branko dukic

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Srijeda, Svibanj 26, 2021 09:37
 

Kreiraj Članak


Kategorije u kojima se ovaj sadržaj nalazi.

Fotografije unutar teksta
Fotografije koje se ovdje učitaju se mogu staviti unutar teksta.
Datoteke moraju biti manje od 15 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: png gif jpg jpeg.

 

Browse

 

Mini galerija
Datoteke moraju biti manje od 32 MB.
Dozvoljene vrste datoteka: png gif jpg jpeg.


Označite za prikaz oznake (ikonice) da je ovaj članak fotogalerija.

Vertikalni tabovi


Postavke URL putanje
Uncheck this to create a custom alias below.
Optionally specify an alternative URL by which this content can be accessed. For example, type "about" when writing an about page. Use a relative path and don't add a trailing slash or the URL alias won't work.Četvrtak, Svibanj 20, 2021 09:45 1

Nakon relativne, iako ne i apsolutne pobjede kao na lokalnim izborima 2017., kada je gradonačelnički mandat osvojio već u prvome krugu, Branko Dukić nimalo ne sumnja u svoj reizbor. S aktualnim gradonačelnikom razgovarali smo o rezultatima nedjeljnih izbora, budućem slaganju većine u Gradskom vijeću Zadra, kao i o najvećem iznenađenju izbora – nezavisnoj listi Enija Meštrovića.

Nedjelja, Svibanj 16, 2021 12:33

Aktualni gradonačelnik Zadra i kandidat Hrvatske demokratske zajednice Branko Dukić, glasovao je u OŠ Stanovi.

- Ovo je dan kad građani govore, a političari šute, kratko je kazao Dukić nakon glasovanja.
Petak, Svibanj 14, 2021 14:04 1

Zadar je iznimno dobro povezan u nacionalne prometne tokove što je rezultat njegovog sustavnog jačanja kao prometnog središta središnjeg Jadrana, no u razdoblju koje je pred nama potreban je dodatan iskorak prije svega po pitanju novih parkirališnih mjesta i protočnosti gradske prometne mreže.

Četvrtak, Svibanj 13, 2021 13:16

Epidemija ne samo da nije zaustavila velike projekte, već je u zadnjoj godini mandata u Zadru aktivno gotovo 1,5 milijardi kuna investicija. Grad Zadar među prvima je prepoznao važnost i potencijal EU fondova, a samo u ovome mandatu povukli smo 1,86 milijardi kuna. Istim tempom sa spremnim novim projektima želimo nastaviti i dalje, sve kako bismo dodatno podignuli standard života naših sugrađana, poručuje Branko Dukić, gradonačelnik Zadra koji se natječe za još jedan mandat.

Srijeda, Svibanj 5, 2021 10:30

Kako bi se uvjerili u napredovanje radova, gradonačelnik Grada Zadra, Branko Dukić i njegov zamjenik Ante Babić sa suradnicima, pročelnicima Darkom Kasapom i Josom Nekićem i nadbiskup Zadarske županije, Želimir Puljić sa suradnicima, obišli su novu Katoličku osnovnu školu Ive Mašine na Novom Bokanjcu čija je izgradnja pri kraju.

Utorak, Svibanj 4, 2021 14:30

Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri (HSP, SU, NS Reformisti) danas su na bedemima predstavili izborni Program za gradonačelnika i listu za Gradsko vijeće Grada Zadra pod nazivom "Za budućnost s osmijehom". Program je predstavio aktualni gradonačelnik Branko Dukić koji je krenuo u utrku za svoj drugi gradonačelnički mandat.

Nedjelja, Svibanj 2, 2021 14:07

S početkom službene predizborne kampanje gradonačelnik Branko Dukić je, uoči natjecanja za novi mandat, predstavio svoj službeni promotivni spot naziva „Za budućnost s osmijehom“ što je ujedno i slogan s kojim ide po još jednu izbornu pobjedu.

Petak, Travanj 23, 2021 14:23

Gradonačelnik Branko Dukić s pročelnicima Darkom Kasapom i Robertinom Dujela te direktorom Odvodnje, Grgom Peronjom obišao je Ulicu Stanka Vraza kako bi građanima objasnio procedure i najavio planove i dinamiku uređenja te ulice.

Utorak, Travanj 20, 2021 11:23

Nakon održane konferencije »EU fondovi 2021. - 2027. - Nove prilike«, gradonačelnik Branko Dukić održao je radni sastanak sa zadarskim državnim tajnicima - Šimom Erlićem iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije, Majom Pletikosa iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Josipom Bilaverom iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Silvijem Bašićem iz Ministarstva zdravstva i Šimom Mršićem iz Ministarstva poljoprivrede.

Stranice