veterani

Petak, Lipanj 10, 2011 00:00 1

vaterpolo
Ponedjeljak, Siječanj 24, 2011 00:00

Da "vremešnici" od 35 do čak 74 godine, još znaju sjajno igrati pokazale su njihove bravure i zapjenjena voda Višnjika

veterani_nk arbanasi_nk hajduk_2
Ponedjeljak, Studeni 29, 2010 00:00

U povodu obilježavanja 100. obljetnice (1910. godina) osnutka prijateljsku utakmicu odigrali su slavljenik, zadarski klub NK Arbanasi i njihovi prijatelji veterani splitskog Hajduka, kluba koji je samo godinu dana mlađi (1911). Po kiši, što nije utjecalo na teren s umjetnom travom, gosti su od početka dominirali te su imali nekoliko izglednih prigoda. Domaći su, ipak prvi poveli golom ministra Božidara Kalmete koji je nakon nabačaja iz blizine glavom matirao Bikića.

Srijeda, Rujan 29, 2010 00:00

Proteklog vikenda u Bjelovaru je održano 4. Prvenstvo Hrvatske za veterane u krosu na kojem su nastupili i članovi Kluba atletskih veterana Zadar koji su osvojili čak tri prva i jedno drugo mjesto mjesto, a u momčadskoj konkurenciji u sastavu Damir Dukić, Željko Jurjević i Borislav Perica bili su prvi ispred veterana iz Zagreba i Bjelovara.

Četvrtak, Rujan 16, 2010 00:00

PUNTAMIKA 2

POSKOCI 1

Sudac: Damir Lerga. Pomoćnici: Ivan Šarić i Damir Kapetanović. Strijelci: Mladen Tomčić, Nino Surić - Stipe Lulić.

PUNTAMIKA: Klarica, T. Tomčić, M. Tomčić, Nikpalj, M. Mičić, Đ. Pavin, Kociper, Vukoša, Herceg, Buškulić, E. Mičić. (Surić, Bučić, Bitanga, Radošević, Glavan, Mirčeta, Validžić, I. Mičić). Voditelj: Darko Pavin.

nk sv mihovil
Srijeda, Studeni 25, 2009 00:00

Momčad Kroštule iz Pakoštana uspjela je prvo u drugom poluvremenu poravnati visoko vodstvo od 3:0 protiv momaka iz Lišana te u završnici iskusan Miro Lacman koristi pogrešku gostiju i postiže pogodak za slavlje Kroštule. Momčad Brka predvođena iskusnim veteranom Nikom Tomičem zasluženo je slavila protiv veterana Filip i Jakova. Policajci Sv.

troskot_najvisi
Četvrtak, Listopad 22, 2009 00:00

Ne postoji nijedan košarkaš iz tog vremena kojeg Enzo Sovitti ili moj otac kao predsjednik nisu zaposlili, da mu nisu zaposlili djevojku, da mu nisu zaposlili ženu, da mu nisu oca angažirali da zaradi neki novac. Ne postoji nijedan student iz tog vremena za kojega se klub nije zainteresirao da mu osigura stipendiju

franzotti
Subota, Veljača 14, 2009 00:00 2

Sve što sam napravila, napravila sam uz minimalni rad i svoj talent. Da sam radila kao drugi, ne znam gdje bi mi kraj bio. A valjda to tako ide - onaj tko ima talent ne iskoristi ga do maksimuma, jer uvijek misli da može s talentom napraviti koliko treba - kaže Franzotti