branko dukic

Četvrtak, Studeni 29, 2018 15:07

S obzirom da je prije nešto više od sat vremena opet došlo do puknuća vodovodne cijevi na istoj lokaciji o kojoj smo nedavno pisali u Zadarskom listu, u Ulici Mate Ujevića, predsjednik MO Ričine i gradski vijećnik, Kristijan Kotlar poslao je priopćenje za medije.

Priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

Petak, Studeni 9, 2018 22:30

Zadarski gradonačelnik Branko Dukić danas je sa suradnicima obišao radove koji se izvode na zgradi Mjesnog odbora Brodarica i  vanjskom prostoru uz taj objekt.

Nedjelja, Listopad 21, 2018 11:49

Veleposlanik Ujedinjenog kraljevstva u Republici Hrvatskoj, nj. e.  Andrew Dalgleish ovog vikenda došao je u svoj nastupni posjet Zadru. U Maloj vijećnici primili su ga gradonačelnik Branko Dukić i zamjenici Ante Babić i Jagoda Surać. 

Petak, Listopad 19, 2018 12:50

Pročelnik Upravnog odjela za financije Grada Zadra Ivan Mijolović Gradskom vijeću podnio je polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna za 2018. godinu prema kojem je u prvih šest mjeseci ostvaren proračunski višak od 39 milijuna kuna, dok su u prvih šest mjeseci ove godine obaveze Grada pale sa 118,2 milijuna kuna na 112,9.

Ponedjeljak, Listopad 15, 2018 14:58

Gradonačelnik Branko Dukić na današnjem kolegiju se, između ostalog, osvrnuo i na pitanje novinara Slobodne Dalmacije u Zadru koji je pitao  "tko to laže" vezano uz putovanje u Napulj koje je organizirala TZ grada Zadra.

- Istina je da sam bio dio delegacije na studijskom putovanju u Napulj i pitao sam odgovorne u Turističkoj zajednici grada Zadra zašto to putovanje nije bilo navedeno u odgovoru novinaru.

Utorak, Rujan 11, 2018 08:38

Danas je "dan D" za Turističku zajednicu Grada Zadar koja bira novoga direktora nakon fijaska s dvogodišnjim mandatom srednjoškolskog profesora Ante Radosa. O tome koliko im je ova sjednica važna kazuje podatak da je neće voditi zamjenik predsjednika Turističkog vijeća, Dražen Grgurović, već - gradonačelnik Branko Dukić.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 20:47

Kristija Kovačević  imao je na Aktualnom satu Gradskog vijeća pitanje za gradonačelnika koje je postavio kao inicijativu.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 20:37

Uz već standardna pitanja o rješavanju problema parkirnih  mjesta u užem dijelu grada, uređenju ulica, nogostupa, rasvjete i javnih  površina, upisnoj kvoti za jaslice i vrtiće, na Aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća nekoliko je oporbenih vijećnika od gradonačelnika Branka Dukića zatražilo odgovore na pitanja vezana uz rad  Turističke zajednice grada Zadra i direktora Ante Radosa koji je usred  sezone dao ostavku, a članovi Turističkog vijeća je i prihvatili te raspisali novi natječaj za

Četvrtak, Rujan 6, 2018 11:03

Predsjednik gradskog SDP-a Anton Novoselović postavio je na Aktualnom satu Gradskog vijeća pitanje koje se tiče gradske tvrtke Vodovod. On je iznio primjer jedne ovrhe iz 2017. godine koju je Vodovod Zadar poslao jednoj fizičkoj osobi na 100 kuna, a koja je s javnobilježničkim troškovima iznosila 300 kuna koje je ta osoba platila.

Četvrtak, Rujan 6, 2018 10:49

Vijećnica SDP-a Irena Dagić pecnula je gradonačelnika Dukića prilikom Aktualnog sata Gradskog vijeća pitanjem: "Gradonačelniče, hoće li vaš prijatelj Mario Paleka postati direktor Turističke zajednice grada Zadra?"

- Što se tiče Marija Paleke on je moj prijatelj, prijavio se na natječaj, zadovoljava sve uvjete, ali o tome hoće li on biti direktor neću samo ja odlučiti nego Turističko vijeće koje ne čine  samo predstavnici Grada, odgovorio joj je Dukić.

Stranice