mioc

Četvrtak, Kolovoz 24, 2017 13:29

Na roditeljskom sastanku koji je održan u utorak navečer većina roditelja učenika Gimnazije Vladimira Nazora odlučila je kako njihova djeca neće ići na ekskurziju u Španjolsku.

Ovo nam je potvrdio ravnatelj Gimnazije Rade Šimičević koji je istaknuo kako roditelji konačnu odluku trebaju donijeti do danas u 14 sati kada će se znati konačan broj koliko učenika ide, a koliko ih je odustalo.

Nedjelja, Srpanj 12, 2015 00:00 1

Prošla su dva mjeseca otkako je predsjednica zadarskog  SDP-a, Sabina Glasovac, dala ostavku na dužnost pomoćnice ministra u  Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, obrazloživši je željom za povratkom u Zadar. Glasovac se vratila kako bi se mogla više posvetiti stranačkog radu, a izjavila je i kako se veseli povratku na mjesto profesorice  engleskog i njemačkog u Gimnaziji Franje Petrića.

Srijeda, Svibanj 13, 2015 00:00

Ako je riječ o vožnji od dvije minute onda nema potrebe da se dijete veže - smatra najviše ispitanih roditelja koji u svojim automobilima prevoze male putnike. Takav princip primjenjivao se i jučer na Poluotoku gdje su učenici Gimnazije Franje Petrića provjeravali koliko građani poštuju prometna pravila kada su u pitanju autosjedalice i vezivanje autopojasa.

Četvrtak, Svibanj 7, 2015 00:00

Učenici Gimnazije Franje Petrića Zadar ostvarili su odlične rezultate na Državnom natjecanju iz hrvatskog jezika koje se održalo prošlog tjedna u Trogiru. Čak njih sedam iz ove škole se plasiralo na državno natjecanje, a iz Trogira su se vratili s prvim i s drugim mjestom!

Srijeda, Travanj 29, 2015 00:00

Luka Lotina, maturant zadarske Opće gimnazije Franje Petrića, popularnog MIOC-a - državni je prvak iz filozofije.

Naime, na nedavno održanom natjecanju iz znanja filozofije u Našicama, među 29 srednjoškolaca iz cijele države koji su se plasirali - Luka Lotina je osvojio najviše bodova i bio najbolji od najboljih.

Subota, Veljača 7, 2015 00:00

Uredništvo sastavljeno od mladih drugaša i trećaša Gimnazije Franje Petrića predstavilo je jučer drugi broj školskog časopisa Mikročip. Časopis je nedavno na Županijskoj smotri Lidrano predložen za natjecanje i na državnoj razini ovog prestižnog školskog natjecanja u umjetničkom izražaju.

Kako je rekla glavna urednica, Patricia Joza iz 2. d razreda, radi se o mladom časopisu.

Petak, Veljača 6, 2015 00:00

Vlasnik broda koji je besplatno koristio suhi vez u dvorištu Gimnazije Franje Petrića, nije ga maknuo nakon dvije obavijesti komunalnih redara nego tek jučer - na dan kad smo objavili priču o nedoličnom ponašanju vlasnika brodova. Uklonjen je onaj brod za koji Grad smatra da je na javnoj površini te je jedino za njega izdao rješenje, dok druga dva broda i dalje stoje tamo. No, dajmo im nekoliko dana da se snađu.

Četvrtak, Veljača 5, 2015 00:00

U dvorištu MIOC-a mnogi si dopuštaju svašta, a izgleda da im nitko ne može - ništa. Dvorište iza zgrade škole učenici Gimnazije Franje Petrića koriste za, ionako neuvjetnu, nastavu tjelesne kulture, a uz to, tamo su parkirani stari automobili, ponekad prenoći autobus, a usidrilo se i nekoliko brodova.

Petak, Srpanj 19, 2013 00:00

Maturiralo je 120 učenika, 27. generacija Gimnazije Franje Petrića

Stranice