vrsi

Poruka greške

Deprecated function: Function create_function() is deprecated u views_php_handler_area->render() (linija 39 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/views_php/plugins/views/views_php_handler_area.inc).
Utorak, Kolovoz 13, 2019 16:06

Vrsi su u plusu u dolasku gostiju i broju noćenja. Turistička zajednica Općine Vrsi ne zna za srpanjsku rupu, slabu popunjenost apartmanskog smještaja i pad noćenja usprkos povećanju smještajnih kapaciteta. Najnoviji rezultati koje je objavila TZO Vrsi govore kako je od početka godine do kraja srpnja ostvareno 4 posto više noćenja.

Četvrtak, Lipanj 28, 2018 08:50 1

 Bivša načelnica općine Vrsi, HDZ-ova Sandra Vukuć, Ministarstvu uprave prijavila je aktualnog načelnika, nezavisnog Luku Perinića. Navodeći razloge prijave kazala nam je kako ona i ostali HDZ-ovi vijećnici već nekoliko sjednica uzastopno ne dobivaju pozive za sjednice Općinskog vijeća, odnosno dobivaju ih nakon što su sjednice već održane.

Utorak, Lipanj 26, 2018 12:50

Gabrijela Džalto Varga poslala nam je ispravak teksta Vrški pomorci darovali ljetovanje mladim Vukovarcima navodeći kako to nisu socijalno ugrožena djeca, nego nagrađena.

Petak, Lipanj 22, 2018 23:55

Nadasve velikodušno i gostoljubivo, Udruga pomoraca Sv. Nikola Vrsi sedam dana je domaćin za 49 Vukovaraca. U Vrsima gostuju 43  učenika od 5. do 8. razreda i šest voditelja, učitelja iz grada heroja. Iako  su putovali oko osam sati, umor se nije vidio na njihovim licima već  sreća i radost.

Nedjelja, Lipanj 17, 2018 21:04 1

S dva hica iz vatrenog oružja 56-godišnjak iz Vrsi u dnevnoj sobi obiteljske kuće usmrtio je 29-godišnju kćer, a potom je izišao na terasu i pucnjem u glavu presudio i sebi. Policija se o događaju, koji se dogodio oko 17 sati, javnosti obratila šturim priopćenjem, a u Vrsi su izišli po dojavi o pucnjavi iz vatrenog oružja.

Nedjelja, Lipanj 17, 2018 19:08

Danas, oko 17 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u kući u Vrsima, izvijestila je zadarska policija. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, pronađena su tijela muškarca i žene s ozljedama od vatrenog oružja te samo oružje.

Srijeda, Studeni 15, 2017 12:22

U posljednjih nekoliko godina broj umrlih od posljedica akumuliranja azbesta u organizmu u Hrvatskoj je porastao za čak 30 posto. Istovremeno, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost koji je nadležan za sufinanciranje zbrinjavanja azbesta ostao je bez sredstava za tu namjenu. Nadalje, njihovim je propisom određeno da jedinice lokalne samouprave trebaju zbrinjavanti opasan otpad, dakle i azbest, no oni za to nisu ovlašteni.

Ponedjeljak, Rujan 18, 2017 13:19

Frane Vukić, novinar i urednik u Zadarskom listu 8. rujna proslavio bi 46. rođendan. No, ovaj rođendan, kao ni prethodnih devet, nismo bili zajedno jer Frane je 6. travnja 2008. poginuo u prometnoj nesreći i ostavio nas bez svog osmjeha, spontanosti, ljubavi prema poslu s kojim se bavio. Čekajući ponovni susret jednog dana s Franom u vječnosti devetu godinu zaredom u Vrsima smo se okupili na njegovom grobu.

Četvrtak, Kolovoz 31, 2017 15:27

S elektronske adrese "istina.vrsi" medijima je stigao nepotpisani dopis kojim, navodno nezadovoljni mještani općine Vrsi, izvješćuju javnost o načelniku Luki Periniću koji je "prisvojio općinu Vrsi sebi i svojim poslušnicima" te ga se optužuje da je sebe imenovao v.d. pročelnikom jedinstvenog općinskog odjela.

Perinić je inače najmlađi općinski načelnik u županiji, a na nedavnim lokalnim izborima kao nezavisni kandidat pobijedio je dugogodišnju HDZ-ovu načelnicu Sandru Vukić.

Ponedjeljak, Prosinac 28, 2015 00:00 2

Skrb o djeci, mladeži, starim i nemoćnima, braniteljima, invalidima i socijalno najugroženijima jedan je od općinskih prioriteta, ističe načelnica Vukić

Stranice