branko dukic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Petak, Svibanj 8, 2020 21:19

Nakon što je Nacionalni stožer civilne zaštite ukinuo mjeru zabrane rada, od 11. svibnja isključivo za ugostiteljske objekte koji s radom mogu početi samo ako imaju ugostiteljske terase na kojima mogu osigurati dovoljnu fizičku udaljenost između stolova i prisutnih gostiju, predstavnici grada održali su sastanak s predstavnicima cehovskih udruga na kojem su dogovorili produljenje gradskih mjera za ugostitelje na svibanj, lipanj i srpanj.

Ponedjeljak, Travanj 27, 2020 21:01

Na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća gradonačelnik Branko Dukić predložit će vijećnicima nove mjere za ublažavanje negativnih efekata prouzročenih epidemijom virusa COVID – 19 koje su usmjerene prema gospodarskim subjektima i socijalno ugroženim osobama na području Grada Zadra.

Petak, Travanj 3, 2020 15:34

O situaciji s propusnicama što ih izdaje gradski stožer civilne zaštite, kao i o tome mogu li djelatnici Civilne zaštite u Zadru raditi ono što policija ne stiže, danas je novinarima govorio gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, napominjući kako je iz Zagreba došlo upozorenje da se svi moraju ponašati odgovorno:

Četvrtak, Travanj 2, 2020 16:39

Nakon što je danas ministar zdravstva Vili Beroš izrazio nezadovoljstvo vijestima koje dobiva od kolega i prijatelja iz Zadra, Splita i Šibenika, gdje se kako je rekao mladi i dalje okupljaju u kafićima sa zatamnjenim staklima, druže, piju i zabavljaju se, s čime ugrožavaju sebe, svoje obitelji I zdravlje nacije, priopćenjem je reagirao i zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

Ponedjeljak, Ožujak 30, 2020 18:11

Sjednicu Gradskog vijeća zadarski gradonačelnik Branko Dukić  je  iskoristio kako bi izvijestio vijećnike i o radu Gradskog stožera civilne zaštite.

Srijeda, Ožujak 25, 2020 12:30

Kako je na jučerašnjoj konferenciji za novinare gradonačelnik Branko Dukić i najavio, uspostavlja se brzobrodska linija za opskrbu otoka 4 puta tjedno.

Odlukom o mjerama ograničavanja javnog prijevoza u linijskom obalnom pomorskom prijevozu koju je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio 21. ožujka 2020. izostavljene su linije prema zadarskim otocima Silbi, Olibu i Premudi.

Četvrtak, Ožujak 12, 2020 16:12

Moramo disati, živjeti, raditi i ići naprijed. Ne trebamo paničariti, ali moramo biti oprezni i slušati naputke našeg Stožera za civilnu zaštitu i naravno, onog na nacionalnoj razini i držati se savjeta i preporuka stručnjaka. Pratimo razvoj situacije oko koronavirusa, ali postoji mogućnost i odgađanja sjednice Gradskog vijeća koja je zakazana za utorak 17. ovog mjeseca, rekao je na početku jutrošnjeg javnog kolegija sa svojim pročelnicima zadarski gradonačelnik Branko Dukić.

Srijeda, Ožujak 4, 2020 13:05

Gradonačelnik Branko Dukić jučer je primio državnu tajnicu Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova Nikolinu Klaić i načelnicu sektora za programe urbanog razvoja Dariju Magaš povodom praćenja napretka provedbe Instrumenta teritorijalnih ulaganja kojeg Grad Zadar provodi zajedno s još 6 najvećih hrvatskih gradova, te iz kojeg se EU sredstvima financira niz strateških projekata na području grada poput Centra za mlade, zone Crno i poduzetničkog inkubatora, te projekta urbane mobilnosti i I

Subota, Studeni 16, 2019 08:00

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa jučer je donijelo odluku u predmetu zadarskog gradonačelnika Branka Dukića, koji je 25. siječnja prošle godine s delegacijom otputovao u Kinu.

Utorak, Listopad 22, 2019 23:20

Gradonačelnik Branko Dukić oglasio se na svom Facebook profilu putem kojeg je komentirao eskalaciju nasilja i mržnje u posljednje vrijeme čime se grad Zadar kako u medijima tako među građanima počeo prozivati "gradom slučajem".

Gradonačelnikovu objavu prenosimo u cijelosti.

"[O NASILJU NE TREBA ŠUTJETI, NEGO GA JEDNOGLASNO OSUDITI - NE POSTOJI KOLEKTIVNA ODGOVORNOST ZADRANA]

Stranice