turisticka zajednica

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 6, 2022 08:26

U Providurovoj palači jučer je predstavljen novi promotivni video TZ-a grada Zadra »Meet. Feel. Explore. Zadar«. Desetominutni film predstavili su autor Igor Goić, direktor TZ-a grada Zadra Mario Paleka, te glumac Dejan Marcikić i manekenka Nevena Dujmović Prižmić, koji tumače glavne uloge.

Srijeda, Svibanj 4, 2022 09:41

U hrvatskom turizmu u travnju su se nastavili ovogodišnji pozitivni trendovi s 867,6 tisuća dolazaka turista i 2,8 milijuna noćenja, što je 260 i 231 posto više nego u lanjskom travnju, i što je pridonijelo da i prva četiri mjeseca završe sa 171 posto više turista i 150 posto više noćenja, doznaje se iz HTZ-a.

Utorak, Svibanj 3, 2022 19:00

Nakon sedam mjeseci rada u četvrtak 5. svibnja, u II Palače - polivalentnoj dvorani Providurove palače, Turistička zajednica Grada Zadra predstavila je novi destinacijski video „Meet. Feel. Explore. Zadar“, autora Igora Goića. Upoznaj. Osjeti. Istraži. moto je pod kojim se nastavlja promovirati Zadar kao grad koji treba posjetiti i doživjeti, a u središtu ovog filma je emocija koju grad pruža onima koji dođu u njega.

Ponedjeljak, Svibanj 2, 2022 09:34

Prije mjesec dana, na pitanje hoće li se kandidirati za još jedan mandat za direktora zadarske Turističke zajednice, Mario Paleka je odgovorio kako će se o tome »znati kada dođe vrijeme i kada se raspiše natječaj«. Paleka sada potvrđuje kako će to učiniti.

Četvrtak, Travanj 28, 2022 11:53

Za šest dana ističe rok prikupljanja potpisa za smjenu direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Marija Paleke.
Podsjetimo, riječ je o Inicijativi za Poluotok u koju su se uključili brojni poznati Zadrani, uglavnom oni koji žive na Polutoku na kojemu je život po njima postao neizdrživ, za što krive i aktualnog direktora TZ-a Grada.

Četvrtak, Travanj 14, 2022 10:52
Kako algoritam portala utječe na uspjeh oglasa turističkog smještaja, s kakvim fotografijama predstaviti turistički objekt, što sve utječe na vidljivost pri internetskom pretraživanju, kako koristiti društvene mreže, kako ispunjavati i što sve mora sadržavati cjenik te što je akontacija, a što depozit? – bila su neka od najvažnijih pitanja koja su obrađena drugog dana edukacije za male turističke iznajmljivače.
 
Srijeda, Travanj 13, 2022 10:48

Ako je suditi prema prvim ovogodišnjim predsezonskim brojkama dolazaka i noćenja slovenskih gostiju u Hrvatskoj, za predstojeće blagdane, počevši s Uskrsom, valja očekivati velik dolazak Slovenaca na odmor u našu zemlju.

Četvrtak, Ožujak 31, 2022 08:51

Skupština Turističke zajednice Zadarske županije održala je u srijedu svoju 5. sjednicu na kojoj je usvojeno Godišnje financijsko izvješće o poslovanju Turističke zajednice Zadarske županije za 2021. godinu i Izvješće o izvršenju Programa rada za 2021. godinu kao i Izvješće o radu Turističkog vijeća za 2021. godinu.
Direktorica Mihaela Kadija je članovima Skupštine obrazložila oba spomenuta izvješća.

Ponedjeljak, Ožujak 14, 2022 14:22

Dok turistička sezona polako kuca na vrata, ne nedostaje faktora koji mogu ugroziti njezin uspjeh. Nakon dvije godine neizvjesnosti, zbog problema uzrokovanih pandemijom koronavirusa, sezona je napokon trebala ostvariti dobre rezultate. Remetilački faktori ove godine su rat u Ukrajini i sve veći broj izbjeglica koje bježeći od rata dolaze u Hrvatsku te rast cijena energenata, kao i opći pad životnog standarda izazvan naglim poskupljenjima.

Stranice