadati se, drhtati, živjeti. – Auguste Rodin

Petak, Ožujak 13, 2020 12:00

Od danas, nakon kraćeg vremenskog razdoblja, za  vjerne čitatelje Zadarskog lista ponovno smo osigurali dodatni sadržaj, zabavno - informativni prilog. Tako će ubuduće svakog petka uz 48 stranica Zadarskog lista u novom, modernijem ruhu samo za naše čitatelje biti priložen i novi TV prilog na 48 stranica.

Stranice