branko dukic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Ožujak 1, 2022 14:19

Forum mediteranskih gradova na kojemu je sudjelovalo više od 70 gradonačelnika među kojima i zadarski Branko Dukić, kao i gradonačelnici hrvatskih gradova Zagreba, Pule, Rijeke, Splita te dogradonačelnica Dubrovnika, završen je u nedjelju u Firenci.

Četvrtak, Veljača 24, 2022 11:45

Gradonačelnik Branko Dukić poslao je jutros pismo potpore gradonačelniku i građanima ukrajinskog grada Brovaryja kojeg prenosimo ga u cijelosti:

"Dragi gradonačelniče Sapozhko, Dragi kolega, Dragi građani Brovaryja,

Srijeda, Siječanj 19, 2022 08:34

Zadarski brojevi bolji su od većine ostalih hrvatskih gradova i sjedišta županije te je pad u našoj županiji ispod prosjeka, no to ne mijenja ozbiljnost situacije. U Zadru je manje stanovnika nego prije 10 godina. Konkretno za 4233 ili 5,6 posto manje u odnosu na oko 10 posto manje na razini države, komentirao je zadarski gradonačelnik Branko Dukić podatke Popisa stanovništva.

Četvrtak, Prosinac 30, 2021 08:44

Nikad u povijesti grada se ovakvo nešto nije dogodilo, nigdje u Hrvatskoj se ovo ne događa, ali mi među vijećnicima imamo i dio družine koja se ne igra demokracije nego destrukcije i tako nam je kako nam je.

Čudnovate li družine!!

Utorak, Prosinac 7, 2021 12:58

Na nedavnoj sjednici zadarskog Gradskog vijeće vijećnik Jurica Bosna (HDZ) postaviio je pitanje koji su sljedeći koraci u izgradnji Gospodarske zone Crno, s obzirom da je upravo ovih dana objavljena odluka o izboru izvođača radova za izgradnju komunalne infrastrukture u zoni.
Dukić je rekao da će izgradnja zone biti jedan od bisera koji će obilježiti sljedeću godinu, kao što su to ove godine useljavanje u Mocire, završetak nove škole ili početak aglomeracije.

Srijeda, Studeni 24, 2021 11:48 1

Današnji Dan grada Zadra prigoda je za rezimiranje učinjenoga u proteklih dvanaest mjeseci, za osvrt na realizirane projekte i planove koji čekaju ostvarenje u skoroj budućnosti. O tome, kao i o političkim aktualnostima razgovarali smo sa zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem.
Možete li se najprije ukratko osvrnuti, ne samo na posljednju godinu dana već i na mandat koji je iza vas, kako ste zadovoljni ?

Srijeda, Rujan 15, 2021 14:14

Gradonačelnik Branko Dukić poslao je priopćenje o aktualnom pitanju upravljanja Znanstvenom knjižnicom. Priopćenje donosimo u cijelosti.

Utorak, Srpanj 13, 2021 08:44

U Velikoj vijećnici Grada Zadra danas će se održati prvi javni Kolegij gradonačelnika u novom mandatu Branka Dukića.
Priprema je to prijedloga odluka gradonačelnika pred prvu sjednicu Gradskog vijeća u kojem nijedna od lista nije dobila većinu, pa će se svaka odluka morati usuglasiti između tri glavna bloka.

Srijeda, Lipanj 23, 2021 11:38

OŠ Šimuna Kožičića Benje u ožujku je pokrenula humanitarnu akciju pod nazivom »Glini ZaDar« s ciljem prikupljanja donacija za učenike iz potresom pogođenog područja Gline. Humanitarna akcija obuhvatila je prikupljanje novčanih priloga, školskog pribora kao i organizaciju ljetovanja za učenike OŠ Glina u obiteljima učenika OŠ Š.K. Benje tijekom ljetnih praznika.

Nedjelja, Svibanj 30, 2021 12:30

Branko Dukić, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zadra izašao je na izbore na svoje biračko mjesto u osnovnoj školi Stanovi gdje je prvo iskoristio prigodu za čestitati građanima Dan državnosti.

- Najprije bih svim građanima čestitao Dan državnosti, i neka ovaj lijep i ugodan dan provedu s obiteljima, rekao je Dukić te dodao neka svi iskoriste ovo pravo izbora.

Stranice